Yipp! Smirre här.
 Malmerfors är uppdaterat - ryktets ursprung avslöjas.

 EU agerar mot Sveriges regerings agerande kring vargar!JAS-39 GRIPEN!Händelser!

Igår så var min mor och två av mina mostrar och hälsade på mig. Jag bjöd på kaffe och kakor.

Åskade rejält på kvällen. Hade ont i huvet under eftermiddan. Idag har Zebra och jag städat i mors lägenhet och katterna har fått komma ut. Ska snart åka in och hälsa på mor.

Anti-Krists Ankomst! 6 6 6
Satan beskyddar de sina! Vi är MÖRK FRONT 666 och vi genomskådar de Kristnas skenheliga lögner och hycklande! Satan är Djurens beskyddare!

Kyrka skändad av satanister!

Nio mördade vid massaker i USA-kyrka!

Satan beskyddar de sina! - Hail Satan! - Hail Wolf! - Hail Fox! - Hail Sergal! - Hail Internet! - Hail Furry Fandom! - Hail Vilddjurets vars tal är 666 och Hail den röda Draken! Djuren ska härska på Jorden och människorna ska dö under djurens tassar! Förkunna att hans tal är 666 och Vilddjurens tid är här! FURRY PRIDE! =^___^=