Yipp! - Smirre här.

How To Record Youtube Videos!

<3 More Sergal videos! <3

Rinn - Sergal Fursuit Dance!

Sergal Attack My Camera!

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

RATWOLF´S DIGITALA BADGE FÖR EUROFURENCE!

Barn anmälda för djurplågeri!

Två små barn har polisanmälts för att ha plågat två katter – bland annat genom att slänga dem från en balkong.

Det är en anmälare i Arvika som vid flera tillfällen säger sig ha sett de två barnen plåga två katter.

Enligt anmälan ska katterna ha släpats runt hårdhänt i koppel, bundits fast hårt i en cykelkorg, kastats från en balkong, slagits med pinnar och sparkats på.

Händelserna ska ha inträffat vid flera tillfällen och anmälaren vet inte hur katterna mår i dag.

Enligt anmälan är barnen inte mer än sju, åtta år gamla.

– Jag har aldrig hört något liknande förut, säger djurhandläggaren vid Värmlandspolisen, Patrik Hallberg.

Han har skickat ärendet vidare till Arvikapolisen som kommer att utreda det, men Jonas Wendel, förundersökningsledare vid Arvikapolisen, vet inte mycket mer än att anmälan är gjord.

Länsstyrelsen kommer troligen också att kopplas in, men varken djurskyddshandläggare eller länsveterinär Susanne Edlund kände på onsdagen till ärendet:

– Men får vi in en sådan här anmälan handlar det ju framför allt om att prata med barnens föräldrar som är huvudansvariga för att djuren sköts.

Inte heller Susanne Edlund har hört talas om att så små barn pekas ut i sådana här sammanhang.

Det framgår inte av anmälan vems katterna är.

Utkastad från ett bilfönster!

Ignaberga: Kattungen med nio liv, ja, den bor sedan i lördags kväll hos Ann Gedda och hennes son.

I hög fart kastades den lilla kattjejen och ett syskon ut genom en bilruta. En handling som har upprört väldigt många.

I fredags blev en kvinna som körde till jobbet på väg 21 alldeles vid Ignaberga vittne till hur en bilist i hög fart kastade ut två kattungar genom bilrutan.
Hon berättade om händelsen i sociala medier och i Norra Skåne och många läsare blev med rätta mycket upprörda.
En av dem är Ann Gedda, som bor i Ignaberga.
– Jag och sonen började leta strax efter Vinslöv och gick mot kalkbyn.
– Vid andra mötesplatsen såg vi något som låg på vägen, det var en kattunge.
– Den var död, men fortfarande varm så den har förmodligen överlevt fallet och sedan blivit överkörd.
De visste ju att det fanns en katt till så de fortsatte sökandet ända tills det blev mörkt. Då hade fler slutit upp för att leta, även till långt ut på natten. De hade sett tecken på att kattungen levde och ville inte ge upp så lätt.

På lördagskvällen vid sextiden kom Irene Bratt Persson körande hem till Ignaberga.
– Jag såg ett litet djur som kom upp från diket, men jag såg inte att det var en katt.

Det lilla djuret kröp längs vägen och verkade väldigt rädd och då var det något som klickade till i Irene.
Kunde det vara katten som kastats ut från en bil? Hon hade ju sett bilden på den döda kattungen på facebook och kände igen färgen.
– Jag letade i en halvtimme, hon skrek hjärtskärande, men jag fick inte tag på henne.
– Så jag ringde Ann, vi bor ju grannar, och hon kom direkt.
Både Irene och Ann är vana kattmänniskor, Ann kan dessutom jama som en kattmamma, vilket hon började göra tillsammans med att de lockade med mat.
Den hungriga kattungen föll till slut för frestelsen och när hon fokuserade på maten kunde de ta henne.
– Jag svepte in henne i min jacka och hon lugnade sig fort, berättar Ann.

