Hejsan! - Smirre här.Being a Furry for a Day!

10 Tips For Beginning Fursuiters!Några artiklar om Furryvärlden!


Varit lite deppig sista tiden och försökt sova bort det mesta av deppet. Varit bättre igår och idag. Igår var jag och Zebra till sjukgymnasten igen och pratade om att jag simmat och det tyckte hon är bra att jag gör, att sist simmade jag 200 meter, dvs 8 längder. Dock ska jag inte göra "torpeden" som jag kunde när jag var 20-21 år men som sagt nu bär jag gjorde det så sträkta jag mig rejält och har haft extremt ont. Men det börjar bli bättre och jag gör min hemmagymnastik och mina balansövningar.

Har ju en deal med min furryvän som jag bor hos under NFC-dagarna om att använda hans bil, för det kan bli tufft för mig med backarna i Södertälje och att ta mig på och av pendeltåg, bussar och tunnelbana. Det är ju en del att ta sig runt i Infra City på NFC också, men tar med kryckorna och peppar peppar att jag år så bra så att jag klarar vara med utan att få extremt ont. Har ju varit en pärs för mig med knutan i ländryggen, nedsövning, operation och läkning samt rehabilitering efter detta.

Zebra och jag pratade om en hel del under eftermiddan och kvällen, b.la. så pratade vi om Vargar och dem har jag ju varit engagerad för ända sedan jag var 12 år. Dock så är väl en hel del av den kunskap och tankar jag har kring Vargar på mycket lek och furry fiction. Som till exempel när jag var med i Skåneavdelningen för SRF och berättade om hur hårig Tromb är och att Tromb har två hål i nosen, att min Schäfer har legat på rygg och kissat som en fontän och pratade om pawplay osv på mötena eller Powerpointen som jag presenterade om "Finnskoga Frivilligflygare" som alltså är ren furry fiction. Det handlade om Vargarna i Finnskogen och deras stridsflygförband. Alltså att en grupp Vargar är stridspiloter och flyger JAS-39 Gripen, F-16 Fighting Falcon och A-10 Warthog samt deras helikoptergrupp som flyger Black Hawk och AH-64 Apache samt om Vargarnas markförband "Akela Eneherit Force" som har både snöskotrar med vapen på och stridsvagnar samt Vargmilitärer och Vargsnipers som ska kriga från både luften och marken mot människor. Jag tyckte jag var kreativ och duktig men fick inte sitta kvar i styrelsen för att ledaren tycket att jag inte brukar allvar och leker och fantiserar för mycket. Att SRF är en seriös förening som för Rovdjurens talan, inte någon Furryklubb eller Call of Duty version av Rovdjurens väl. Det är ju det som är så med mig att genom lek och fantasi så har jag lättare att klara av verkligheten och att jag är en childman. Men kanske just därför att jag funkar så så kommer jag aldrig kunna få något jobb eller få ta körkort eller ha ansvar för pengar och få vapenlicens osv, så kallat vuxensaker.

I alla fall så finns här en del intressanta saker om Vargar och information om den skandinaviska vargpopulationen, hur vargar på riktigt fungerar och lever. Även både fördelar och nackdelar med att ha Vargar nära bebyggelse osv.


Zebra och jag pratade en del om tiden när jag bodde i Norra Sandby och hur fel uppfattning Handihand hade om furries och att kanske en del av deras uppfattning hade de fått av den hårda och råa jargong som var på SveaFur med mycket ironi och satir, vilket även jag emellanåt hade svårt att klara. Men saker blev ju inte bättre av att ledningen på Handihand, Conny och Jocke och deras familjer osv blev hysteriska och att de skrämde upp mig ännu mer, gjorde mig helparanoid och vettskrämd. Samt att Janne som jag känt sen jag var 11 år vände helt i furryfrågan och precis som Conny och Jocke spelade ut mig mot andra Furries och sa fruktansvärda och lögnaktiga saker om Furries och vilket Handihand också ansåg om Furries.

Som sagt så gjorde jag helt rätt som bröt all kontakt med både Handihand, Conny, Jocke och Janne. Jag vill som sagt inte veta av dem, har de valt att tro att Furries gör fruktansvärda, vidriga och kriminella saker så vill jag inte ha någon som helst kontakt med Handihand, Conny, Jocke och Janne.

Tindra har däremot satt sig in i vad Furryvärlden är och vad vår livsstil handlar om och bygger på, de förstår också att det är i en värld där jag är trygg, är tillsammans med andra Furries och kan utvecklas och må bra. Zebra har varit med mig alla gånger på NFC samt till Japan när jag konverterade till Shintoismen samt till andra möten med Furries.

Dock har det som hände i Norra Sandby och detta horribla dramat som var påverkat mig, att jag har en misstro mot människor, lärare, skola, arbetsledare osv. Att jag reagerar väldigt starkt på om någon säger något negativt om Furries eller om Djur osv. Att jag är starkt för GunRights och har de åsikter som jag har - att Furries och Djurrättsaktivister ska få bära vapen och få bilda militära grupper för att försvara både oss själva och försvara Djuren och naturen. Att jag tycker det är motiverat att använda stridsflygplan och attackhelikoptrar och använda clusterbomber, napalm och fosfor, samt använda drönare osv mot människor som hotar Furrykulturen eller hotar de vilda Djuren.

Jag är inte så ofta på FaceBook längre, finns ju mycket bra på FaceBook men ibland kommer det upp artiklar om Djurplågeri osv och har svårt att hantera det på ett professionellt sätt om jag inte är riktigt i balans.

Sen på kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!Träffade en drake b.la.


Samt nåfra andra, b.la. en varg och en fladdermusfurry.


Idag assisterar Fjällräv men har varit hos Mor en hel del, har tagit ett långt skönt bad och nya kläder, så jag känner mig ren och fräsch nu.

Mor och jag har sorterat saker och b.la. papper med mera. hittade dock gamla tråkigheter. Utskrifter på det som Lars Ohlsson hade skrivit på flera ridskolors sidor om mig och om min klubb Fox Power och om Furries generellt. Fruktansvärda och lögnaktiga falska beskyllningar och vilket både jag och andra som var uthängda och ridskolorna polisanmälde Lars Ohlsson för, dock utan resultat. Nå väl så är Lars Ohlsson död sedan 2013 så jag och mina kamrater slipper honom. Jag har nog med att få min vardag att fungera, vårda och utveckla mitt furryliv och hjälpa min Mor - så det är skönt att slippa bli kontaktad av alla möjliga och få höra om Lars Ohlsson och vad han gör osv. Han var den mest fruktansvärda och vidriga människa jag träffat och de saker som jag har sett honom göra mot Rävar osv och hans åsikter om Furries, veganer och funktionshindrade med flera grupper är så fruktansvärt vidrigt så det passar sig inte att skriva på bloggen.