Yipp! Smirre är online.

NYA SONYTELEFONEN!

AT THE END OF EVERYTHING • HOLD ONTO ANYTHING

College dropout Mae Borowski returns home to the crumbling former mining town of Possum Springs seeking to resume her aimless former life and reconnect with the friends she left behind. But things aren't the same. Home seems different now and her friends have grown and changed. Leaves are falling and the wind is growing colder. Strange things are happening as the light fades.

And there's something in the woods.

In 2017 join Mae on a trip through her hometown and into the dark on the other side.

NIGHT IN THE WOODS is an adventure game focused on exploration, story, and character, featuring dozens of characters to meet and lots to do across a lush, vibrant world. After a successful Kickstarter it's being made by Infinite Fall, a teamup of Alec Holowka (Aquaria), Scott Benson (Late Night Work Club), and Bethany Hockenberry.

Coming in 2017 to PC/Mac/Linux and PS4. In the meantime, check out the two supplemental Longest Night games below.

SURFA TILL SIDAN FÖR ATT LADDA SPELET!

Igår så var Tommy på besök och vi satt och pratade länge om ditt och datt, hämtade Cockerspanieln på hundpanget och sen var jag på skyttet på kvällen. Det gick riktigt bra.

Serie 1: 48, 50, 50, 49 = 197 poäng.

Serie 2: 46, 50, 50, 49 = 195 poäng.

Idag har jag spelat en del Delta Force och suttit och chattat med Kiro och Jesper.

Sen varit ut till Narwille och Krysune var inte där, men träffade en ny Sergal och en annan okänd Furry.

Helena och jag körde in till stan, handlade och tankade bilen, samt var på apoteket och hämtade min medicin och de nya sprutorna som jag ska ta en gång i veckan för blodsocker och att lättare kunna gå ner i vikt.

Spelat och FaceBookat lite, samt chattat igen. Sen varit på Second Life i kväll och umgåtts med andra Furrisar.

Var först på The Ark. Var en del Furrisar inne.

Träffade den stiliga svarta Vargen b.la.

Samt fler Furrisar.

Åt kvällsmat hos mor och var sen på GYC.

Träffade en stor och robust Räv där.

Samt en grön och vit Sergal.

Och min vän Draken Kaii, som jag int sett på ett långt tag.

Med flera Furrisar.

Hängde med ytterligare en Sergal.

Och träffade en ny Drake.

Dansade med en fin Varg som hade ravebyxor med glowsticks och en röd och vit Sergal dansade runt stången.

De är förbjudna att ha djur – men struntar i det!

Många med djurförbud har djur ändå.

De som har vanvårdat djur eller dömts för djurplågeri kan förbjudas att ha djur. Men många struntar i förbudet. Metros granskning visar att drygt var tredje person som kontrollerades förra året bröt mot djurförbudet.

I höstas var länsstyrelsen på besök hos paret i Sandvikens kommun. De upptäckte 45 vanvårdade katter – trots att paret hade totalt djurförbud. Katterna omhändertogs men var i så pass dåligt skick att de fick avlivas.

Några månader senare, i januari i år, var det dags igen. Efter ett tips besökte länsstyrelsen adressen igen – och möttes av ytterligare 31 vanvårdade katter. Paret trotsade ännu en gång djurförbudet och är nu misstänkta för brott mot djurskyddslagen.

De är inte ensamma om att strunta i djurförbudet, visar Metros granskning.

LÄS MER!

Här är Sveriges värsta djurplågare!

M-politiker kräver lagändring – för att skydda djurägare!

Brister vid försöksdjursanläggning i Vännäs!

I över 30 års tid har företaget Agrisera AB i Vännäs fött upp och använt djur i djurförsök. På anläggningen finns kaniner, getter, hönor, råttor och möss. Djuren används till immunisering och blodtappning för att framställa antikroppar. Något förenklat går djurförsöken ut på att djuren injiceras med proteiner som sätter i gång produktionen av antikroppar i djurkroppen. Kaninerna tappas sedan på blod varifrån antikropparna utvinns i laboratorier. För hönsens del bildas antikropparna i äggen.

