Yipp! Smirre är online.

EN RÄV SOM ÄTER KRÄFTA!

Artist Interview ft. Kenket!


Down a Mojito on the dog days of summer w/ me and Kenket as we delve into the deeps of traditional painting, conspiracy theories, and lion king roleplay chats!

EAGLES! <3

KATTSERIE!

FLUFFOGRAM!

Lördag!

Vixey assisterade. Vi körde iväg en massa skräp till tippen men glömde kameran. Vixey och jag kollade i lamplådan och där fanns en del kul att se. bland annat färgade glödlampor, en grislampa och led-lister med mera. Samt flera stora lampor från lyktstolpar. De har ett hål framtill.

Sen åkte Vixey och jag till Jysk och köpte ett nytt parasoll för det gamla blåste sönder förra sommaren! 

Var sedan en stund i Narismiral och träffade en ny lila Sergal där!

Vilade sedan på eftermiddagen, vaknade strax efter 17 och fixade med akvariet! Blev riktigt fint så!

Skrev på min Krigsbok, har stolpar att gå efter!

Läste igenom Telegram och chattade, en av mina Furryvänner vill ha hjälp med Second Life då hon inte använt det på länge. Hon chattade via sin telefon och får en ny dator på Måndag. Se om jag kan hjälpa henne att komma igång. jag använder ju SL för att umgås med andra Furries. Hade varit väldigt ensam utan det. Byggklienten och ekonomin i SL samt hur man kopplar ihop sitt bankkonto med Lindensystemet osv är utanför mitt kunskapsområde.

Söndag!

Idag assistear Fjällräv. Mor fyller år den 6e Juni och min moster från Stockholm kommer ner och hälsar på då. Har hjälpt Mor med en del saker idag. Bland annat att baka tårtbotten till tårtan som vi ska ha den 6e Juni.

Sopat upp kartongsopp i vardagsrummet från de låder som Vixey och jag körde till tippen. var en del sopp då våra Katter tycker om att klösa på gamla kartonger.

Mor och jag skulle titta på High Chaparall men alla skivorna i DVD-boxen var i en enda röra, så vi måste sortera upp dem och få dem i rätt ordning för att kunna titta på filmerna. Det är 3 filmer på varje skiva och det är 6 säsonger i boxen.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en Räv bland annat.

Tantari dansade på scenen och en del Furries var inne.

En stor röd Fågel dansade med flera. Var en feral Varg där också.

*Kram!*