Rävarnas skogsblot till skogens ande!  ;-)

MALMERFORS! Nya hyresgäster!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

Rävar & Sergaler mest, men lite annat också!

1  2  3  4   5  6  7    8  9 

10  11  12  13  14  15  16  17   18  19  20

Dagen!

För drygt ett par veckor sedan reggade jag mig på Nordic FuzzCons hemsida och mor betalade in och transaktionen ska ha blivit gjord idag. Hoppas allt funkar nu. Zebra som följer med som assistent kom upp på atendelistan med en gång. Jag har inte kommit upp än men tror att det är så att när väl NFC fått de 750 kronorna så kommer jag upp under veckan. :)

Har idag handlat och varit ut till Norra Sandby och klippt gräs, Silverräven har kört trimmer. Samt hämtat mat i frysen och lagt i mors frysbox här i Finja. 

Handlat på Kvantum också idag, samt hämtat Silverrävens hundar och rastat dem på Möllerödsfältet! :)

RÄVAR! =^_^=

DJURRÄTT!

Artikel på Spanska om Grårävar i Texas!

Lilla Kattungen Sotis räddad efter två dygn!

Vägrade ta svårt bitna hunden till veterinär!


Nyheter!

En okänd person går in till andra när de inte är hemma och gör tvåan i deras toaletter!

Artikel:1   Artikel:2    Artikel:3    - måste ju vara någon person med allvarliga problem som känner makt över att gå in och uträtta sina behov på andras toaletter, när de inte är hemma. (En psykiater uttalade sig i en av artiklarna att det är känsla av makt som driver beteendet att bajsa i andras toaletter.)

Hatet mot en Kippa på krogen! - Bra bemötande från Judarna som ville gå ut och ta en öl, självklart kan inte alla Judar hållas ansvariga för vad Israel gör! Lika lite som att alla Britter är ansvariga för Hubertusjakterna eller alla Samer är ansvariga för varghatet eller att alla utvecklingsstörda är ansvariga för vad de på SIVO gör IRL mot djuren i Hässleholm och mot oss furries på nätet! ;-)

Tvååring misstänks ha våldtagits på förskola!

Gravid tvingades sluta på Ica, får 100 000 i skadestånd!

Dags att knoppa nu.

*Kram!*