2012 uppmärksammade Länsstyrelsen att anläggningen saknade giltigt tillstånd att föda upp och förvara försöksdjur, enligt paragraf 19 a i Djurskyddslagen.
Vid en senare kontroll 2015 kunde det konstateras att djurskyddslagen återigen inte följdes då kaniner hölls ensamma och att kaniner saknade tillgång till kravet om upphöjt område.
I det etiska tillståndet som Agrisera fått godkänt uppger de att veterinär kontrollerar djuren varje vecka. Så har inte varit fallet och försöksdjursveterinären har inte heller närvarat vid själva försöken för att försäkra sig om att de företas i enlighet med de etiska tillstånden.
Utöver det fanns det även andra brister på anläggningen. Bland annat saknades en skriftlig plan för förebyggande djurhälsovård som ska vara framtagen av försöksdjursveterinären. Det saknades även bevis för vilken utbildning och kompetens för flera av de anställda, bland annat den för anläggningens veterinär som inte kunde uppvisas.

Agrisera använder Freunds kompletta adjuvans (FCA) som är ett ämne som stimulerar injiceringen. För djuren kan det vara plågsamt och innebär risker för sår och infektioner. Detta hade kunnat undvikas om Agrisera hade valt att använda ett icke irriterande adjuvans.
I paragraf 19 i djurskyddslagen står det att djur endast får användas till försök då de inte utsätts för större lidande än vad som är absolut nödvändigt. Det står även i 2 kap. 1§: "Vid val av försöksplan ska den plan väljas som förorsakar det minsta lidandet och den lägsta graden av bestående men för det enskilda djuret".
I djurförsöket använder sig Agrisera av intramuskulära injektioner, något som är väldigt plågsamt för djuren eftersom det innebär att de injiceras direkt i lårmusklerna.

Agrisera har tillstånd att använda 850 kaniner, 220 hönor, 20 getter och 50 råttor samt möss varje år under fem års tid.

KÄLLA!

Kriminellt gäng bröt sig in på djurparken – slog ihjäl flodhästen Gustavito!

ANDRA NYHETER!

Nu får par av samma kön vigas i Finland!

Så homohämnades satanisterna på hatkyrka!

Satanisterna tröttnade på hatkyrkan och gjorde grundarens mamma homosexuell – om än långt efter hennes död.
Utförde ceremoni.

MISSISSIPPI. Westboro Baptist Church är kända för att vara ett gäng ganska otrevliga typer, inte minst för deras avsky mot homosexuella. Nu har hatkyrkan dock åkt på en egen hatattack.

Satanister från gruppen The Satanic Temple har nämligen utfört en ritual vid en grav tillhörande modern till gruppens grundare Fred Phelps. Ritualen, känd som Pink Mass, syftar till att se till att den döda personens ande blir homosexuell, skriver Vice.

Bostonbombningarna en orsak

Enligt gruppens egna hemsida leddes ceremonin av talespersonen Lucien Greaves tillsammans med två homosexuella par.

– Idén kom till oss strax efter bombningarna i Boston när Westboro Baptist Church hotade att dyka upp och protestera vid begravningarna av offren, skriver Greaves i ett pressmeddelande.

"I sinnet"

Kyrkan dök emellertid aldrig upp vid begravningarna. Däremot var satanisterna på plats för att möta upp dem. När kyrkan i stället hävdade att de varit där "i sinnet" ilsknade medlemmarna i The Satanic Temple till.

– Vi bestämde oss för att en samkönad ceremoni vid Fred Phelps mammas grav var ett bra sätt för oss att möta upp kyrkan "i sinnet", skriver Greaves.

De reser för miljoner – Ekot granskar Svenska kyrkan!

Kyrkopolitiker och anställda i Svenska kyrkan åker på dyra utlandsresor, ofta till välkända turistorter och storstäder, det visar en granskning som Ekot gjort. Exempelvis reste 2014 totalt 99 personer från Huddinge på en femdagars konferens på ett hotell vid stranden på Malta.

Resan, som kostade 800 000 kronor - syftade till att skapa en "vi-känsla", säger kyrkorådets ordförande, socialdemokraten Barbro Bergstedt.

– På något sätt var vi väl tvungna att göra något. Vi fick ju en ny kyrkoherde. Alla fick ju möjligheten att träffa honom och han fick möjlighet att träffa alla anställda också, säger hon.

