Glad Midsommar och Pip i Nosen! - Smirre - hårig, mjuk, luden räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat är online.
 NYA FAVORITER PÅ MIN FA!
 Lexy har ritat Chrystalia!

WILD FRONTIER!

RÄVLAMPA 649 KRONOR!

MIDSOMMAREN 2015!

Har typ regnat hela dagen, men har installerat Vietnam på datorn och spelat det idag. Vietnam är ett av de mest spännande krigen, smyga i djungeln och överaska fienden innan de överraskar dig, samt läsa av terrängen och situationen. Vietnamkriget är klart hjärngympa och en rejäl adrenalinkick. 

Sommaren blir som sommaren 1984, den regnar bort. 1982 och 1983 var det väldigt soliga och varma somrar och sommaren 2004 också, då badade Christer och jag i Tydingesjön sista gången i slutet på September, var indiansommar 2004. Sommaren 1983 var det soligt i flera veckor utan en droppe regn och gräsmattan blev brun och torr av solen och det rådde absolut eldningsförbud, för allt var så torrt.

Chattat med vänner och skickat Midsommarhälsningar via FaceBook, Skype och Mobilen. Spelat uppdraget Flood i Delta Force extreme och då ringde mor, så Blåräv och jag åkte in till sjukhuset och hälsade på mor och satt och pratade med mor en lång stund. B.la. om den halvtama rävtiken Mia och att Blåräv nu varit en meter ifrån henne och mycket riktigt så har Mia två hål i nosen som alla andra rävar och övriga djur. Är det inte fantastiskt att det är två hål i nosar och morrhår på nosar också?

Varit på Second Life i kväll!


Träffade Timmy b.la.


Om Bengt ser detta så ser Bengt det faktum att - VARGAR HAR SVARTA MORRHÅR!

God natt och kram!