Mirakulöst nog har den lilla sköldpaddsfärgade katt-tjejen klarat sig utan skador. Hon äter och dricker och gick omedelbart på lådan för att både kissa och bajsa.
Och hon älskar att mysa i famnen på någon av sina räddare.
– Det här är ingen stallkatt, den är van vid män-niskor och andra djur, konstaterar Ann.
Både hon och Irene är väldigt glada över att kattdramat har fått ett lyckligt slut, liksom en mängd engagerade människor på Facebook.
Den omkring fem veckor gamla kattungen ska stanna hos Ann och hennes son. Något namn har hon inte än men troligen blir det något vars betydelse handlar om att överleva.

En fantastisk detalj i det hela är också att Anns lilla hund Thyssa är skendräktig och har märkligt nog mjölk. Så hon låter gärna kattungen dia på henne.
Ann och Irene, och många med dem, är naturligtvis minst sagt förgrymmade över hur någon bara kan komma på idén att kasta ut kattungar genom ett bilfönster.

Katten som dog är begravd, den hade ett mycket specifikt kännetecken, en alldeles rund gul fläck under hakan.
Ifall någon känner igen den, säger Ann.
Hon och Irene, och givetvis alla de andra som letade, känner en stor tillfredsställelse över att katten mår bra och att kämpandet lyckades.

Otillåtna jaktmetoder avslöjas!

Årets björnjakt är i full gång och länsstyrelsernas besiktningsmän har bråda dagar. Besiktningarna visar att björnarna i allt större utsträckning lockas med otillåtna metoder för att snabbt kunna skjutas när jakten drar i gång, något som blivit ett problem enligt Riksenheten för miljö- och arbetsmiljöbrott.

Det är första dagen på björnjakten, en björn är skjuten i närheten av Styrnäs i Kramfors kommun och Stefan Tågestad som jobbar för länsstyrelsen i Västernorrland rycker ut. Han är en av länsstyrelsens besiktningsmän med uppdrag att ta prover på de björnar som skjuts i länet.

Den här gången handlar det om en vuxen hanbjörn på 146 kilo som jaktlaget fraktat till ett viltslakteri. Björnen ser ut att ha varit i god kondition och Stefan sätter i gång med arbetet och börjar med att mäta och väga björnen och åldersbestämmer björnen med hjälp av en tand.

– Jag tar också hårprover och prover på könsdelar, på hanbjörnar är det testiklar och på honor prover från livmoder, prov från en muskel och en skinnbit som referens, berättar han medan han stoppar hårtussar i plastpåsar och gör anteckningar i ett protokoll.

En stark lukt sprider sig

Alla skjutna björnar ska besiktigas och proverna skickas till SVA, Statens veterinärmedicinska anstalt. Bakgrunden är att få en bild av hur björnstammen mår och även vara tillgängligt för andra myndigheter och institutioner, men besiktningen kan också leda till utredningar om jaktbrott om besiktningsmannen skulle påträffa något som inte står rätt till. Tarmar och maginnehåll undersöks och en stark lukt sprider sig från inälvorna. Stefan hittar lite av varje.

– Det finns köttrester och benflisor men även blåbär och blåbärsris i björnen, konstaterar han.

Stefan Tågestad reagerar på att björnen har benflisor från slaktavfall i magen, vilket tyder på att den har ätit från slaktavfall vilket skulle kunna betyda att den varit vid en otillåten åtel.

– Hittar man slaktrester i magen på en björn betyder det att björnen hittat resterna någonstans, men det kan ju också bero på att den hittat något dött kadaver, menar Stefan.

Björnar lockas

I det här fallet misstänks inga oegentligheter men det har förekommit fall där man lyckats avslöja jaktbrott med hjälp av det björnar har ätit. Olagliga åtlar, att man till exempel lagt ut otillåtet avfall för att locka till sig björnar är ett allt större problem, det menar åklagaren Christer B Jarlås på Riksenheten för miljö- och arbetsmiljöbrott.

