Vill önska mina vänner Inaris välsignelse och en bra fortsättning på 2020!

Rävum!

Gosa Med En Räv!

Malmerfors Är Uppdaterat!

How to Brush a Fennec Fox!


En Rävnos! =^__^=

Some More FurryStuff!

A group of 'furries' stopped a domestic violence assault and helped police make the arrest!

Info Om Fursonas!

DANCING SERGAL!

THX Deep Note Trailer!


Runtext Databas!

Rymdtema!

Imponerande bilder från rymden!

There's Something Strange and Radioactive Inside Neptune!


What Is Lurking on The Outskirts of The Solar System!


The Strangest Planets Ever Discovered in Galaxy!


This Will Happen on Mars by the Year 2058!


10 Mysterious Photos From MARS That Can't Be Explained!


Måndag!

Vixey assisterade, vi har fixat grejer till akvariet samt jag har fixat en rejäl vokpanna till Mor. Nya filter samt ny luftpump och vätska som ska göra vattnet bättre så ska jag fram över fixa nya växter till akvariet.

Mor och jag lagade mat ihop, kotletter med potatis och Sveas gurka.

Mor och jag har under kvällen hållit på med budgeten min och ett kalkylsystem för den i Exell.

Min film via Filmboden hade kommit så den var i postlådan och jag har betalt den. Ska kolla på den en annan dag.

Tisdag!

Zebra assisterade, handlade till Mor och mig. Slappade mest och sen jobbade Mor och jag med ekonomi och papper etc.

Var ut till Narismiral och träffade en av Sergalerna.

På kvällen kollade jag på Brottsjournalen med GW Persson.

GW djupdyker i den nigerianska maffiaorganisationen Black Axe, som misstänks ha koppling till ett omfattande narkotikaärende Tullverket utredde under hösten 2019. Dessutom ger Brita Zilg oss en inblick i en rättsläkares arbetsprocess.

Onsdag!

Blåräv assisterade, har handlat lite till mor samt att jag har varit till Elgiganten och fixat en USB-sticka för att ha filer på om min budget.

Bytt sängkläder.

Varit hos Mor en del och på kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Zebratjej bland annat.

Samt en svart Sergal.

och någon Fågelfurry!

Hängde med en trevlig Grön och svart Sergal.

Samt träffade Sergalen Fluffy och några andra.

Torsdag!

Vixey assisterade. Läst lite nyheter och hjälpt mor med administrativa saker och försöker lära mig hur det fucking Exell fungerar.

Hjälpt Mor med tvätt och lite annat också.

Fredag!

Zebra assisterade, påbörjade städning av min lya men vilade en del för jag kände mig inte så bra. Blivit lite för mycket för mig med allt.

Mor och jag lagade mat, fisk och potatis med god sallad till.

Zebra och jag satt länge på kvällen och pratade om saker som oroar mig.

Lördag!

Vixey assisterade, har fixat saker åt Mor men en massa strul med färdtjänsten. Mådde inte så bra innan idag men fått bra stöd av både Vixey, Blåräv och Mor.  

Vixey och jag har fixat med akvariet samt ett par nya växter som Blåräv hade med sig.

Städat färdigt det sista, kollat igenom Djurrättssaker och sen varit på Second Life med andra Furries!

Träffade Vargen GreyPaw bland annat.

Samt flera andra Furries.

På kvällen kollade Vixey och jag på Jurassic World: Fallen Kingdom!


Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Söndag!

Zebra assisterade. Har tvättat upp kläder och sängkläder. Annars under dagen så har jag hjälpt Mor med att hantera filer och dokument samt säkerhetskopiera och föra över foton, filer och dokument till den nya datorn.

Ibland bara freakar man ur av ilska och frustration!

Dock hittat mer lögner och skitsnack om mina vänner från Conny, Jocke och Handihand. Man blir bara förbannad när man läser deras lögnaktiga påståenden om vänner och om anhöriga till mig och deras agerande med min gamla dator samt deras vidriga skit med så kallade kristna normer om sätta människor över djuren osv. Självklart efter allt detta skit man varit med om både från dem och tidigare i gymnasieskolan och på jobb osv. - Så självklart stödjer jag militanta djurrättsaktivister och är för dödsstraff mot djurplågare. Är för att man ska få bära och bruka vapen mot människor för att värna om de vilda djuren, värna om oss som är Furries och vårt sätt att leva. Stödjer GunRights och har ett starkt agg mot politiker och lärare. Jag tycker så och blir heligt förbannad på djurplågare, tjuvjägare, varghatare, pedofiler och blir riktigt förbannad på att man ger sig på och mordhotar och trakasserar tonåringar för att de är Furries osv. Klart som fan att man blir rasande på sådant och det är inte långt ifrån att man verkligen vill gripa till vapen och skjuta verkanseld mot sådana onda och vidriga människor och att man har starka åsikter om elektriska stolen, rep och lyktstolpar för lärare och andra översittare som förstör ungdomars liv och vidriga personer som plågar Djur och trakasserar Furries!

Det är åt helvete fel med en regering som sviker Minkarna och tillåter mord på Vargar och andra vilda Djur, som ser mellan fingrarna på perversa gubbar som våldtar småflickor osv. Dessa folkförrädare till politiker skulle ställas till svars med rep och lyktstolpe, men som enskild individ kan man inte agera krig och hämnare för då åker man själv bakom galler. Ilskan kokar hos många runt om i Sverige över mygel, falskhet, lögner och orättvisa som råder i Sverige idag!

Hade det varit i Frankrike eller Spanien med detta vanstyre så hade folket gjort revolution för länge sedan!

Man skulle vilja emigrera till USA eller Japan men som Svensk kan man inte få flyktingstatus från detta dåskap som råder i dagens Sverige!

På kvällen gått igenom favoriter på FurAffinity och sen kollat på Hamilton.

Hamilton påbörjar sitt arbete hos Säpo, till Kristins stora förtret. Han bekantar sig snabbt med Birger som hjälper honom att ta reda på att Norling har gömt hemlig information i en förvaringslokal.

Såg sen ett dokumentärprogram om AI!

Artificiell intelligens kommer att förändra våra liv, våra jobb och hela vår värld. Avancerade robotar och dataprogram som bygger på AI och maskininlärning kommer att ta över många av de jobb som idag sköts av människor. Med den nya tekniken kommer också nästan obegränsade möjligheter för övervakning och kontroll.

*Kram!*