Yipp!

En annan räv som jag känt sen 1997 och tack vare honom upptäckt furryvärlden och hur fantastisk och vacker den är på många sätt! <3
Och som var med mig i Japan 2012 och besökte Fujimi Inari Taisha där b.la! =^__^=
Har besökt mig igår och kollat in min nya, fina och egna lya! ^__^

Jag bjöd honom på spaghetti med köttfärsås och vi fixade ny brandvägg till laptopen och var ute på hundpromenad med assistentens hundar!

Han gillade verkligen min nya lya och mitt akvarium som ännu inte har fiskar, men växter iaf och ska stå och gå en vecka för att syresätta vattnet riktigt och jag fick också av min granne en spann med vatten från hans akvarium - för att den biologiska processen ska komma igång snabbare! Hoppas kunna skaffa mina första fiskar i nästa vecka någon gång! Börjar med Guppys, Scallarer, Neontetror och en mal. Är bra nybörjarfiskar!

Han gillade att jag har bilder på sergaler i mitt kök!
Är inget riktigt kök om man inte har sergaler i det! XD

MASSOR AV NYA FAVORITER PÅ MIN FA! - BLÄDDRA FRAMÅT PÅ FA FÖR ATT SE FLER!

DEN SANNA HISTORIAN OM RÖDLUVAN OCH VARGEN!

KONST!

Nyheter!

Äldre man slåss medvetslös!

Flådda igelkottar har hittats i koloniområde!