– Det finns ett missnöje på många håll i landet med att de på sina håll ganska små kvoter man har skjuts fullt väldigt snabbt och ibland kan man misstänka att det beror på att man använder otillåtna metoder för att björnen ska finnas på plats när jakten inleds. Vi tittar på björnjakten på ganska många håll i landet och de rapporter jag fått senast idag tyder på att vi har ett antal björnar där man hittat hundmat i deras magar.

– På olika sätt har man försökt se till att björnarna finns på plats så de kan skjutas när jakten inleds och det är inte själva tanken med björnjakten, säger Christer B Jarlås.

Rättegång mot björnjägare

Samtidigt som björnjakten pågår för fullt stod en 38-årig man från Örnsköldsviks kommun inför rätta just för att ha lockat till sig björnar, som sedan skjutits, på ett otillåtet sätt under fjolårets björnjakt och Christer B Jarlås tror på en fällande dom.

– När man tittat i björnar som skjutits och hittat material från otillåtna åtlar bör det vara tillräckligt för en fällande dom, menar han. 

Stefan Tågestad sätter slutligen fast en märkning med ett microchip i björnens päls. Märkningen görs för att motverka illegal handel med djur. Han är klar med undersökningen av björnen i Styrnäs och beredd att dra vidare till nästa skjutna björn.

Sovit några timmar nu.

I förrgår så assisterade Fjällräv, var ute och gick en runda med Cockerspanieln.

Vilade en stund på dagen för jag har ont av mitt diskbrock.

Var ut till Narwille och var med Salaster en stund.

Jag var hos mor på eftermiddagen. Jag lagade mat till mig och Mor. Gjorde kycklinglever med kokt potatis och lingon.

På kvällen var det två bra filmer på TV.

Riot! - Stenhårda polisen Jack Stone iscensätter ett bankrån med syfte att bli arresterad och kastad i samma fängelse som den ökände ryske gangsterledaren Balam. Till och med fängelsechefen är rädd att ta sig i närheten av Balam, som omgärdas av lojala och livsfarliga fångar som ständigt är på vakt. Men Jack är inte vilken man som helst. Han drivs av ett hat så starkt att han är beredd att offra allt för att eliminera denne man som mördade hela hans familj.

Wallander - Bröderna!

Under en stor militärövning i Ystad mördas ett gift par under tortyrliknande former. Någon dag senare hittas ytterligare en man mördad på liknande sätt. Spåren tyder på att det kan vara tre soldater som är gärningsmännen. Wallanders team får ta hjälp av militären på plats. Finns det något samband mellan offren? Utredningen kompliceras ytterligare av att Wallanders chef blir svårt sjuk.

Igår så assisterade Helena, jag blev klippt och duschade med mera.

Var och handlade ägg och gurka hos Grävling samt kelade lite med Hårig Schäfer.

Var sen på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furrisar!

Träffade Sergalen Skitters b.la.

Samt en Drake.

Träffade också en Bordercollie och en svart Räv.

Samt en bevingad Get

och en fluffig Varg.

Träffade också en Fjällräv

och en Rödräv.

Samt en Rävinna.

Träffade också en svart och rosa Sergal.

En Drake till.

och ytterligare en Räv.

På kvällen sent kollade jag och Helena på  Wallander - Mörkret!

En bil hittas övergiven vid en busshållplats. I bilen sitter en tvåårig pojke ensam. Av föräldrarna syns inga spår. Det visar sig snart att barnets pappa är den som tagit hand om honom eftersom mamman sitter på mentalsjukhus sen deras tonårsdotter tog livet av sig för ett år sedan. Mamman är inte kontaktbar och pappan är spårlöst försvunnen. Har pappan också brutit ihop eller har han blivit utsatt för ett brott? Spåren tycks leda till en skola som flickan gick på.

NYHETER!

För Andreas är det JAS 39 Gripen som gäller!

