Godmorgon! - Smirre här.

Japan has an awesome river that looks just like a dragon!

THE MOST IMPORTANT CONVENTION RULE!

New Furry Fandom App: PawPads!Hundar förgiftades med glykol!Plötsligt stod en spann med matrester och en blå sörja i Annikas trädgård. Innehållet visade sig vara glykol. Nu ligger hennes två hundar förgiftade på djursjukhuset i Slöinge.

Hallands Nyheter var först med att rapportera om två hundar som blivit förgiftade med glykol i Väröbacka utanför Varberg. Det var i onsdagseftermiddag som det dök upp en spann med matrester och ”en blå sörja” i Annikas trädgård. Sörjan visade sig vara glykol.

– Hur kan man hata hundar så mycket att man gör såhär? säger hon.

Vårdas med dropp

Hundarna hann inte äta upp hela innehållet innan Annika var framme och tog undan spannen.

– Det är en psykopat, en sjuk människa, som gör detta. Någon som inte fattar hur farligt det är, säger hon.

Nu befinner sig båda hundarna på djursjukhuset i Slöinge och vårdas med dropp. Den äldsta hunden Dallas, en cockerspaniel, drabbades värst av innehållet. Hans läge är fortfarande kritiskt. Taxen Nero mår bättre efter omständigheterna.

Lappar i brevlådorna

Polisen har bett Annika och hennes man att återkomma om de hör att någon sett något misstänkt.

– Vi ska lägga ut varningslappar i brevlådorna, säger Annika.

Vad känner du inför att någon tagit sig in i er trädgård och gjort det här?

– Jag känner mig fruktansvärt otrygg. Hade jag inte upptäckt det så snabbt hade hundarna kunnat dö inom ett par timmar. Det kan drabba fler djur, eller barn.

KÄLLA!

Här provskjuter det nya luftvärnet på Gotland!

Kritik mot försvarsövning: Angripare liknar Ryssland!

Militären vaktar Danmarks gräns!
 
Vändningen: Okej med uniform vid förskolelämning!

The Top ISIS Leader in Afghanistan Has Been Killed By U.S. Army Rangers!

U.S. Army Soldiers Conduct A Live Fire Test From The Monstrously Powerful C-RAM In Iraq & Afghanistan!

I förgår så assisterade Fjällräv, jag hade väldigt ont i kroppen - verkar som att när det är lågtryck så känner jag mig svullen och öm i hela kroppen, detta då plus att jag har ont i ryggen av diskbrocket och problem med höft och knä. Verkligen inte kul nej.

Sov mest i förgår.

Igår så assisterade Helena, sov på förmiddan för jag hade ont. På eftermiddagen var jag uppe och Mor och jag bakade en mjuk pepparkaka enligt Mormors recept. FaceBokkade lite också samt ritade lite humorspex.

Lol, har knasig humor, vet.

Mor och jag beställde även varor från företaget i Katrineholm, Jag beställde en låda råttor, 1st 3 pack makrill, 1 burk pepparkakor, 1 paket fryspåsar och ett mörkt choklad.

Senare på kvällen var på GYC och umgicks med andra Furries!

Träffade en Varginna och en Blåräv.

Samt Tigern RonPaw.

Och vargen WhitePaw.

Med flera Furries.

Det är ju snart kyrkoval, alla partierna är inte ens representerade i Kyrkovalet här för Hässleholm. Det är bara Centern, Socialdemokraterna och Miljöpartiet som är representerade. Centern röstar jag definitivt inte på någon gång i något sammanhang då de stödjer mord på Vargar osv. Socialdemokraterna tycker jag är ett rätt tandlöst parti idag, annat var det på Olof Palmes tid, då hade vi en Socialdemokrati värt namnet men då var jag inte myndig och inte röstberättigad. Safet talade ju varmt om så väl Palme som Tito. Så politiskt var jag uppfostrad på den socialistiska vägen. Vänsterpartiet och Miljöpartiet har jag röstat på många gånger vid val sen jag blev myndig. Men jag stödjer inte Miljöpartiet idag, även om jag tycker att miljöfrågor och framförallt djurrättsfrågor är mycket viktiga. Inte sedan Miljöpartiet tog in en furryhatare som Ronny Ebbesson, en man som jag hade med att göra när jag var 16-17 år och jobbade på Röingegården. Han var väldigt fördömande mot att jag ansåg mig vara Varg och förbjöd mig att anse mig vara Varg, försökte tvinga på mig att sätta människan över andra djur osv. Denne man anser jag har inget att göra i Miljöpartiet med sådana värderingar och sådant agerande. Miljöpartiet är dock inte det gröna parti det var på 80 och 90-talet, har ju även hört att Miljöpartiet vurmar för IS och Sharialagar - det är ju inte heller bra.

