Tass! Tass! Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA! 1  2  3  4  5

Har varit i Kristianstad idag på Otab och provat och hämtat mina nya kängor och nya sandaler. De är riktigt bra. stadga på insidan, breda framtill och kudde under främre tassen som ger stadga åt tårna.

Har handlat på City Gross som öppnade idag i Hässleholm. Superfin affär och hur mycket varor som helst. Dock lite svårt att hitta allt, man är ju van vid Maxi och Kvantum. Gick snabbt att fixa kort och scanning på City Gross också.

Handlade även på maxi till Mor och hämtade ut kakorna som jag fick som gåva på mitt Ica kort.

Skulle gått med Hårig Schäfer idag då jag är bättre i ryggen men allt som varit idag både i K-stad och handlandet med mera drog ut på tiden. Var inte hemma för än efter klockan 18 och då har ju Grävling stängt Handelsträdgården. Telefonerade med Fjällräv och har sen gjort spaghetti med köttfärssås med kantarell i. Mor har haft min dator hela kvällen för att fixa diverse ekonomiska saker och fixa med sin FaceBook och virtuella bondgård. Jag har kollat på 112 på liv och död på TV7, var poliser som fick avstyra slagsmål mellan raggare och bråk mellan två grannar om b.la. en hund som kissar på balkongen och brandkåren i Stockholm fick rycka ut på ett larm då något hänt i ett ställverk. Det hade hörts en kraftig explosion och rök hade kommit från ställverket som var inuti en stor byggnad och en stor del av området var utan ström. Brandmännen vågade inte gå in då i ställverket kommer extremt stark ström in och sen fördelas ut på mindre ledningar. Brandmännen sa att de inte vet vilka delar som är strömförande och inte inne i ställverket. Men snabbt var tekniskt kunniga personer på plats.

FURRY INFO!