Pip i Nosen! - Smirre är online.Jag har tittat på två filmer innan som inte kom med i tidigare bloggning!

The Firm!


Mitch McDeere tar examen från Harvard med toppbetyg och får jobb på en märklig advokatbyrå i Memphis. Firman är oerhört generös mot honom men snart upptäcker han att den har en mörkare sida. Många av de anställda har dött i märkliga olyckor, och snart tar FBI kontakt med honom. De tvingar honom att hjälpa byrån att sätta stopp för firmans framfart.

Jönssonligan får guldfeber!


Sickan har fått nys om den hemliga generalplanen där Sverige i framtiden ska delas in i ett boendeområde, ett försvarsområde och ett fritidsområde. Planen finns endast på ett datachip hos Försvarsmakten och Sickan vill stjäla chipet och sälja det till sin ärkefiende Wall-Enberg.

Igår assisterade Fjällräv. Jag var på Second Life en stund på dagen, hittade dock inte Sergal Irland som Rico pratade om men hittade vart den ordinarie Sergalbyn nu är, den är större och har betydligt mer. var där en stund.Mina Japanska Hasakiknivar kom också igår i brevlådan, dock inte nummer 4 och 5 av Illustrerad Vetenskap. Jag hoppas att de kommer sen i veckan.La mig rätt tidigt igår, vaknade dock på natten och funderade på detta med Handihand och deras agerande. Det är möjligt att de uppfattade att furrykulturen är något väldigt farligt och otäckt som de ville skydda mig emot. De lyssnade överhuvudtaget inte på  vad jag hade att säga, utan enligt dem så är furries Satanister, tidelagare, pedofiler, brottslingar och terrorister osv och de tvingade på mig detta med att sätta människor över andra djur och skrämde upp mig en massa saker om hur hatade och avskydda furries är, vilket gjorde att jag var helparanoid. Det de gjorde med lås på datorn och övervakning om vilka jag umgås med, tog bort en hel del av mina kontakter osv är helt fel agerande av Handihand och det har skadat mig psykiskt, även om jag har återhämtat mig rätt så bra sen jag lämnade Handihand och bröt kontakten med dem och med de assistenter jag hade genom dem och med Janne som valde att lyssna och tro på deras lögner och spela ut mig mot andra furries osv.

Hade jag varit kvar i Handihand så hade jag aldrig fått åka på Nordic Fuzz Con eller knappt fått lov att vara på Internet ens. De ville inte att jag skulle utvecklas och må bra, de ville att jag skulle vara ett vettskrämt och helparanoidt nervvrak med en mörk och grotesk världsbild och att jag skulle begränsas så mycket som möjligt, för att det var bekvämast för dem att jag inte utvecklades, skaffade egna uppfattningar om saker och var en del i furrykulturen.

Tindra har däremot satt sig in i både min diagnos och vad furry är och hur centralt och viktigt det är för mig, att de utgår ifrån det för att jag ska utvecklas och må bra!

Jag är en helt annan person idag än jag var då, idag är jag trygg i mig själv, trygg i min furryroll och har många underbara vänner bland furries och är nyfiken på saker och vill lära mig mer!

Iaf så när jag inte kunde sova så sätter jag mig inte och skriver bajs och ritar hakkors, döskallar och saxofoner osv, utan gick till Second Life igen där det alltid är aktivitet och hade hur bra som helst där!

Var en hel del furries på klubben!

Träffade en Räv från England.DJ Fox stod för musiken så det var fullt ös.

Dansade med en trevlig Drake.


Vilat på förmidagen.
Annars varit hos Mor en hel del på eftermidagen och Helena och jag har handlat hem lite saker till Mor.

Mor och jag lagade mat ikväll, spaghetti med köttfärssås. Får se till att duscha i morgon så. Är för sent nu. mor mår inte så bra och behöver mycket hjälp.

Tänkvärt om fördömande personer!