Yipp! - Smirre är online.

Allvarliga brister i djurhållningen – kritiserade djurparksägare förlorar tillstånd!

FLUFFOGRAM!TEKNIK!

Tekniken som ger en helt unik tv-upplevelse – så fungerar den!

Måndag!

Zebra assisterade, har hjälpt Mor med en del saker och chattat och bloggat med mera. Mor och jag gjorde ärtsoppa till kvällsmat.

Zebra och jag gick en promenad i kvällssolen och pratade om ditt och datt.

Gick att få igång DVD-spelaren så Mor och jag tittade på första skivan av Macahan. De träffade på Indianer som ville ha saker av dem för att de skulle få passera över deras mark, bland annat en väggklocka som frun var väldigt fäst vid. Nordstatarna och sydstatarna krigade i det som kallas det amerikanska inbördeskriget och dumt prat från en fullgubbe resulterade i stort slagsmål och vandalisering av en saloon. Förstår varför det kallades ”Vilda västern” tidsepoken under 1800-talet i USA, många vita från Europa flyttade till Amerika och det var ju Indianernas land från början och allt vad som hände omkring blev just kalabalik och konflikter.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har handlat idag och fick tag i en DVD-film för 20 kronor. Den som heter Rum 213. En film som Frenzee och andra Furries pratat mycket om hur bra den är, ska se den sen. Köpte även Flintastek, grönsaker, jordnötter, ägg, mjölk, juice, pålägg, bröd och lite annat samt mitt så viktiga snus. Tusan att jag dock glömde köpa en bred pensel så jag kan börja olja in mina trallar.

Lekte stridspilot i bilen på vägen hem, flög A-10 Warthog och slog ut luftvärn med raketer och bombade fiendegrupperingar med napalm, samt förstörde ett transportplan och 2 MiG-21 på marken och sköt ner tre fiendehelikoptrar.

Vilade en stund och sen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en Varginna bland annat.

Med flera Furries!

Ett Syxdjur och en lila och svart Räv.

Samt en Snöleopard och en Rävinna, satt i fåtöljen och småpratade med dem.

Blåräv och jag gjorde sedan i ordning den andra mixen med Amerikanska pangkakor som jag beställt från MatSmart, så åt vi det på kvällen.

Mor och jag kollade på skiva 2 av Macahan, var en del saker som hände. De blev tillfångna tagna av Inidanerna och Indianerna skulle ha krigsråd, banditer letade efter Zebs son i prästernas by och kom dit med vapen och bråkade. Prästerna hade inga vapen då de bestämt att deras by skulle vara en vapenfri zon.

Onsdag!

Vixey assisterade och hon har hjälpt mig att göra rent och fint på uteplatsen. Jag har hjälpt Mor med att rensa lite i rabatterna men det var mig övermäktigt, Mor och jag pratade om att ta hjälp av 55 + gubbarna och dela på kostanden för att få trädgården riktigt fin. Sen att vi då investerar i täckbark så stormgror inte ogräset utan blir något enstaka ogräs som man kan plocka bort när man ser det.

Har också hjälpt Mor att uppdatera saker på datorn som virusskydd och Office med mera.

Sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Ekorre bland annat.

Samt en ny Sergal i hatt. Kul med fler Sergaler.

Hängde med en Drake också.

Samt några andra Furries.

Gjorde Flintatsek till middag. Nom! Nom!

Mor och jag kollade sen på Macahan och det var personer från Ryska hovet som skulle jaga Bufflar endast för nöjes skull och för troféer, de sköt ganska många Bufflar som de bara lät ligga, vilket retade upp Indianerna och en Rysk adelsman och hans fru blev fångar hos Indianerna och det höll på att sluta illa då Zeb fick förhandla som vanligt.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Det har varit blåsigt och regnigt mest under dagen, så jag har vilat och tagit det lugnt. Hjälpt mor med att sortera och organisera några saker inomhus under eftermiddagen och vi gjorde en fin fiskgratäng till kvällsmat, med Torskfiléer och potatis samt skivad tomat.

Har tvättat idag och fixat med lite annat.

Var på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade bland annat Uttern Rico och

Sergalen Scitters som jag inte sett på länge.

Träffade även en ny Drake.

Samt Sergalen med hatten var där, så jag bekantade mig mer med honom.

Träffade en lång Hare.