Det var ingen barndomsdröm. Skola och utbildning var inriktad mot ingenjörsyrket. Men det blev annorlunda. Nu är Andreas snart färdigutbildad stridspilot i försvarsmaktens tjänst.

– Det var faktiskt en kompis på gymnasiet som lockade mig att söka in till utbildningen som stridspilot, berättar Andreas, 24 år, när han tar emot i föräldrahemmet i Hässleholm.
Han har haft några veckors semester och ska snart återvända till flygflottiljen i Såtenäs utanför Göteborg, som för tillfället är hans hem och arbetsplats.
Men vägen upp i luften har varit lång.

Han sökte in till den sex månader långa grundutbildningen för militärer, GMU, och tillbringade därefter två år på militärhögskolan i Stockholm.
– Det var ett stort antal tuffa testtillfällen jag fick gå igenom innan det blev klart att jag skulle bli stridspilot, berättar han och förklarar några av de många tester som skulle avgöra om exempelvis hans stresstålighet och simultanförmåga var lämpliga för att gå vidare.
Efter åren i Stockholm var flygskolan i Linköping nästa anhalt. Redan andra veckan bar det upp i luften i en SK60 som används som utbildningsplan. Sida vid sida med en instruktör fick han lära sig manövrerar ett flygplan.

– Men nu är det JAS 39 Gripen som gäller, och det är ett helt nytt sätt att flyga, inflikar han och gör jämförelsen mellan SK60 och JAS 39 Gripen som mellan en Volvo Amazon och en sprillans ny Ferrari.
Han medger att första passet i SK60 gjorde honom lite illamående.
Men som allt annat blir det en vana. Kroppen vänjer sig vid både farten och krafterna som uppstår när det går i 1 000 kilometer i timman.
– Det är en viss känsla när man flyger ett tiotal meter över vattnet och samtidigt vet att det går otroligt snabbt, tillägger han.

En arbetsdag på flygflottiljen ser ofta likadan ut varje dag. Väderbriefing med meteorologerna inför dagens flygning. Omfattande förberedelser av flygpasset innan det bär uppför i Gripen under en timma. Väl på marken igen utvärderar piloterna sin flygning. ”Ett lärande också det”.
– Dagen brukar jag avsluta med ett träningspass, förklarar Andreas och berättar att han den kommande helgen ska genomföra en Ironman-lopp i Kalmar, 3,8 kilometer simning, 18 mil på cykel och avslutning med ett marathonlopp.
– – Det är ett fantastiskt yrke och jag ångrar inte en sekund mitt val, avslutar han.

More than 200 ISIS militants WIPED OUT in precision Russian air strike in Syria!

Kriget bryter åter ut på Mölleröd!

HÄSSLEHOLM: Stridsuppvisningar, militära fordon, uniformsparader och annat militärt extra allt.

Under lördagen och söndagen kan den militärhistoriskt intresserade få sitt lystmäte på Möllerödsfältet mellan Hässleholm och Finja.
Då är det nämligen åter dags för de årliga Möllerödsdagarna. På lördag öppnar utställningen klockan 10.00 och vid 11.30 planeras det för krig, i form av en stridsuppvisning med andra världskrigs tema.

På söndagen hålls stridsuppvisningen klockan elva och under de båda dagarna blir det möjlighet att fotografera fordonen under särskilda fotoparader.
Det blir även visningar av olika uniformer i form av uniformsparader.

Arrangerar gör Garnisonsmuséet Hässleholm vänner och träffen är den största i Sverige för att levandegöra museiföremål och militärhistoria.

Beställde veganmat på restaurang – fick något helt fruktansvärt!

Guds vrede ska drabba Vetlanda!Hur kan sånna ord komma från en Pastorsfru i Sverige 2017?
Trodde att vi i Sverige hade kommit så långt vad gäller HBTQ att sånt här inte kunde ske.
Men det visar bara att vi har mycket kvar.
Så pride och allt vad det står för måste fram och synas än mer och kämpas än mer för!
 
