Renards roux - Tétée!


Two Loud Cute Foxes!

Fox Will In!

NARISMIRAL TWITTER!

Gathering Herbs!

Dark Clouds of the Shigu!

At the Festival!

The Twelve Plainswalkers!

Intermission Art!

Vilous News!

Furries - Därför klär de ut sig till Djur!


Malou Efter tio i TV4 från 2014-04-02: Fenomenet pälsare, eller furries, sprider sig över världen. Vad innebär det, och vilken är lockelsen med att ha på sig en djurdräkt? Patrik Fomin och Ethan Staghorn berättar.

En Vit Tiger I Studion!

Furries break barriers and create smiles 1 sparkly dragon at a time!

Forest Tales!

FURRYGAMES!

Tooth and Tail!


Fox Fights Back!


SERIE!

Nya Favoriter På Smirres FurAffinity!

Mjuka, Gosiga, Håriga Fluffvargar! Yumm! <3

Fuzzy Mexican Wolf Pups in the Snow!


Pälsindustrins välfärdsmärkning kritiseras av veterinärer!

Den här veckan marknadsför pälsindustrin sin märkning “WelFur” i Europaparlamentet.

Samtidigt släpps idag en rapport där kända veterinärer i samarbete med Fur Free Alliance kritiserar märkningen och dess försök att certifiera djurlidande.

LÄS MER!

Fontänminkar!

Enligt paragraf fyra ska djur hållas och skötas på ett sätt som ger dem möjlighet att bete sig naturligt.

Minkar är vilda djur som springer och simmar mycket av sin vakna tid. På pälsdjursfarmer sitter de inspärrade i ståltrådsburar utan tillstymmelse till varken utrymme eller vattendrag.

Därför har den berömda rondellhunden fått en släkting, fontänminken, som Djurrättsalliansen satt upp i fontäner i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Gävle, Lund, Örebro och Piteå.

Frågan vi ställer oss är när ska resten av Sveriges minkar få känna vatten istället för ståltråd mot tassarna?

Chip ska härma kroppen och ersätta djurförsök!

I ett forskningsprojekt på KTH har en ny teknik tagits fram som härmar den mänskliga kroppen och ska minska behovet av att utföra djurförsök.

FLUFFOGRAM!


Rymdtema! - SOLEN!

Mest högupplösta bilderna av solen någonsin!

How to Move the Sun: Stellar Engines!


How to Build a Dyson Sphere!


Att Värna Dem Man Älskar!

Att värna dem och det man bryr sig om!

Det är en självklarhet att vara beväpnad, fulla och drogpåverkade människor orsakar allt för mycket okontrollerat våld mot helt oskyldiga individer! Jag anser att jag precis som alla andra medborgare har rätt att försvara mig, min familj, mina Furryvänner och försvara Djuren mot de människor som försöker att skada oss!

Varje förälder ska få ha vapen för att skydda sina barn mot pedofiler anser jag vara självklart och även att man lär barnen att använda och hantera vapen så de kan skydda sig själva mot vuxna som försöker skada dem!

Länder där endast polisen har rätt att bära vapen är ingenting annat än polisstater!

Att med vapen kunna skydda sig själv, sin familj, dem man bryr sig om och sin egendom är en grundläggande rättighet eller snarare en medborglig skyldighet!

Som Furrie och Djurvän anser jag att det är en självklarhet att vi både ska ha Djurpolis och Parkrangers samt att Furries och Djurrättsaktivister får bära vapen och bilda militära grupper för att skydda så väl oss själva och vår livsstil som att skydda Djuren mot djurplågare och tjuvjägare!

Jag vill se en lagändring i Sverige och globalt!

TEKNIK!

The City of the Future!


Tesla!

På 80-talet när man började prata om elbilar och att man måste ha det i framtiden för miljöns skull. Många protesterade med att elbilar var fula och de gick långsamt osv. Att nästan ingen vill ha en elbil.

Helt fel uppfattning om elbilar hade man då!

Tesla är framtidens bil, den är eldriven, extremt snabb och riktigt snygg!

Tesla Roadster - the quickest car in the world!


Tesla Roadster INTERIOR!


Tesla Roadster är kvickast i världen och klarar 100 mil på en laddning!

Tekniknyheter!

Ny EU-plan för 5G ska stoppa högriskleverantörer!

Måndag!

Vixey assisterade, handlat och hämtat mediciner med mera. Jag är inte riktigt i ballans så Zebra kom och vi pratade länge om olika saker som känns jobbigt och försöka rätta ut grubblerierna.

Kollat FurAffinity, Telegram och YouTube.

Tisdag!

Blåräv och Vixey assisterade, har varit till Hela Foten och fått tassarna vidgjorda. Annars sovit mycket. Handlade mjölk, en rökt fisk och ett chippsrör. Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat och det tycker jag om. Pratat med Mor en del. Duschat på kvällen.

Onsdag!

Bilen (F-22 Raptor) är äntligen färdig och tipp topp, Zebra har assisterat idag och vi har hämtat Forden på verkstaden. Den är också besiktigad.

Har ringt runt och fått tiden hos astmasköterskan ändrad samt ska i morgon bli uppringd av en sjuksköterska för att få tid till ögonmottagningen i Kristianstad. Min syn har blivit riktigt dålig sista året så jag behöver definitivt nya glasögon och en riktig undersökning då diabetes kan gå på ögonen också.