Samt en ny Räv och en Get

och Räven Bark som jag heller inte träffat på länge.

Träffade en ny Drake till som

visade sin villa, att han köpt mark i Second Life och byggt en fin villa.

Omstart och uppdateringar av Windows och Steam med mera.

Fredag!

Vargen assisterade. Vi har städat lyan och jag har hjälpt Mor med några saker.

Har oljat in trallarna.

Vargen och jag har kollat på två actionfilmer via Crom Casten!

Fast & Furios 5!


Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro måste de göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem.

Fast & Furios 6!


Doms och Brians Rio-kupp raserade ett brottsimperium och gjorde dem och deras gäng rika, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom 12 länder. Deras ledares hänsynslösa andreman visar sig vara Letty, kvinnan Dom älskade och trodde var död. Det enda sättet att stoppa gängets framfart är att överlista dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla sitt elit-team i London. Betalningen? Full benådning för dem alla!

Mor och jag gjorde kotletter med potatis, Sveas gurka och sallad till middag och sen har vi kollat på Macahan. Var sorgligt när hövdingen begick självmord för att de vita ville ställa honom inför domstol när han gjorde vad som var rätt, försvarade Bufflarna och sin stam mot den Ryska adeln som dödade Bufflar för nöje och betedde sig kränkande mot Indianerna.

Lördag!

Vixey assisterade, vi har handlat lite till Mor samt hämtat paket till mor på Kvantum. Vixey och jag har fixat med akvariet!

Mor och jag var ute och tog en promenad på en halvtimme.

Varit väldigt varmt idag så jag har fläkten på rummet igång.

Favoriserat på FurAffinity på kvällen.

Mor och jag kollade på Macahan sen på kvällen, Jessie hade blivit stucken av getingar och var väldigt sjuk. Zeb tog henne till medicinmannen i Indianbyn och hon blev bra och hennes bröder som inte trodde på naturmedicin blev helt paffa och klart mycket glada att medicinmannen räddade hennes liv. En grupp Indianer svalt och Zeb och några av dem ska rida till Texas över stora torra slätter för att hämta Longhornboskap som mat åt de svältande Indianerna. Det är en lång och farlig ritt över de torra slätterna för de vet inte om vattenhålen har torkat ut eller ej.

Söndag!

Blåräv assisterade. Vilat en stund på förmiddagen, sen var Blåräv, Mor och jag ute och tog en promenad. Varit väldigt varmt idag. Jag lekte krig på promenaden. Var utrustad med en Barett M82, en G36 med granattillsats och en kikare med målsökningslaser så jag kunde med den skicka koordinater till F-18 Super Hornet plan som släppte bomber och slog ut fientliga stridsvagnar. Använde annars M82 mestadels och tog ner fiender som flydde efter de båda luftanfallen som jag koordinerade.

Har målat de sista av trallarna, de 4 som stod bakom utesoffan.

Det var väldigt varmt på söndagen också, så jag tog en sval skön dusch, har sen skrivit lite på min Krigsbok 4.

Fixat att plocka undan en del Hundkex från de rätt så igenväxta rabatterna men är även Nällor där och dem vågar jag mig inte på. Behöver verkligen hjälp med att fo ordning på Mors rabatter och sen att det används täckbark för att det inte ska bli så mycket ogräs.

Är ju så att vi har Fågelgrejerna på uteplatsen på vintern och då hamnar en hel del frön i rabatterna som resulterar i en explosion av ogräs när våren och sommaren kommer.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat åt Mor och mig.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries!

Träffade bland annat en Varg som är militär och en ljusblå Draktjej.

Träffade en röd och svart fin Sergal, så jag var med henne en stund.

I hörnan nere vid baren träffade jag andra Furries, bland annat en Renamonräv och en Varg med flera.

Mor och jag kollade på Macahan sent på kvällen, de började driva tillbaks 210 longhorn castle och Jessie hade åkt med sin moster i en diligens som kraschade ute på den torra slätten och hon gick vilse, föraren dog i kraschen men en ung Indian hjälpte Jessie medans mostern och Jessies bröder letar efter henne och har till hjälp en gubbe som är glad för Whiskey men har ett grovt och vulgärt språkbruk som mostern inte alls gillar. I synnerhet när han druckit Whiskey så är han väldigt ful i mun.

NYHETER!

Jordgubbar!

Färre jordgubbar inför midsommar!

Corona!