-Käre kulturchef Stewe Jonsson, ställ in Regnbågsveckan vecka 37. Detta för att Guds vrede inte ska drabba Vetlanda stad, 
Detta sa pastorfrun Maria Hallman till Vetlandas Kultur och fritidschef Stewe Jonsson som ett inledande på ett möte de två emellan i början av augusti.
Under samtalet uttalar sig även maria Hallman om bibelns text och om kristendomen i Vetlanda.
 I 150 år har Vetlanda kommun grundat sig på Guds ords lagar och detta kristna arv är du Stewe Jonsson ansvarig för att riva ned om Regnbågsveckan arrangeras, säger hon.
 
Men Stewe Jonsson  tar diskussionen med ro och är inte orolig för Hallmans uttalande.
Han talar om för henne om hur kommunen ser på värdegrund och allas lika värde och att homosexuella har blivit och blir trakasserade, misshandlade, förföljda och mördade för sin läggning.
Han sa också att Vetlanda inte tidigare haft en satsning för att lyfta hbtq-personer. Och anser att det nu är dags och de har politiken bakom.
 
Jonsson talade även om sin personliga erfarenhet om homosexualitet, att han för ett par år sedan fick veta att en vän var homosexuell och förra året fick han veta att hans son var homosexuell.
Detta har stärkt Jonssons engagemang och är nu en drivande kraft bakom Regnbågsveckan i Vetlanda.
En kommun ska vara neutral i religiösa frågor, tillägger också Jonsson.
 
Hallman blir mer och mer upprörd under samtalet och säger:
— I Vetlanda vill vi inte ha Sodom och Gomorra, som det har blivit i Stockholm. Homosexualitet är ett onaturligt levnadssätt,
— Homosexualitet är något man väljer. Det är en frestelse.
Detta säger Hallman riktat till Stewe Jonsson, som nyligen berättat att han har en son som är homosexuell.'Samt att Jonsson under samtalet förklarat vad homosexualitet är och dess historia mm.
 
HUR kan man som människa idag säga att "Guds vrede" ska drabba en stad för att man arrangerar en Pride vecka!?
För mig låter det som ett mycket ogrundat tänk.
Det är ett vidrigt HAT mot homosexuella och hela HBTQ rörelsen!!
Vad skulle en sån människa som Maria Hallman göra med mig om jag kom fram till henne och var kvinnoklädd?
Samt presentera mig som Mathias och är Guds gåva som mitt namn betyder.
Men du kan kalla mig Eva som betyder mänsklighetens livmoder och är Bibliska urmodern.

KÄLLA!

Åkesson vill att polisen ingriper mot demonstranterna!

Huvudmisstänkte terroristen skjuten till döds!

På lördag smäller det – Antifa ska riva Karl XII-statyn!

Grov mordbrand eller vårdslöshet?

Kroppen i vattnet identifierad som Kim Wall!

Familjen: ”En gränslös sorg!”

Flera träd fällda i centrum!

Försök till inbrott i Bjärnum!

Årets rapskörd är den näst största under 2000-talet!

Skåne: Den gångna sommaren har hittills inte bjudit soltörstande semesterfirare på så mycket glädje. Men växtligheten frodas och årets spannmåls- och rapsskörd visar på fina siffror.

Skörden kom ingång för några veckor sedan, cirka tolv dagar senare än normalt. Hälften av vete- och kornfälten är skördade och spannmålsanläggningarna fylls på i jämn takt. Mycket raps levereras till Kristianstadsortens lagerhusförening, KLF.
– Kvaliteten ser så här långt bra ut. Både för raps och spannmål, berättar Erik Wildt-Persson, vd för KLT.

