Tass! Tass! Smirre är online.

Skypade en stund i går med en annan räv, men var väldigt trött efter att fixat med så mycket så jag la mig rätt tidigt.

Vaknade för en stund sedan!

Malmerfors är uppdaterat! - Rävfarmaren har märkt att rävarna håller på att lämna farmen och kommer beväpnad och ringer polisen. Hoppas rävarna hinner bort från farmen innan!

SveaFur!

Lexy har ritat en rökande varg!

Chricko har ritat häxor och troll samt en trollhare! - på tema typ Nordic Folklore som är temat för nästa NFC 2015 också!

Chrystalia har bytt stoppning i sin svans! - Såg hennes svans på NFC och den är lång, så hon hade fått fästa upp den på sin ryggsäck!

Svenska Tassar!

Rebellräven har ritat rävsoldater och en bil!

Djursoldater!

Danne och jag diskuterade i går kring mina funderingar kring djur osv och att jag då exempelvis sätter vapen i tassarna på djuren, rävarna flyger avancerade stridsflygplan och använder napalm och clusterbomber mot människor. Sergaler är snipers och skjuter prick på människor och de använder drönare mot människor. Att Danne då tror att jag då glorifierar krig för jag tycker det är häftigt. Sant att jag gillar att leka krig och spela krigsspel och då ja tänker mig in i rollen som ett furrydjur som krigar mot människor. Danne förklarade för mig hur soldater som kom hem från Vietnam mådde och vad som hände på Balkan på 90-talet. 

Att jag då leker och fantiserar om djurkrigare och är så starkt för furrykulturen och utgår ifrån den ofta i min vardag - är kanske svårt för andra att förstå.

Jag är sedan 11 års ålder uppfostrad med att värna djuren och att djur är lika mycket värda som människor.  Då på Dammsdal så var det i synnerhet vargar. Det mycket lek också. Jag och några andra killar lekte ju att vi var vargar som krigade mot samerna och sprang runt i vargutstyrsel, militärkläder och soft air guns och lekte krig.

Att jag då vill beväpna djuren och att djuren ska kriga mot människor har sin grund i att jag är stark motståndare till att människorna anser sig vara mer värda än andra djur och man kan dra paralleller till WW2 då Nazisterna ansåg att de stod högre än andra folk och fick hela världen emot sig. Samma sak att människorna gör det och får andra djur emot sig!

Jag tänker självklart rösta på DJURENS PARTI!

Nyheter!

Tjuvjaktens fyra profiler!

Mamma begravdes levande av familjevän!

Pedofil spred bilder på sin egen dotter!

*Kram!*