Under kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Varg i tuffa kläder och som hade boots av människoskinn! Nice! O´Murr! =^__^=

DJ Foxxy stod för musiken.

Träffade Draken Kaii och några andra Furries.

Hängde med en Utter och ett Lejon.

Träffade bland annat Sergalen Fluffy.

Samt andra Rävar.

Och en Snöleopard.

Torsdag!

Blåräv assisterade, har vilat på förmiddagen för jag var länge på Second Life på onsdagskvällen.

Mor och jag har fixat med en del saker idag samt har handlat lite till Mor, bland annat en fransyska som ligger i frysen, för att i framtiden göra en härlig Porterstek. Att göra Porterstek tar en hel dag och ska vara bland annat Porter-öl och Vinbärssaft som fransyskan ska koka i flera timmar. Men gott är det och är flera år sedan vi gjorde det, gjorde det någon gång i Norra Sandby och några gånger i Gumlösa på 80-talet. Men sen vi flyttade till Finja så har vi inte gjort Porterstek.

Vixey assisterade under kvällen och natten.

Jag gjorde som vanligt spagetti med köttfärssås till kvällsmat. Drack en stor sejdel med Coca Cola till, man får festa till ibland.

Har planer på att fram över när jag har mer pengar beställa belysningsgrejerna till Vargskölden och mina Rävtavlor, så hjälper Zebra mig att montera upp dem samt beställa lite filmer.

Bland annat så tänker jag beställa en DVD-box med alla 5 Jursaic-filmerna!

Den 6e filmen som är under produktion släpps inte för än 2021.

Jag har ett par tre av de gamla som är inspelade från TV men ska bli finemang att ha hela boxen samt sen köpa den sista nummer 6 när den kommer ut 2021. Den ska tydligen handla om när Dinosaurier åter igen strövar fritt över hela Jorden. Dinosaurier är fascinerande Djur och flera av dem är predatorer som inte ens räds människor! =^__^=

Jag gillar Velociraptorena mycket.

Fredag!

Vargen assisterade. Har hjälpt Mor med en del saker, bland annat att plocka ner julpyntet hos Mor och vi har börjat äta på pepparkakshuset.

Jag låter min julgran med mera vara uppe till efter NFC då det börjar bli lite ljusare. Är psykiskt jobbigt med mörkret, dimman och regnet.

Städat min lya och fixat och donat.

Mor och jag har delat på och betalt in bilskatten och ta i trä så hade jag pengar över till att beställa det jag velat köpa sedan länge.

Har alltså beställt belysningen till Vargskölden och Rävtavlorna på Ikea.

Samt jag har beställt Jurassic Collektion samt några andra filmer!

Ingen från ögonmottagningen har återringt som de lovade, får ta och inga upp dem igen på Måndag.

Senare på kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade drakar med flera Furries!

Vargen GreyPaw bland annat.

Var bra musik så jag dansade tillsammans med ett färgglatt Syxdjur och någon Katt.

Lördag!

Vixey assisterade och jag har hjälpt mor en hel del under dagen med att sortera upp sjukvårdspapper, fakturor och diverse reklam som ska slängas osv.

På kvällen suttit med Telegram och läst mer om Sergaler och andra varelser och deras liv och förehavande.

Packat ner de gamla SEGA-8 bitars spelen då de flesta finns på hårddisken i min nya retro SEGA. Ska sen se om det finns en fungerande konvertor som passar i retro-SEGAN för att köra 8bitars spel. Skulle vara kul om jag kunde spela gamla Aerial Assault och R-Type med flera.

Söndag!

Pantern assisterade under dagen. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har Zebra kommit och vi har hämtat en fin soffa och fåtölj i svart läder. Blev mycket finare och bättre på TV platsen och Vargpläden hängde jag upp på väggen och det blev riktigt fint!

Hjälpt Mor med lite pappersarbete och lagat mat till Mor och mig.

En vän har spelat in Flugornas Herre på DVD till mig och jag har fixat ett omslag till den. När jag gick på Komvux på Tekniskan 2003 så skulle vi läsa varsin bok som vi skulle skriva om sedan. Först fick jag boken ”Grabben i graven bredvid” men fick avbryta läsningen av den då jag hade svårt att klara av delar som förekom i boken om hur bonden behandlade kossorna och andra djur samt att det var mycket om vuxensexualitet i boken. Fick då istället läsa boken ”Flugornas Herre” som är en ungdomsbok och det gick mycket lättare för mig att hantera än en vuxenbok. Christer som var min assistent var mig behjälplig med detta mot läraren så jag fick byta till en ungdomsbok. Läraren hade dock svårt att förstå att jag inte kunde hantera saker som sexualitet, insemination och slakt när jag är 28 år.

Jag har ju läst boken Flugornas Herre då när jag var 28 men aldrig sett filmen. I boken och filmen finns en pojke som heter Jack.

När jag var 13 år och gick på Dammsdal i Vingåker så läste jag en äventyrsbok där det också var en som hette Jack, för mig var det självklart att Jack är en hund när jag läste boken. När jag sedan fick se filmen som äventyrsboken byggde på så var det ingen hund med och Jack var en pojke. Det var svårt för mig att få in att även en pojke kan heta Jack.

På kvällen kom Vixey och assisterade under natten. Har kollat på Hamilton!

Kristin och Hamilton åker till Hamburg för att bistå den tyska underrättelsetjänsten BND i jakten på terroristerna, som spårats till staden efter att ha smitit från fartyget.

*Kram!*