Overwatch League HYPE!
NYTT OM JAKTBROTTEN!

Min åsikt som Furry och medlem i diverse djurskyddsföreningar osv så anser jag att dessa brott som dessa 5 människor har gjort är synnerligen alvarliga och att dödsstraff är motiverat, dock har vi inte det i Sverige men det är just denna typen av brott som jag anser att det är motiverat och jag kan nog säga att en del djurvänner står bakom mig i det!

Dessutom tror jag att det "hemliga" vittnet blivit hotat av tjuvjägarna men det står det inget om, men vet att SGT-rörelsen och de som håller på med tjuvjakt så är det ofta att de hotar och ingen vågar vittna mot dem. Sen det sjuka och vidriga synsättet som finns i samhället på Djur, där myndigheter och makthavare osv sätter människan i särställning högre än andra djur är fullkomligt förkastligt. Polis, rättsväsende och domare ska vara opartiska men så är ofta inte fallet och detta är skandal och rättshaveri. Att låta personer som föraktar djur osv ha inflytande i frågor som rör djuren och skogen är vansinne - det är som att låta Nordiska Motståndsrörelsen ha hand om frågor kring funktionshindrade och flyktingar osv.

Som sagt så synsättet att sätta människan över andra djur är fullkomligt förkastligt och oacceptabelt. Det är kränkande mot så väl vanliga djur som mot Furries, Otherkins och Theiraner. Att ett samhälle och rättssystem vilar på ett sådant förkastligt och vidrigt synsätt gör att man har svårt att ta ett sådant samhälle på allvar eller känna förtroende för det eller dess myndigheter!
Mor och jag har ätit upp pepparkakshuset, vi hade en lugn nyår till tillsammans. Mor och jag har gjort Radiokaka! Det var längesedan sist vi gjorde det och det är riktigt gott.

Har också tankat över en massa foton jag hade i kameran sen slutet på 2015 och framåt. Sorterat i respektive albummappar och tagit backup på både fotoarkivet och på furryarkivet samt mina webbprojekt.

Blåräv har assisterat idag, vi har handlat lite och hämtat paket på Kvantum. Har hjälpt mor att organisera lite bland pärmar och annat i datorrummet och har sen spelat Delta Force och sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Det var en del Furries på klubben.


Hängde med en Varg och en Leopard b.la.


Var något stort Djur som jag tror är en hybrid Leopard och Räv i Feral form.


Träffade en Pokémonräv med flera.


Ett par Drakar.


Samt en Skunk


och ett par Ferala Vargar med flera i baren.


Samt en Fjällräv.Igår assisterade Fjällräv och jag var hos Mor en del.

På kvällen såg jag en film som heter Livvakterna!

Johan Falk har fått en lägre tjänst på polishuset och funderar på att byta jobb, när hans goda vän Sven Persson ber om hjälp med en viss Nicolas Lehman, en så kallad säkerhetsman, som begärt en del aktier av Svens företag som betalning för ett jobb.

När Svens familj blivit hotade säger Johan Falk upp sig. Han förmedlar kontakt med ett säkerhetsbolag som åtar sig att bevaka och skydda familjen Persson och han deltar själv i arbetet. 

Rymden!

Svensk teknik på månlandaren!Den kinesiska rymdsonden Chang’E-4 är den första farkosten som landat på månens baksida. Ett av instrumenten ombord har utvecklats av svenska forskare.

SVT Vetenskap ställde några frågor till Martin Wieser, ansvarig för instrumentet vid Institutet för rymdfysik.

Hur känns det att ert instrument nu är framme?

– Det känns självklart stort och jag känner lättnad. Det är en jättesvår sak vi lyckats med. Att landa mjukt på baksidan av månen är inte det lättaste.

– Det är ett stort framsteg för utforskandet av rymden och jag håller tummarna för att allt fortsätter att gå som förväntat. Nu ska instrumentet genomgå några kontroller och förväntas ha levererat sina första data innan den 11 februari.

Vad ska instrumentet göra?

– Det ska undersöka hur strömmen av laddade partiklar från solen växelverkar med månytan. Vi vill utforska vad som händer när solvinden träffar månens yta och vilka processer som sker då.

– Man har sett vattenmolekyler på månen och det finns en teori om att solvinden spelar in. Månen blev populär igen då man upptäckte att den inte är torr.

Har ni stött på några svårigheter under arbetet?

– Att utveckla själva instrumentet har tagit ungefär två år. Det svåraste har varit att få instrumentet att klara av de stora temperaturskiftningarna. Det hinner bli väldigt varmt på dagarna och extremt kallt på nätterna. Det har varit tidskrävande att hela tiden verifiera att det fungerar som det ska vid olika temperaturer.

– Men det är ju värt all tid, man vill inte hamna i en situation där man tagit sig så här långt för att sen inse att det inte fungerar som det ska.

Vad hoppas ni att instrumentet ska ge för kunskap?

– Om man förstår den vattenbildande processen kan man i framtiden lära sig hur man skulle kunna utvinna vatten på månen om vi reser dit och upprättar månbaser där. Då skulle man slippa ta med sig så mycket vatten under färden dit.

– Instrumentet kommer även att bidra med mer kunskap om hur vatten kan uppkomma på torra objekt och i större skala hur solsystemet fungerar och har utvecklats.

KÄLLA!

Mer från Rymden!

Rymdsond gjorde historisk passage förbi mystiska Ultima Thule!

FLER NYHETER!