FURSUTMATERIAL ATT KÖPA ONLINE!

Favoriter på min FA!

TECKNINGAR FRÅN RIILU!

Konst från Chricko!

Brott och straff!

Silverräven och jag har haft en del diskutioner idag om dödsstraff och vad som är rätt och fel. Ryan Hill som jag fick veta om via furrygruppen på FaceBook och diskutionen  mellan mig och Gustav om straff för Ryan Hill, där vi b.la. diskuterade dödstraff osv. Silverräven förklarade för mig att dödsstraff är inte bra och accepterat i ett civiliserat land, det är sådant som IS och diktaturer ägnar sig åt. Självklart ska Ryan Hill ställas till svars för de saker han gjort, b.la. stöld av fursona (Furryidentiet.) Konststöld, konstförfalskningar, dödshot och trakasserier mot furries osv.

Jag vill ju framstå som modern och civiliserad och nej, dödsstraff anser jag inte är rätt. Det är upp till domare och jurister att avgöra hur allvarligt och grovt det han gjort är, i ett civiliserat rättssystem är det troliga att Ryan Hill får betala skadestånd till de furries som han gjort illa på olika sätt och blir förbjuden att vistas på furrykonvent och dylikt. 

Jag håller furrykulturen väldigt högt och är furrypatriot, men att tillämpa medeltida bestraffningsmetoder och dödsstraff är inte civiliserat utan vi måste agera som den moderna och frihetsälskande subkultur vi är.

Det finns elaka och onda personer som hatar, förföljer, hotar och förlöjligar furries men vi kan inte möta ondska och hat med ondska och hat - för då är vi inte bättre än trollen.

Nå väl.


Dagen!

Hälsat på mor på sjukhuset, hon är betydligt piggare och bättre och hennes laptop funkar nu med sjukhusets wifi, så hon kan använda FaceBook osv.

Silverräven och jag har gjort potatissallad, osttomater och grillat kött. Hade tänkt att min granna skulle äta middag ihop med oss, men han fick jobba över. Så det får bli en annan gång.

Såg ett intressant program på Discovery om Mars och ett program om dinosaurier, klart faschinerande varelser!

I kväll gick Star Wars - Mörkrets hämnd på TV, så den har vi kollat på!

Hoppas komma över en DVD-box med alla 6 Star Wars filmerna fram över.


KUL BILDER!

Dags att knoppa nu.

Godnatt och kram!