Yipp! Smirre är online.

NYA FINA TECKNINGAR PÅ SVEAFUR!  1 2 3 4 5

Har gått med Hårig Schäfer idag, samt köpt potatis, tomater, gurka och ägg av Grävling. Nu ska inte äggen stå i kylen då de bakre i tjoget spricker och då blir de otjänliga, men så länge skalet är helt och det inte kommer till luft så funkar det även att ha dem i rumstemperatur. Så nu står de vid mikrovågsugnen och är lätta att lägga i en kastrull med vatten när man vill ha ägg på morgonen.

Sen har Ronny och jag varit till FotLena men var strul med taxin igen, den hade kört till fel hus och körde ifrån oss, så vi fick ta Raptorn. Alltså min och mors Ford Mondeo. Lekte stridspilot i passagerare-sätet och vi såg var Hell´s Angels Hessleholm har sitt nya klubbhus, det ligger i skogen utmed vägen till Bjärnum.

Hos FotLena fick jag tassarna vidgjorda så jag går mjukt och skönt nu. Murr!

Åt korv och potatis med pepparrotssås till hos mor idag.

Vilat lite och sen varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar!

Träffade en vit/grå söt liten Räv. Ja vi är ganska många Rävar i Furryvärlden.

Träffade även en annan furry av någon art jag glömt namnet på nu.

Var bra musik på klubben så jag dansade en stund med en Rävinna.

Samt att en Katt och Husky var med också.

En vän ringde mig så jag fick snabbt lämna klubben för det var ett intressant program på TV om vår fantastiske presidentkandidat med stora visioner!

Han dock inte se programmet klart för det hände en sak jag fick ta akut.

Iaf det jag såg verkar lovande, Trump har goda och bra idéer om hur USA ska bli ett starkt land igen och utvecklas. Han varnade för att Hillary Clinton vill ta ifrån Amerikanerna deras vapen och det är ju ett direkt övergrepp på det Amerikanska folket som värdesätter familj, vänner, djur, barn och hemmet mycket högt!

Visst Trump har storslagna idéer om hur han vill göra USA bättre på flera plan men iaf jag som likaså många Amerikaner tror att Trump kan genomföra det han säger - allt ifrån att få ekonomin och teknologin i USA att rulla på rejält till att stoppa IS och andra grupper som hotar den fria världen.

Jag älskar frihet och tycker att frihet är något som alla levande varelser ska få leva i, därför älskar jag USA och för att USA har gjort b.la. Furrykulturen till något stort och här i Sverige har jag många gånger genom livet fått slåss mot skola, chefer, lärare, kommunfolk, kyrkan etc. för min rätt att vara Furry. Det hade jag aldrig behövt göra om jag vore Amerikan.

Jag tror på dig Donald Trump och du har en plats i mitt hjärta som den frihetskämpe du är!  <3

*Kram!*