Yipp! - Smirre är online

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

<3 Animal Meeting! <3

<3 Beauty Dragon and Sergal! <3

<3 Lovly Howling Wolves! <3

<3 Dogs Likes Socks! <3

Hjälp Oss Hjälpa Djuren!

8 heroiska skeppskatter!

<3 Hihihi! - Schäfrar! - Dom Är Håriga & Har TVÅ HÅL I NOSEN! <3

<3 Some International Animals! <3

<3 Tiger & Cat! <3

<3 Beauty Undulate! <3

FLUFFOGRAM!


Igår assisterade Fjällräv, duschade och var och handlade på förmiddagen. Har dock problem med mitt smärtplåster, det trillar av för det kommer fukt under det.

FaceBookae lite igår samt har kollat på UFO-Hunters både igår och idag.

UFO-Hunters i måndags handlade om en militärbas där det förvarades kärnvapen och att ett lysande klot som liknade ett öga, det lyste med ett starkt rött sken och scanande av området. 80 soldater blev vittne och de fann även en triangelformad farkost i skogen och en av militärerna var framme vid denna och vidrörde den, dess yta såg ut som svart Onyx men kändes som metall. På farkostens sidor fanns symboler som liknade hieroglyfer men de stämde inte med det skriftspråk som användes i antika Egypten. Farkosten var ett mysterium men på platsen där den funnits i skogen nära basen så gav geigermätaren kraftiga utslag. När farkosten flög iväg så kunde flygledningen se den på sin radar som ett oidentifierat föremål som flög i 7500 kilometer i timmen och steg snabbt upp. Det snabbaste flygplanet vi har på Jorden är SR-71 Black Bird som gör 3800 kilometer i timmen.

Tisdagens UFO-Hunters handlade om en pilot som flugit både stridsflygplan och civila flygplan under 40 år och han hade observerat och följt triangelformade svarta UFO,s över Nevada och han säger att dessa farkoster har en flygförmåga och manöverförmåga som inte någon luftfarkost här på Jorden klarar av och de kan komma upp i extrema hastigheter på över 30 000 km/t göra snäva svängar osv, troligen så har farkosterna teknologi som reducerar G-krafter. En ung kille i ca 25 års åldern hade sett ett triangelformat UFO flyga lågt över en flod och det märkvärdiga var att en F-16 eskorterade farkosten och jagade inte den. Det fanns spekulationer i programmet om att utomjordingar lär Amerikanska stridspiloter och flygtekniker att utveckla utomjordingarnas teknologi för flygning.

Farkosterna dyker ofta upp plötsligt som att de teleporteras genom ett maskhål från en annan del av galaxen, vilket våra vetenskapsmän förstår teoretiskt men vi har inte teknologin och energin som krävs för det med nuvarande teknik på Jorden.

I gårkväll kollade jag på GW-persson om Peter Madsen som våldtagit, mördat och styckat en ung kvinna som skulle göra ett reportage om Peter Madsen och hans projekt med en egenbyggd U-båt, Peter ville få det att se ut som en olycka - men sanningen kom fram rätt fort.

Leif GW Perssons teori!

Jag är inte speciellt juridiskt kunnig men vad jag känner och tänker så är det just sådana här vidriga brott som jag anser att dödsstraff skulle kunna utmätas, exempelvis Araben som körde ihjäl flera personer på Drottninggatan, Anders Breivik som urskillningslöst dödade ungdomar för att de var Socialdemokrater osv. Joel Ander som mördade och skändade 21 Katter och sen skrev hånfulla brev till Katternas hussar och mattar vad han gjort, tjuvjägare som mördar Vargar och andra Rovdjur, Anders Eklund som rövade bort, våldtog och mördade en 10-årig flicka. Man pratar om hårda straff för grova brott men ändå så säger man att det är omänskligt när man talar om dödsstraff osv för de värsta brott man kan tänka sig, sexualbrott och djurplågeri!

Många kvinnor hävdar att abort och att utöka abortmöjligheter är en kvinnorättsfråga, jag är dock skeptisk till att tillåta och utöka abort för att aborten kan mycket väl användas till att förvägra barn med funktionshinder att leva. Att man ska rensa ut funktionshindrade i samhället och sträva efter att bara fullt friska och intellektuella barn föds och ett samhälle där bara elitmänniskor tillåts att leva är en skrämmande utveckling.

Vad som däremot är en kvinnorättsfråga är hårdare straff mot våldtäkter, exempelvis kastrering av dem som visar sig ha tendenser till att våldta eller förgripa sig sexuellt på barn. Samt att jag och säkert fler anser att GunRights är en fråga om att värna hem, familj, kvinnor, barn, djur osv! Att kvinnor och barn får lära sig självförsvar och tillåts bära vapen in publik för att freda sig.

Hade jag varit förälder så hade jag lärt mina barn att skjuta och att hantera vapen, att de ska ha nolltolerans mot att någon vuxen rör dem!

Idag har Blåräv assisterat, på förmiddan så var Blåräv och jag och handlade till Mor samt jag köpte bananer för det glömde jag igår, det var stressigt eftersom det var väldigt varmt och min assistents hund satt i bilen. Någon idiotregel säger att man inte får ta in en Hund på ett varuhus men man läser varje sommar om Hundar som dör av värmeslag då de lämnas kvar i bilen för länge.

Annika kom sen till Mor och hjälpte Mor med att snygga till i rabatten och Mor och Jag satt och petade med verktyg för att få dän mossa och annat skräp mellan plattorna på uteplatsen.

