Rinn & Friends Fursuit Dance at Evergreen Aviation Museum!


Furs Tell Their EMBARRASSING Furry Stories!


SERIE!

<3 Värna de vilda Djuren! <3

Both this page and Stop Hunting Leverets support and work closely with Berkshire Against the Badger Cull and Berkshire Hunt Saboteurs, the brave people out in the field protecting our wonderful wildlife. Please share and help us get the message out there. If the hunting community have their way we'll soon have no wildlife left and we'll be poorer for it.

Café In Thailand Lets You Play With A Pack Of Huskies!


VALPAR!

The Truth About Velociraptors!


WIKIPEDIA!

FLUFFOGRAM!


Politik!

Det är ju snart val till EU. Jag tar ju som sagt ställning i sakfrågor och Djurrätt är som sagt något som jag tycker är mycket viktigt och att värna om och skydda Vargar, Rävar, Lodjur och andra vilda Djur i synnerhet.

Finns ju andra viktiga frågor också som infrastruktur, teknik och forskning, Internet, Klimathotet, försvar, sjukvård, brott och straff, polisen, media och mycket mer.

Jag tänker ju rösta på Jens Holm för jag vet vad han står för och är enkel att förstå sig på.

Men andra frågor som jag tycker är ju inte så nära Vänsterpartiet utan mer åt det liberala hållet, exempelvis att jag tycker att vi ska gå med i NATO och stärka försvaret och jag vill ha hårda straff mot vidriga brott som exempelvis pedofili och andra sexualbrott, samt mot jaktbrott och djurplågeri osv. Jag är även för dödsstraff i vissa lägen här. Jag är också för GunRights och tycker till exempel att Furries ska få bära vapen för att skydda sig själva, varandra och Djuren. En del tycker det är extrema åsikter som jag har men det finns som sagt en rad anledningar till att jag tycker så.

Tisdag!

I tisdags så assisterade Fjällräv. Jag var på Second Life en del.

Jag träffade en blå Drake med flera. En vacker röd och vit Sergaltjej dansade på scenen.

Träffade också Rico med flera.

Träffade en ny Sergal också.

Var sen på eftermiddagen hos Mor och vi bakade Lidsbergare.

Var sen en stund på kvällen på Second Life igen med andra furries!

Träffade ännu en Drake.

Samt en Varg och en Schakal.

Samt en hybrid Räv/Fågel/Lemur någonting och en Skunk.

Samt en Varg med rödbrunt hår, Draken Kaii samt en vit Kanin.

Träffade även Fluchi och en annan Varg.

Jag gjorde min speciella köttgryta fast med några modifieringar, hade i Enbär och lite andra kryddor för att piffa till den.

Senare på kvällen var det Peter Jihde på TV och det var väldigt intressant och givande.

Peter Jihde besöker Gay conversion therapy som är en slags omvandlingsterapi i Tampa, Florida. Där arbetar Mark Culligan med att försöka bota homo- och bisexuella. För Peter Jihde blir det upprörda känslor när en mamma berättar att hon ber till Gud varje dag att hennes son som är gay hellre skulle få dö i aids för att han då skulle få komma till himlen.

Programmet visade också att det finns en hel del fattigdom i USA! Dem som inte har råd att ta sjukvårdsförsäkringar led av dåliga tänder, svår diabetes och infekterade sår. Det finns dock många välgörenhetsorganisationer som hjälper dem som är sjuka eller som är hemlösa.

Jag som många andra här i Europa uppfattar att USA är ett av världens bästa länder att leva och bo i. För man ser ofta att Amerikaner bor i fina stora hus, har fina bilar och är lyckliga. Har fina jobb inom militären eller inom IT och forskning osv. Att Amerikaner är fria, lyckliga och välutbildade personer som är aktiva i Furry Fandom eller andra liknande grupper! Att majoriteten av dem som använder Second Life är Amerikaner. Det är den uppfattning jag har haft om USA och Amerikaner. Programmen med Peter Jihde är bra men chockerande att det finns en mörk sida av USA också. Kristna fanatiker som förstör andra personer och är extremt antigay. Att i USA finns det en hel del fattigdom samt prostitution, droger, alkohol, kriminalitet, sexualbrottslingar och ren missär. Att USA är inte alltid det fantastiska ”Zootopia” som jag många gånger tror.