Men det hade ni väl kunnat göra här också?

– Ja. Men vi gjorde den värderingen då, säger Barbro Bergstedt.

Huddinge pastorats konferens, som också innehöll exempelvis poolhäng, medeltida fäktning och stadsvandring, slutade alltså på 800 000 kronor. Som jämförelse kostade resan mer än dubbelt så mycket som pastoratet fick in i kollekt det året.

Huddinges konferens på Malta är en av många liknade personalresor inom Svenska Kyrkan. 

Den relativt fattiga församlingen Botkyrka har exempelvis sedan 2010 gjort resor för kyrkopolitiker och personal för 2,8 miljoner kronor.

Syftet med en av resorna var att "bevara helheten och gemenskapen i vår församling som är i tider av neddragningar". Kyrkorådets ordförande, moderaten Anna-Marie Carlsson, förklarar varför församlingsledningen på den resan köpt alkohol för medlemmarnas pengar.

– Om det är den dryck man dricker på stället så kanske det inte är så konstigt. Vi har ju en annan syn på det här hemma i Sverige ibland, säger Anna-Marie Carlsson.

Menar du att det inte fanns något annat än alkoholhaltiga drycker?

– Ja, det var nog så.

Men så kan det väl inte vara?

– Nej, så kan det väl inte vara, säger Anna-Marie Carlsson.

6,2 miljoner svenskar är med i Svenska kyrkan. Det är deras pengar, den så kallade kyrkoavgiften - den som tas ut automatiskt på skattsedeln - som till allra största delen finansierar kyrkans verksamhet.

Många församlingar gör överhuvudtaget inga personalresor utomlands, medan andra, visar vår granskning, arrangerar dyra resor för anställda och politiker.

Ekot har varit i kontakt med flera anställda inom Svenska kyrkan som säger att många så kallade studieresor i själva verket är förtäckta nöjesresor. Moderaten Christer Siwertsson, som är regionråd i Jämtland Härjedalen, är också ledamot i kyrkofullmäktige i Östersunds församling.

– Det här är ju rena rövarfasonerna, som jag ser det. Det hör inte hemma i Svenska kyrkan, säger han.

Fotboll i England, dyra middagar på kändiskrogar, välkända semesterorter och musikaler. Det är andra exempel på sådant som medlemsavgiften i Svenska kyrkan använts till.

När Ekot frågar exempelvis Värö-Stråvalla församling i Varbergs kommun varför de går på Premier League-match i London så är svaret att de skulle jämföra likheterna mellan gudstjänst och fotboll.

KÄLLA!

Sverige fortsätter att gäspa inför terrorhotet!

Björn Söder ny SD-ordförande!

Björn Söder (SD).

Björn Söder har valts till ny ordförande för Sverigedemokraterna i Kristianstad. Det skedde på partiets årsmöte i söndags. Björn Söder ersätter Annelie Fälth Simonsson som ställde upp för omval. men efter omröstning valde medlemmarna Björn Söder.

– Jag är givetvis jättetaggad inför uppdraget. Vi är idag kommunens andra största parti och min målsättning är att vi i valet nästa år blir kommunens största parti och tar över den politiska makten. Mitt uppdrag kommer att fokusera mycket på kandidatrekrytering och kandidat- och medlemsutbildning, men också att engagera allt fler kommuninvånare i den folkrörelse vi bygger upp. Min tre ledord i mitt ledarskap är demokrati, engagemang och lagkänsla, säger Björn Söder i ett pressmeddelande.

Förutom kommunfullmäktige i Kristianstad är Björn Söder riksdagsledamot och riksdagens andre vice talman.

Andrew hittades död efter fest i Thailand – hans sista meddelande är skrämmande!

Vansinnesfärden slutade med fängelse!

En man från Karlshamn körde i 100 kilometer i timmen - på en gågata. Nu döms han till fängelse.

Vansinnesfärden slutade med fängelse

Med tre olika droger i sig körde en 32-årig man från Karlshamn mot flera rödljus, i fel fil, struntade i stoppskyltar och kom upp i 100 kilometer i timmen på en gågata.

