Tja! Smirre här.

Har varit i Luskwood en stund medans oljan på köpmansdisken torkat! ^__^

Träffade en trevlig tigrinna medans jag stod och spanade på fartyg från utkiksplattformen i luskwood. ^__^

Hängde lite med de andra furrisarna!

Träffade en trevlig lemur i luskwood också! ^__^

Presenetar: Hästen i tjänst i Foxylvanska armén!

Vilat en stund och sedan tagit itu med städningen på mitt rum och kastat en massa embalage och papper, sorterat upp andra papper och tagit ut tvätt i tvättstuga medmera.

Var sedan på The Ark och där var bra musik och träffade en av mina gamla vargkompisar och vi dansade och hade kul, skojade om en viss sak. He he! XD

Konkat in köpmansdisken i TV-rummet och fäst upp antennsladden och satt i alla lådorna igen, jäkla bök at få lådorna rätt och först fick man lägga korkmöbeltassar under för golvet lutar så i hörnan där, är så i gamla hus. Mitt och morsans hus är ju sen 1852, så det finns ju liksom inte en rät vinkel i det som det gör i ett modernt hus som är byggt ex på 80-talet.

Snart kaffe och sedan fortsätta plocka ordning på mitt arbetsbord så jag kan sitta där och rita osv.  

Kram från Smirre