Tass! Tass! Smirre är online.


Bra saker på gång!

EUROFURENCE DRAR SNART IGÅNG I BERLIN! - Nedräkningsklocka på sidbanérn!

RÄVHÄLSA!


Projekt!

Har hållit på att fixa med en del saker med att få snyggt på mitt rum. Handlat grönsaker hos Börje. Vaktmästaren har fått igång elen till mors lägenhet igen. I morgon så ska jag och Blåräv gå igenom elsystemet i mors bokhylla och se vad felet är som fick säkringen att bränna av.

Kollat på TV i kväll, var ett intressant program om olika festivaler runt om i vår värld och ett annat program om hajar på Discovery!

Tänkte jag skulle gruppera och organisera om mina DVD-er, men får göra det i morgon kväll istället. Är för trött nu. Ska in till Kristianstad i morgon och fixa med en del och hjälpa mor med att packa upp en del saker. 


Räv! =^_^=


FURRY!

Rävkrigare! =^_^=

Sergalkrigare! =^_^=

Lycklig Varg! - Människa på rätt plats! ;-)

Drakar som fikar!


Nyheter!

Stöd till hjälpinsats i Irak!

Myten är krossad - skator lockas inte av allt som glänser!

Tyra förgiftad i skogen - åt dödlig dos råttgift!

Hur kan straffet att sprida barnporrfilmer bara ge böter?! - Pedofili och djurplågeri är några av de värsta brott man kan begå och jag tycker att dessa brott skulle vara belagda med dödsstraff samt att föräldrar till småbarn, djurrättare och furries skulle ha laglig rätt att äga, bära och bruka vapen för att skydda barn och djur!

Golf är farligare än man kan tro!

Här attackeras Marcus av bankomatrånaren!

Han jagas för brutalt rånförsök!

Nedrivna affischer vid slaget om Sergel!


Politiska funderingar!

De frågor som rör djurrätt osv tycker jag ju att Djurens Parti, Miljöpartiet och Vänsterpartiet är de bästa på, ex förbjuda pälsfarmning och skydd till vargar och andra rovdjur. I det borgliga blocket så tycker jag att Folkpartiet är ett bra parti som är för NATO-medlemskap och för LSS. Dock tycker jag att Folkpartiet slår mot de svagaste i sin skolpolitik, när de vill sätta åt dem som skolkar istället för att gå till grunden vad skolkning beror på. Ingen vettig människa vill varje dag bli spottad på, slagen, sparkad, få höra glåpord och kränkande saker. Alltså sätt åt mobbarna och sätt inte åt mobbningsoffren!

Dock verkar inget parti stödja GunRights, Parkrangers, Djurpolis och hårda straff mot djurplågeri och mot sexövergrepp på barn. Vilket är synd att det ses mellan fingrarna när djur och barn far illa! :-( 


Dags att knoppa nu.

*Kram!*