Hejsan! Smirre är online.

FLUFFOGRAM!

Onsdag!

Zebra assisterade. Jag började ladda ner nya CoD MW.

Hjälpte mor med en del saker, vi sorterade en del papper och fakturor, kvitton med mera. Sorterade även upp en del kläder medans spelet laddades ner. Tog hela dagen och hela natten att ladda ner.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Testade spelet på Förmiddan, det verkade funka med kampanjläge osv. Spelade ett nattuppdrag där jag och min trupp spanar på en bas, på basen finns sarin som vi ska beslagta. Vi får flygunderstöd som bombar basen med vit forsfor och sen anfaller jag och min trupp, utkämpar strid på basen och tar oss mellan hus och tågvagnar. Hittar lastbilen och gör ett test och mycket riktigt, de behållarna innehåller sarin. Tar lastbilen och åker iväg.

Tvättade mina kläder och sängkläder med mera under eftermiddagen samt hjälpte Mor med diverse saker, bland annat att fixa med en lampa och fixa olikfärgade mappar och märka upp dem med vilken typ av papper som ska vara i dem.

På kvällen var jag på julfest med assistansbolaget. Det var trevligt.

Först fick vi pepparkakor och glögg.

Sen förrätten var bland annat lax, ägg, presidentost och olika sorters sill.

Varmrätten tog jag ingen bild på men det var mycket goda och stora köttbullar, en under bar Jansons frestelse och goda korvar med mera.

Fredag!

Zebra assisterade, vi städade min lya och jag hjälpte Mor med att sortera upp kläder och sockar som vi ska skänka till behövande.

Var ut till Narismiral och var med Sergalerna!

Alltid trevligt att vara med dem.

Tvättade de gröna plädarna till soffan i Mors vardagsrum för Katten hade kräkts på dem.

Mor och jag gjorde makaroner och korv till kvällsmat.

Lördag!

Vixey och jag fixade med akvariet. Blev riktigt fint men fick ta bort en massa växter som var dåliga.

och sen hjälpte jag Mor att baka lussekatter, saffransbullar och saffransbröd.

Råkade bränna mig när jag tog en av plåtarna.

Var sen på Second Life med andra Furries!

En Punk-Utter!

Träffade en ny Räv i munkjacka.

Samt en vit och söt Räv.

Någon Leopard, samt Rico och en Drake.

En Varg körde bra musik.

Fler Furries kom under kvällen.

Dansade med en trevlig och vacker Sergal.

Söndag!

Vargen assisterade, fixade och donade en del hos Mor samt fixade till fåglarna med buren, frön och talgbollshjulet.

Mor och jag lagade mat, kotletter med potatis, sallad och rönnbärsgelé. Mycket gott. Gått igenom en del om ekonomi och Vargen, Mor och jag satt länge på kvällen och pratade om allt möjligt. Katter, Vargar, Renar, Bilar, Call of Duty, Dollarstore och vad man kan göra på semester i USA och i Thailand.

Måndag!

Vixey assisterar. Har varit till tandläkaren i Eslöv för ett samtal om lustgasbehandling. Annars vid större ingrepp så har jag blivit nedsövd. Är två tänder där det på den vänstra är karies under en lagning så de måste öppna upp, så ville de gå igenom mina mediciner för att prata med expert om det fungerar med lustgas och om det går ihop med bland annat Citalopram och Ziprasidone som är mycket viktiga mediciner som jag måste ta för att jag ska fungera på ett bra sätt i vardagen.

Det har frusit på under natten så när jag skulle gå ut då i morse så for benen undan och jag landade på rygg och skrapade armbågen, men tur är så slog jag inte i huvudet. Vixey är rätt stark så hon lyckades få upp mig igen. Marken var både hård och kall.

Har hjälpt Mor med en del saker och bland annat göra köplista för morgondagens handling och hjälpt Mor att beställa glödlampor och färgpatroner online.   

Mor och jag har gjort pangkakor till kvällsmat. Det var gott! Nom Nom!

*Kram!*