Pip i Nosen! - Smirre är online.

Fursuit Halloween Outing Prague 2017!

FurWalk Zwolle!

My First Ever Furry Convention!

FURRYTEKNOLIGI!

NYA SVEAFUR! - Gamla SvF har ju en längre tid varit rätt inaktivt, Frenzee och Teamet bakom SvF har startat ett nytt forum som är anpassat till den moderna tekniken för att vara användarvänligt med så väl vanliga datorer, som smartphones och surfplattor!

Jag kommer läsa det ibland  men reggar mig inte, inte för att det skulle vara dåligt på något sätt, utan just för min svårighet att klara av ironi, sarkasm och svart humor osv - vilket de flesta av användarna i SvF klarar och har en sådan jargong.

Jag håller till på Second Life, FurAffinity och Svenska Tassar samt att det går ju självklart att nå mig på Skypen och på mejlen! <3

Sen har jag tyvärr inte råd med att ha en smartphone med Internet utan jag har en enklare mobil med bara ringa och SMS till mina närmaste vänner. Dels kostar smartphonen en hel del det kostar att använda den och med det stora flödet i Telegram osv hade jag inte hunnit med när det kommer ca 500 poster i Telegramet per dygn. Furry det är jag helhjärtat och jag älskar Furryvärlden men jag vill kunna hinna med och engagera mig i de Furrynätverk som jag har. ;-) 
DETTA ÄR FAN SKANDAL!

Världsberömda vita älgen ska skjutas!

Den vita älgen blev världsberömd efter att ha fångats på film tidigare i år. Foto: HANS NILSSON

Den världsberömda vita älgen i värmländska Gunnarskog ska nu skjutas.

Polisen har beslutat om skyddsjakt efter att älgen betett sig aggressivt mot människor vid flera tillfällen.

LÄS MER!

Idag har Helena assisterat. Jag har fixat en del med service på datorn i morse. Kört diskfrag och diskrensning. Second Life har ju krånglat till och från sen jag fick en kroppsspråksanimation av en annan användare och stängt av sig själv flera gånger då minnet inte räckt till. Så jag avinstallerade SL och installerade klienten på nytt. Sen har det fungerat perfekt och kroppsspråksanimationen är inte emd utan jag kan använda mina vanliga animationer.

I förmiddags så var jag ut till Narwille och hängde med Krysune och Saber.

Var sen i Luskwood med Ardy och de andra.

Helena och jag åkte och handlade, handlade lite frukt, isterband, köttbullar, mjölk, kaviar, ett par konserver och lite annat på Lidel och var sen till Maxi där jag köpte apelsiner för 5 kronor kilot och en burk fiskmat till mina Malaviciklider samt en Norrlandsguld. Äter ju mest hos Mor men känns ändå skönt att ha lite i kylen hemma.

Varit hos sjukgymnasten i Tyringe och gjort diverse höftövningar samt balansövningar med boll och trampat motionscykel. Kändes bra efter träningen dock för jag hade mycket endorfiner i kroppen, men senare på eftermiddan haft extremt ont igen. Skulle dammsugit men kan inte stå upp mer än ca 20-30 sekunder. Se om jag kan dammsuga i morgon så, skulle vilja tvätta också då jag har en del smutsiga kläder i korgen.

Ikväll har jag spelat uppdraet THE BOG!

Sen varit på klubben och umgåtts med andra Furries. Träffade en Fjällräv b.la.

Samt ytterliggare en Räv och

en typ av Hjort med lång svans.

Helena och jag har kollat på Hassel på TV 3 och det var riktigt spännande, så jag får se fortsättningen nästa måndag.

Såg efter Hassel en film som heter Swedish Dicks med Johan Glans och Peter Stormare! Helt galen och rolig!


Nästa år kommer två bra filmer!

PETER RABBIT!

och BLACK PANTER!

NYHETER!

Treåring knivhuggen till döds på lekplats!

Halverat antal skjutningar – efter nytt sätt att räkna!

Elderly woman accused of training her 65 cats to steal from neighbors!

Terrororganisation nattvandrar åt Malmö Stad, hyllar massaker på barn!

Asylsökande registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter!

Läkare vägrar utföra åldersbedömningar!

Gardell: Vi behöver mellanmjölks-islam!

SD vill stoppa flyktingars förtur till bostäder!