Onsdag!

I onsdags så assisterade Vixy på dagen och Blåräv på kvällen.

Jag jobbade med min "Krigsbok" och har börjat spela en ny kampanj som heter Operation Freedom.

Var hos Mor och vi bakade, vi gjorde bullar samt en "bullring" och det blev riktigt bra.

Mor, Vixey och jag fikade och smakade på bullarna, men resten ska var tills mor fyller år och Moster Ester kommer ner från Stockholm.

På kvällen och natten assisterade Blåräv och vi kollade på Rambo 4 på TV!


John Rambo har dragit sig tillbaka till ett stilla liv som fiskare vid en flod i norra Thailand och har svurit att hålla sig borta från allt våld. Men när han märker att flera kristna hjälparbetare, som ber om hans hjälp att ta sig in i Burma flodvägen, aldrig återvänder, får det honom att för första gången på nästan tjugo år att tveka kring sitt antivåldslöfte. Rambo får besök av en missionär som vill ha hjälp att hitta sina kolleger som denne misstänker tillfångatagits av den burmesiska militärjuntan. Sedan åker Rambo tillsammans med en grupp legosoldater in i Burma för att frita missionärerna.

Torsdag!

Fjällräv assisterar och Andre kom på besök, vi satt länge på mitt rum och pratade om saker som jag funderar över.

Var sen till apoteket och hämtade medicin samt köpte Kavilon till mina exem för den var nämligen slut.

Fredag!

Zebra assisterade och jag hjälpte Mor att sortera en del saft och sylt.

Var sen en stund till Narismiral där jag träffade en av Sergalerna så jag var med henne en stund.

Skrev sedan ett långt mejl till Andreas som Zebra och Fjällräv också fick läsa. Bland annat om Lölle och hans agerande och allt drama som varit kring det.

Jobbade även en del med min Krigsbok om Operation Freedom då samt inspiration till Operation Freedom från Rambo 4 och diverse tidigare spelmissioner.

På kvällen var jag på Second Life igen och umgicks med andra Furries!

Träffade ännu en drake med flera Furries.

En stilig Räv med eldliknande päls.

Samt en stor Varg.

Lördag!

Idag lördag så har Fjällräv assisterat och vi har gjort en härlig potatissallad!

Samt vi grillade och det blev riktigt bra, fick dock ha en del hjälp av Fjällräv för att få det riktigt bra.

Drack den Engelska Elderflowersaften till som jag beställt från MatSmart tidigare.

Fjällräv och jag såg ett intressant program på TV om striden vid Normandie under WW2!

En mycket stor bedrift av de allierade under WW2 som var mycket intressant. Modiga och mentalt och fysiskt starka allierade soldater med stor uppfinningsrikedom och med dödsförakt som ger sig i kast med att bryta igenom Nazisternas starka försvarslinje i Normandie och krossa Nazismen i Europa. Denna operation och deras hjältemodiga uppoffringar har med största sannolikhet varit avgörande för att besegra Nazisterna och befria Europa från deras ondska.

Skrivit ännu ett mejl till Andreas, denna gången om tiden i Vingåker och min vänskap med andra furries och betydelsen av att vara furry och vara bland andra furries, vilket en del personer tidigare i mitt liv velat hindra och förbjuda mig att vara.

Ikväll varit på Second Life och haft det bra!

Träffade Draken Kaii samt en grå Impala.

Träffade också Vargen GreyPaw

samt en annan Varg och en Batfurry.

Träffade även en trevlig Velociraptor och det var bra musik så vi dansade länge.

*Kram!*