Sommaren har varit nederbördsrik med tillräckligt mycket regn i lagom perioder. För att bygga en bra skörd behövs nederbörd och sol.
– Det kändes som vi hade vädret med oss i våras och i början på sommaren och nu har det bekräftats. Det blir en riktigt bra spannmålsskörd i år. Över normalt faktiskt. I fjor blev skörden sämre, eftersom maj och juni var så torra, säger Erik Wildt-Persson.

Rapsskörden ligger också på plussidan i år jämfört med i fjor.
– Vi drabbades av mycket insekter som angrep rapsen och torkan ovanpå det var inte bra. I år har vädret varit gynnsammare och vi har rått bot på insekterna med olika metoder. Rapsskörden blir helt ok i år, med vissa variationer, säger Erik Wildt-Persson.

Höstvetet har mycket höga falltal den här säsongen. Falltal är ett mått på spannmålens jäskapacitet. Ju högre falltal desto bättre blir kvaliteten.
Vete är den största grödan och upptar drygt halva arealen. I Skåne odlas höstvete på 103 000 hektar. I hela landet är höstvetets areal 474 000 hektar. Skåne står för cirka en fjärdedel av landets kornareal på totalt 318 000 hektar.
– Det är gynnsammare att odla spannmål och raps i södra Sverige, eftersom växtsäsongen är längre här och hösten kommer senare. Odlingen av spannmål och raps är ganska konstant över åren i Skåne. Längre upp kan variationerna vara större. Rapsen kommer med stor säkerhet att minska uppåt landet nästa år, eftersom sådden sker senare i år, förklarar Erik Wildt-Persson.

Kilopriset för vete ligger i år på 1,35 kronor. Det bör ligga på 1,50 för att skapa skälig lönsamhet för odlarna.
– Världspriserna på spannmål är ganska låga och lagren är fortsatt stora. Ryssland går mot en rekordskörd i år medan Tyskland och Polen har kvalitetsbekymmer. Det är utbud och efterfrågan som styr priset, berättar Erik Wildt-Persson.
Sommarvädret har varit gynnsamt för vall också.
– I de norra och skogrikare delarna av Skåne i det så kallade mjölkbältet är vallen motorn i jordbruket.

Satansbarn kuppades in på tidningens familjesida!

Svenska Dagbladet: "Det har brustit i våra rutiner!"På tisdagen fylldes Svenska Dagbladets familjesida delvis av ren djävulskap. Med "666" i håret och en mycket suspekt mejladress lyckades någon kuppa sig in bland privatannonserna.

En bild på ett barn från Svenska Dagbladets familjesida började spridas rejält på tisdagsmorgonen på sociala medier.

Det fanns flera anledningar som tillsammans ledde fram till att barnet och annonsen måste vara en kupp.

Mejladressen: "Satans mother"

Barnet hade nämligen djävulstalet "666" i sina lockar och hade fått namnet Lucy (som skulle kunna vara en förkortning eller hänvisning till Lucifer). Mejladressen som man ombads höra av sig till för att få komma på dopet var "rehtom.snatas", eller "Satans mother" om man läser det baklänges.

"Svårt att se humorn i det"

SvD:s informationschef Björn Hygstedt blev förvånad när han fick reda på vad som hänt.

– Jag har nog aldrig sett något liknande, säger han till Aftonbladet.

Orsaken till att annonsen kom med i tidningen är helt enkelt att det rör sig om ett misstag.

– Tyvärr har det brustit i våra rutiner, man har inte reagerat på det här och det var ju synd. Vi ska se till att det inte händer igen.

Kan du se någon humor i det hela?

– Nja, jag har svårt att se det. Det är lite fyndigt men inte så roligt, tycker jag.

Enligt Resumé är den inkuppade annonsen troligtvis gjord för att göra reklam för den lilla skräckfilmsfestivalen Elmsta 3000 Horror Fest.

Aftonbladet har sökt representanter för festivalen utan framgång.

Satanistmordet som skakar kyrkan i Chile!

Anblicken var så skakande att många av ögonvittnena svimmade: en nattvardsgäst som mördar den officierande prästen framför katedralens högaltare.

