Smirre här.

Maaia är furrykonstnär och lägger upp teckningar på sin Twitter!

Lite nya artworks från Chricko!

DAGENS DRAKAR!

DAGEN!

Varit APT idag, så en del ekonomisk förvirring har väl klarnat och annars idag så gick jag en lång runda med Hårig Schäfer på eftermiddagen och gick till Tyringevägen, följde den en bit in mot Finja by och vek av vid stora bondgården. Från bondgården kom en Labrador som skällde på mig och Schäfern, Schäfern började också hoppa och skälla men jag klarade av situationen och fick Schäfern med mig så. I kväll varit på skyttet som började idag.  Gick riktigt bra fast jag inte skjutit på ett bra tag. Serie 1 gav 190 poäng och serie 2 gav 188 poäng. =^__^=

Ikväll var det intressanta UFO-rapporter på Discovery Sience. B.la. ett UFO med flera tillhörande farkoster som var vid ett atomkraftverk och över en frusen sjö. Magnetstrålarna fick den frusna isen att spricka. En familj i Argentina blev vittnen till så väl rymdskepp som teleporteringsutrustning och vid en skola i England observerades ett s.k. "flygande tefat" och två eskortdrönare till det - både lärare och flera barn såg detta. Ett större rymdskepp scannade av en RAF-bas i England och radarmetrologen blev vittne men ville inte först prata om det offentligt då han var orolig att det riskerade hans militära karriär.

NYHETER!

Ny rekordmätning för Sverigedemokraterna!

SD är nu största parti bland män och både S och M backar, enligt en färsk opinionsmätning från Novus/TV4.

Framför allt ökar partiet bland LO-medlemmar och norrlänningar.

Nu måste regeringen agera, menar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, S,

– Jag tror att ett viktigt uppdrag för regeringen är att skapa ordning och reda i mottagandet av nyanlända så att man säkert vet vad som gäller och det finns en förutsägbarhet och regler att följa, säger hon.

LÄS MER!

Sverigedemokraternas Hemsida!

- Och nej, jag sympatiserar varken med rasister eller varghatare men länkar till SD så folk själva kritiskt kan granska deras politik på både gott och ont.

Sen för att jag inte stödjer rasister så betyder det inte heller att jag sympatiserar med AFA och deras stenkastning mot poliser eller hat mot USA. Precis som jag inte sympatiserar med Kristna, Muslimer eller Judar för dessa tre religioner är för djurförtryck och klart furryfientliga.

Vad sympatiserar jag med då?

- Furries och Djurrättsaktivister samt andra som kämpar för frihet! Jag är för frihet och emot förtryck, överförmynderi och mobbning.

Politiskt är jag nog rätt vänster i många frågor men även väldigt liberal och en stor USA vän och starkt för Djurrätt, Furry och GunRights.

*Kram!*