När en polisbil försökte få bilen att stanna genom att blinka med blåljusen fortsatte mannen att köra. Han menar själv att polisens jakt på honom fick honom att bli stressad, öka hastigheten och ta onödiga risker.

Mannens vansinnesfärd ägde rum i oktober 2016 och nu döms han vid Blekinge tingsrätt för grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Mannens straff är tre månader i fängelse.

Staten gör allt för att ta Möllers miljoner!

Staten har fått ytterligare fem år på sig att driva in den tidigare Hells Angels-ledaren Thomas Möllers skatteskuld.

Nu har han överklagat domen.

Han tycker inte att preskriptionstiden ska förlängas, säger hans juridiska ombud Stefan Köhler.

Sedan 2010 har Skatteverket via Kronofogden försökt driva in den förre Hells Angels-ledaren Thomas Möllers, 52, skuld på drygt två miljoner kronor. Merparten rör skatteskulder.

 – Vi gör allt vi kan för att få in så mycket som möjligt av fordringarna, sa Christer Johansson, enhetschef på Skatteverket, innan Möller försatte sig själv i personlig konkurs i oktober 2015.

Ville ha muntlig förhandling

Skulden skulle ha preskriberats vid årsskiftet 2015 men förvaltningsrätten förlängde preskriptionstiden med fem år. Möller överklagade beslutet till kammarrätten men fick nej. Nu överklagar han beslutet igen.

– Han vill att ärendet går tillbaka till förvaltningsrätten. Ett annat alternativ är att Högsta förvaltningsdomstolen prövar ärendet, säger Stefan Köhler.

Orsaken är att det inte blev någon muntlig förhandling i förvaltningsrätten och kammarrätten. Domstolen ansåg att det inte behövdes då det normalt inte sker vid skattemål, även om man har rätt att söka.

– Thomas Möller begärde muntlig förhandling i både förvaltningsrätten och kammarrätten men det  avslogs. Han tycker att han borde ha fått komma till tals inför domarna och fått tillfälle att med egna ord berätta vad han tycker och det fick han inte, säger Stefan Köhler. 

Skriven i Thailand

Enligt Skatteverket valde Möller att utvandra till Thailand i januari 2013 för att försvåra skuldindrivningen då landet saknar handräckningsavtal med Sverige. I sin dom påpekade förvaltningsrätten att arbetet försvårats då han inte haft en känd adress och att skuldens storlek gjorde det rimligt att förlänga preskriptionstiden. 

Möller håller dock inte med om att hans utvandring försvårat en indrivning utan hävdar att han samarbetat, själv tagit kontakt och kommit till tidigare domstolsförhandlingar. Han menar vidare att staten haft gott om tid på sig att driva in skulden och att han saknar både besparingar och inkomstkälla. 

"Aldrig fått till någon uppgörelse"

Enligt Möller har det inte heller förekommit oredovisade intäkter. Enligt hans juridiska ombud Stefan Köhler handlar skulderna om en skönstaxering under en följd av år i början på 2000-talet. 

 – Thomas Möller har hela tiden sagt att han vill göra rätt för sig och betala efter förmåga. Men han har aldrig fått till någon uppgörelse med Skatteverket, har Stefan Köhler tidigare sagt.

De lever liv i lyx – på dina pensionspengar!

Familj bor olovligt i privatbostad – vägrar flytta på sig!

Sahlins livvakt får jobba kvar!

Familjens kritik efter Laras död!

32-åriga Lara födde tvillingpojkar på sjukhuset i Kristianstad i fredags.

När läkarna skulle avlägsna moderkakan fick hon dödliga skador - och i går stängdes respiratorn av efter att den nyblivna fyrbarnsmamman konstaterats vara hjärndöd.

LÄS MER!

Har jobbat hela livet – blir fattigpensionär!

Busschaufför frias från misstankar om sexuellt ofredande!

Man med vapenliknande föremål jagad av polis!

Polismyndigheten anmäler Peter Springare för dataintrång!

Tjeckisk polis planerar manifestation till stöd för Springare utanför svenska ambassaden!

Bedragarfamiljen döms för fejkad utvecklingsstörning!

Ny Brå-rapport: Dödligt våld med skjutvapen mot män har ökat!

Gängen som mördar i Sverige!

Olagligt påslag på bussbiljetten byter namn!