Inte sedan erövraren Pedro Valdivia grundade Santiago för snart fem sekler sedan har kyrkofriden i Chile brutits på ett så flagrant vis. Det var i söndags, på själva Jakobsdagen, i katedralen vid Santiagos vapentorg. (Den helige Jakob, Jesu broder, är stadens skyddshelgon.

Templet var fullsatt av troende som köade fram mot stenbordet med brödet och vinet. Plötsligt störtade en man fram ur ledet, högg tag i håret på prästen Faustino Gazziero och skar halsen av honom med en slaktkniv.

Innan han övermannades högg han sitt offer i bröstet flera gånger och sig själv i armarna. Därpå smorde han sitt ansikte med offrets blod medan han rabblade en obegriplig ramsa, där ordet "Ashmadai" förekom flera gånger.

Förövaren, 25-årige Rodrigo Gallardo, befann sig i ett tillstånd av extatisk upprymdhet och fick föras till sjukhus innan han kunde höras. När han hämtat sig uppgav han - riktigt nog - att "Ashmadai" var en antik hebreisk beteckning på Djävulen, hans herre och uppdragsgivare.

När polisen genomsökte Gallardos bostad i hemstaden Coyhaique i Patagonien fann de en arsenal av skär- och huggverktyg, rökelse och pamfletter som prisade "Mörkrets furste".

Gallardo tillhörde ett hemligt sällskap, Los Hombres Negros, "Mörkmännen", och var redan känd av ordningens väktare på hemorten, där han avtjänat ett kortare straff för inbrott i en annan helgedom. Där hade han och några kumpaner solkat ned nattvardskärlen och krossat de handmålade kyrkfönstren.

Gallardo misstänks också ha legat bakom flera rituella mord på höns och hundar vilka förrättats på stadens kyrkogård.

När blodsdådet i katedralen blev känt samlades stora skaror på torget utanför. Många var utrustade med tillhyggen i avsikt att ge missdådaren hans gärningars lön på stället. Tumultet och förvirringen var så omfattande att det tog tre timmar innan kyrkobesökarna kunde evakueras. När borgmästaren Joaquin Lavín, som också är högerns presidentkandidat, anlände till skådeplatsen fick kravallpolisen fullt upp med att föra honom helskinnad därifrån.

Regeringen har nu lovat krafttag mot satanist-sekterna, som framför allt attraherar unga män. De florerar i fattiga förorter till huvudstaden, men också i landsorten. Den katolska hierarkin skyller fenomenet på de senaste decenniernas framgångsrika etablering av nord-amerikanska protestantiska sekter, vilka sägs ha luckrat upp den gamla kyrkans makt över själarna och introducerat en djävulsfixering som snarast hör protestantismen till.

Trump lovar slå mot mördarligan M-13!

Gymnasieelev i Nybro drunknade vid insparken!

Byggföretag laddar!

Postnord stjäl det som är ditt!

Flyktingbarnet: "Svenska flickor finns bara för att våldtas!"

När HVB-hemmet i Boden brann skröt Mohammed om att det var han som hade tänt på. Till brandmännen som var på plats sade han "Fuck Sverige, fuck svenskar!". Samme flyktingbarn sexofredade en flicka på en buss och två poliskvinnor som skulle gripa honom.
– Girls in Sweden are just meant to be raped, förklarade Mohammed för poliskvinnorna.

Den 18 mars i år blev en 17-årig svenska sexuellt ofredad på bussen mellan Luleå och Kalix av Mohammed från Libyen, som påstår sig vara född i januari 2001. Flyktingbarnet erbjöd henne bland annat pengar om hon kysste honom.

När Mohammed klev av bussen i Kalix greps han av två poliskvinnor. Då begick han våldsamt motstånd genom att kränga med kroppen, dra med armarna och sparka med benen för att förhindra gripandet.