Blev riktigt snyggt vid Påskliljorna, Annika kommer sen igen och fixar åt Mor med rabatterna. Jag hade gärna hjälpt Mor med detta om jag kunnat stå på benen. Annika är mycket trädgårdskunnig och känner till många sorters blommor och har lätt för att göra detta.

Sen åkte Blåräv och jag till tippen med en del skräp. Jag lekte stridspilot i passagerarsätet som jag brukar, flög F-18 Super Hornet ochslog ut flera kanonanläggningar i bergen, samt signalspaningsstation och radarstation. mötte även fientligt flyg och fientliga luftvärnsrobotar men hade facklor och elektroniska motmedel. Sköt ner 5 MiG-29 och 2 SU-37. Samt slog ut en oljeplattform och sänkte ett slagskepp samt bombade ett robotfartyg och en U-båt som var i ytläge. Slog även ut oljecisterner och ett fientligt lager av stridsvagnar, kanoner, katushas och Scoudramper. Sköt även ner 3 stycken Hind-helikoptrar och slog ut två signalmaster samt ett bunkerkomplex och ammunitionsförråd etc.

På tippen fanns en del kul lampor i lamplådan! Yay!

En så kallad Grislampa! En infraröd lampa som bönder använder till Griskultingar för att hålla dem varma.

En till sådan här stor glaslampa som ja, jag vet - den ser ut som en urinblåsa. Lol.

En lampa från en gatlykta.

En lågenergi spirallampa.

Ett sådant här runt lysrör som b.la. sitter i plafonderna i korridoren på psyk i Kristianstad.

Ett sådant här lysrör med inkopling på mitten, brukar vara vanligt i moderna och lite finare köksinredningar.

En Magnesiumlampa som används i växthus.

En LED-klotlampa som man exempelvis har i kökslampan över matbordet.

En stor reflektorlampa.

En liten reflektorlampa.

Blåräv gjorde Pangkakor så det åt jag till kvällsmat och finns fler kvar som jag kan äta sen, har ju satt på sådan här plasthätta som jag beställde två paket från MatSmart innan.

Varit på The Ark sen under kvällen och umgåtts med andra Furries, mycket vackra Drakar b.la.

Sen ikväll har Blåräv och jag kollat på en film om mord på ett kloster, den var både spännande och lite läskig.

Sometimes The Good Kill!

När ett mystiskt dödsfall inträffar i ett kloster beordrar den nya abbedissan att locket ska läggas på och att unga syster Talia ska undersöka saken. Men snart inträffar nya märkliga dödsfall och Talia upptäcker att klostret bär på mörka hemligheter.

I Stockholm händer det saker kring den så kallade "Getingmidian!"

Allt fler åker tåg. Det ställer höga krav på järnvägen, som ska vara punktlig och säker. Trafikverket gör nu en stor satsning på att rusta järnvägen för framtiden. Störst åtgärd i Sverige görs på sträckan Stockholm Central till Stockholms södra.

Det går inte att rusta upp en av Sveriges viktigaste järnvägssträckor utan att det påverkar trafiken och de som reser med tågen. Vårt arbete med att rusta upp Getingmidjan kommer att påverka både tågresenärer och de som bor och jobbar längs järnvägen. Under sommaren 2018 stänger vi av järnvägssträckan för trafik från och med 25/6 kl. 00.00 till 19/8 kl. 24.00. Se filmen om upprustningen av järnvägssträckan nedan och läs mer om hur det påverkar dig här.

Getingmidjan är en viktig del av järnvägsnätet och en av de mest trafikerade sträckorna i hela landet. Anläggningen är till stora delar från 1950-talet och i behov av upprustning och underhåll.

Sträckan har två spår och är två km lång. Här passerar i stort sett alla tåg till och från södra Sverige. Järnvägen på sträckan är i behov av omfattande renovering och underhåll. Projektets huvudsakliga syfte är att vidmakthålla och återskapa anläggningens funktion och standard.

Vad ingår i projektet?

Kartan nedan visar de delar som ingår i projektet.

Karta Getingmidjans sträckning

Tillsammans kallas delarna för Getingmidjan. Upprustningsbehoven handlar bland annat om att broarnas grundläggning ska förstärkas, brobanor ska bytas, betongkonstruktioner i tunnlarna ska repareras.

I projektet ingår också att genomföra vissa åtgärder som är nödvändiga för att tågtrafiken ska kunna hanteras smidigt vid de tillfällen tågen inte kan gå på upprustningssträckan. Det handlar till exempel om ombyggnad av Älvsjö godsbangård och Stockholms södra.

Många perspektiv vägs samman

Planering och projektering inför projektet har pågått sedan 2014. Det är många olika perspektiv som ska vägas samman i planeringen. Det går inte att bygga om utan att det påverkar tågtrafiken. En viktig del i vår planering är därför hur tågtrafiken ska hanteras under byggtiden.

Järnvägen passerar genom Riddarholmens miljö med många kulturhistoriska byggnader som är både känsliga och värdefulla, varför också kulturmiljön är en viktig aspekt.

I projektet ingår att rusta upp/byta ut olika byggnadsverk på sträckan. I möjligaste mån arbetar vi för att området intill ska få en genomtänkt utformning som tar hänsyn till omgivningen. I området pågår flera olika projekt, där samverkan med de olika parterna blir viktig.

Nu – 2018  förberedande arbeten.
2017 – 2021 pågår de stora arbetena med Getingmidjan.
2018 – 2020 kommer Getingmidjan att stängas av helt under 8 veckor på somrarna.

Kostnad

Beräknad totalkostnad för projektet är 3,2 miljarder kr.

KÄLLA 1

KÄLLA 2