Yipp! - Smirre här.

INFO!

MEETING THE FURRIES!

RÖDRÄV!

ÖLSEJDEL FRÅN BAD DRAGON!

VIDEO!

Följ Med På En Flygtur i En MiG-29!

Han Bygger En Gitarr-Kalasjnikov!


Idag assisterar Ronny.

Har svårt för en del ovanliga och abstrakta ord, ordet Empirisk trodde jag hade med höga byggnader och hur de är byggda att göra. Men det har med kunskap och slutledningsförmåga av sin kunskap att göra. Byte som anger mängd data på exempelvis en Hårddisk eller skiva kan anges i många olika volymer, det kan man läsa om HÄR!

Har vilat på förmiddan och under eftermiddagen varit ut till Narwille och umgåtts med Sergalerna.

Igår assisterade Blåräv. Vi var mycket hos Mor, jag och Mor gjorde en körsbärspaj. Mor gjorde degen och jag satt och öppnade alla körsbären och tog ur kärnorna.

Hemtjänst-Micke var hos Mor också en stund och fixade bank-ID till både mig och Mor på den nya datorn som min Furryvän och jag byggde till Mor för ett par veckor sedan. berättade att jag har någon vajsing med Publisher och utskrift, han ska komma i helgen och hjälpa mig med det så jag kan skriva ut kontrollpanelerna och basen som jag ska slå ut i framtida krigslek.

Spelade black Hawk Down och uppdraget Djungle Airfield Take Down också igår!

Blåräv och jag åkte in till Hässleholm sen och handlade till Mor samt hämtade paketet från företaget i Katrineholm. Nu fick jag mina råttor och även äpplemos och Jokk som jag beställt. Samt att min Illustrerad Vetenskap kom igår.

På kvällen var det Sällskapsresan 2 - Snowroller på TV, så det kollade vi på.

Stig-Helmer Olsson reser tillsammans med Ole Bramserud till schweiziska Alperna för skidsemester, i den fiktiva orten Kirchberg. På resan får de sällskap med ett antal andra personligheter, bland annat familjen Jönsson, den pratglade fabrikören Brännström och dennes tystlåtne kamrer Hedlund från den norrländska landsbygden

Stig-Helmer har aldrig tidigare åkt slalom, bortsett från en skolresa i barndomen men får sällskap av Lotta som också är nybörjare och skall gå i samma skidskola medan Ole umgås med Lottas vän, Kärran, som har tävlat i yngre dagar och håller sig till lite mer avancerade backar. Gänget bjuds på en heliskiing-tur med picknicklunch av engelsmannen Algy, som går i samma skidskola som Stig-Helmer och Lotta, och senare samma dag fastnar de båda paren i en stollift långt upp på berget en timme på grund av strömavbrott samtidigt som dimma uppstår och de får bråttom ner till dalen.

Lotta och Kärran blir fotomodeller till Brännström och Hedlunds "omstrukturering" – den svenska folkskidan – men de husvagnsresande småindustriherrarna vet inte att damerna ljuger om att de skulle vara damfrisörskor, när Kärran i själva verket är byrådirektör för utvecklingsfonden som Brännström ansökt om ekonomiskt stöd från. Storrökaren fru Jönsson, Gullan, börjar charmas av den schweiziska backrestaurangvärden Rudi vilket skapar en viss svartsjuka hos den snåle och lättirriterade direktör Jönsson. Under resans gång blir vissa av resenärerna terroriserade av vilt skidåkande ungdomar från slalomklubben Samurajerna i Hökarängen.

På resenärernas sista åkdag, nyårsafton, anordnar reseledarna Nalle och Mackan en liten slalomtävling – och Stig-Helmer får möta sin främsta rival, Nalle, som senaste sommaren hade en viss kärleksaffär med Lotta. Dagen följs av ett nyårsparty på discobaren på kvällen för samtliga hotellgäster – då Stig-Helmer blir lite försenad efter en "axellux"-behandling, direktör Jönsson har ett gipsat ben och Hedlund är för tillfället spårlöst försvunnen.

Följande sommar gifter sig Stig-Helmer med Lotta, som hunnit bli gravid, och Stig-Helmer får en mycket speciell bröllopspresent av Algy.

NYHETER!

Han klär ut sig till en fullstor legofigur!

Attackerad av onda djurplågare!

Smirres Notering! - Nu har det hänt igen att djurplågare ger sig på hästar, inte med kniv denna gången utan med en hacka har de gjort ett stort sår i sidan på en häst. Lars Ohlsson var tydligen väldigt aktiv med att skriva på ridskolors gästböcker och forum där han falskt och sanningslöst anklagade mig och vänner till mig för att göra sådant med hästar och perversa anklagelser om tidelag och sexuellt våld mot hästar osv. Även här på Rävskogen innan jag hade guldkonto och det inte gick att stänga av kommentarer - så framförde Lars Ohlsson och Anonym Smirrehatare - hot om att komma ut till Rävninge där jag jobbade och skada hästarna där, samt skjuta hundarna och misshandla mig för att en "pälsbög" skulle inte få jobba med djur. Lars Ohlsson hotade även med att bränna ner gården i Rävninge. De som ägde gården blev mycket oroliga och frågade ut mig om vem Lars Ohlsson är osv. Lars Ohlssons "hästanklagelser" började redan när jag hade Fox Power och engagerade mig emot Hubertusjakterna. Lars Ohlsson dog 2013! När jag gick på Furuboda 2007 till 2009 så skrev jag ett skolarbete om mobbningen på Norrängsskolan och Lars Ohlssons agerande - Den så kallade Redneck File! Lars Ohlssons hotfulla skriverier mot djuren på Rävninge och mot mig som person - resulterade i att jag tog kontakt med Hell´s Angels och ville få hjälp med att skaffa en Glock för att skydda mig själv och djuren på Rävninge. Hell´s Angels besvarade aldrig min förfrågan om att skaffa en Glock. Tur var kanske det för jag skulle kanske gjort mig själv olycklig om jag gick omkring beväpnad med en pistol.

Försvarsministern åkte på safari med regeringsplanet!

Kvinna skulle sälja sina möbler – blev istället brutalt våldtagen!

Flera skadade efter krock i Falun!