Efter att han hamnat i polisbussen skrek Mohammed under bilfärden till båda kvinnorna budskap som "you have big pussies, I'm gonna fuck you, fuck you bitches, hoes", enligt poliserna.

När bussen hamnat i höjd med Sunderby sjukhus tvingades poliskvinnorna tvärnita eftersom flyktingbarnen sparkade och skrek: "Stop the car, I'm gonna fuck you".

– Girls in Sweden are just meant to be raped! proklamerade han också, enligt polisens förundersökning.

Den ena poliskvinnan berättade att det kändes som brottningsmatch när de skulle lägga på Mohammed handfängsel. När de slutligen lyckats få in honom i buren igen fortsatte han att skrika.

När bussen kommit fram till HVB-hemmet Alvstrandsgården i Harads i Boden gick den ena poliskvinnan in och pratade med personalen. Efteråt berättade den andra poliskvinnan för sin kollega att Mohammed hotat henne och sagt att han skulle "knulla sönder henne när hon öppnar bildörren".

– Han skrek att vi var horor och vad han skulle göra med oss, berättade poliskvinnorna i sina vittnesmål. Han uppger sig vara 16 år men det rådde olika uppgifter om hur gammal han egentligen är, skrev Norrländska Socialdemokraten då rättegången började.

De tog Mohammed från bussen och en manlig personal på boendet hjälpte till att att ta med flyktingbarnets tillhörigheter medan poliskvinnorna förde in honom. När de var inomhus och tog bort handbojorna började Mohammed "spärra ögonen" i en av kvinnorna och sade "fin rumpa, stor rumpa" på arabiska.

När de båda poliskvinnorna vände sig om för att gå därifrån passade Mohammed på att "daska" till den ena kvinnan på skinkan, vilket fick henne att vända sig om och se att det var Mohammed som drog undan sin arm. De berättade för honom om att de skulle att rapportera allt han gjort, men han fortsatte vara likgiltig och svära åt poliserna.

Mohammed är medborgare i Libyen och hade under förhandlingarna och polisförhören tolkbehov på marockansk arabiska.

Skröt om asylbranden: "Fuck Sverige, fuck svenskar"
Den 6 april 2017, drygt en månad efter Mohammeds sexuella ofredanden, sattes Alvstrandsgårdens HVB-hem han bodde på i brand. Branden startades i tvättstugan och visade sig senare vara anlagd.

– Totalt 16 personer, bland dem nio boende på ett äldreboende, fick evakueras vid branden, rapporterade Sveriges Television efter branden.

När brandbilen kom för att släcka elden stod Mohammed och skrattade.

– Fuck Sverige, fuck svenskar! sade han till brandmännen enligt polisens förundersökning.

Ett vittne har berättat att Mohammed öppet erkände och skröt om att han var den som anlade branden.

Under natten fick alla ensamkommande från boendet bo på Scandic hotell i Luleå. En kvinnlig personal uppger att Mohammed då gick runt och sade att det var bra att han hade ordnat så att de fick bo på hotell.

Mohammed har förklarade också, skrattande, att han tyckte att det var kul att personalen hostade och mådde dåligt. Det uppgav flera vittnen, bland annat de andra flyktingbarnen.

Han åtalades även för narkotikabrott efter att han rökt cannabis den 4 april 2017, eller några dagar innan, på samma HVB-hem. Urinprov användes som bevis i förundersökningen.

I torsdags dömde Luleå tingsrätt Mohammed för två fall av sexuellt ofredande, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Straffet blev ungdomsvård. Han ska även betala 5.000 kronor till den 17-åriga tjejen, 5.000 kronor till poliskvinnan samt 5.000 kronor till den andra poliskvinnan i skadestånd.

Även om det finns vittnesuppgifter som tyder på att Mohammed anlagt branden på HVB-hemmet saknas teknisk bevisning, så han frias från mordbrand av Luleå tingsrätt.

Åklagaren yrkade aldrig på utvisning.