DJURENS PARTI! Är ett litet och nybildat parti som jag stödjer till 100% idag, dock finns de inte representerade i Kyrkovalet och nej, varför ska jag rösta i Kyrkovalet. Ser mig inte som Kristen utan om Furry främst och jag bejakar naturreligioner som Shintoism och Indiansk naturreligion, tror på andlighet i naturen, att djur har själ, tror på karma och reinkarnation. Jag är Furry och jag står upp för djurens rättigheter,  Samt att jag är övertygad om UFOs och deras existens.

- Så i kristnas ögon är jag en hedning ut i fingerspetsarna och vissa kristna anser att jag är en Satanist, men jag vet själv vad jag är och inte är!

Dessutom tycker jag att politik och religion inte ska blandas. Så nej, Kyrkovalet är inget jag tänker delta i.  

NYHETER!

Mobbad,, satt i förvaring och viljan att vara kille ledde till självmord, 14 år gammal!

Dödssiffrorna stiger efter jordskalvet i Mexiko!

Bråk utbröt under prideparad: "De spottade på mig!"

Postnord-chaufför slog ner bilist på E6!

Herd of 400 cows trample through cemetery leaving dozens of graves in disarray and families devastated!

Våldet i Sverige jämförs med södra Italien och Mexiko!

Nevada Jailers Beat Man to Death as he Cries for Help and they say, “We are the Help!”

Det är första gången i historien som Samsung har gjort det, men första gången i den här skalan!

Maffian sätter skräck i blekingska småstaden!

Ayrshire pet shelter boss who kept dead dogs and cat in freezer is jailed for seven months for sickening catalogue of cruelty!

Terrorexpert: Sverige måste skyndsamt verkställa utvisningar!

Demonstranter som motsätter sig återsändandet av personer som fått avslag på sina asylansökningar är enligt polisen en säkerhetsrisk!

Islam växer i svensk politik! Demokratin kommer dö!

Hederskulturen fortsätter växa – med regeringens stöd!

De vill att jag ska skjutas i huvudet!

Bil träffades av skott utanför Kramfors – har samband med älgjakten!

Bisarrt att kalla oss i SD för rasister!

Kvinna förd till sjukhus efter bilrån!

Fullt utvecklad brand intill Östra sjukhuset!

Polisens varning: Väldigt snart kan de läskiga clownerna springa på våra gator igen!

Grattis Malena Ernman nu har du fått din mångkultur!

Misstänkt smitta upptäckt i Uppsala – livsfarlig!

Invandrare tog sig in hos sovande kvinna – våldtog, misshandlade och pistolhotade henne!

Två invandrare 16 och 23 år gamla åtalas för en brutal och hänsynslös våldtäkt mot en kvinna i Malmö tidigare i år. De ska ha brutit sig in hos kvinnan när hon sov, sedan misshandlat henne med knytnävsslag, dödshotat henne med en pistol och våldtagit henne upprepade gånger.

Det var den 18 mars i år som de båda männen tog sig in i en sovande kvinnas lägenhet på Borgmästaregården i Malmö. Där misshandlade, mordhotade och våldtog de kvinnan.

Nu åtalas en 16-årig syrisk medborgare och en 23-årig invandrare med svenskt medborgarskap för grov våldtäkt.

När invandrarna tagit sig in i kvinnans lägenhet utdelade de flera knytnävsslag som träffade hennes överkropp. De tog också upprepade gånger strypgrepp om hennes hals.

"För att få målsäganden att sära på benen har X utdelat slag mot målsägandens mage och XX dragit henne i fötterna", står det i stämningsansökan.

När den 16-årige syriern en av gångerna tog tag om målsägandens hals ska han samtidigt ha dragit i hennes hår för att få henne att ligga still.

Gärningsmännen tvingade kvinnan till flera vaginala samlag. Den syriske invandraren har också under tvång förmått henne att utföra oralsex på honom. Även 23-åringen försökte få kvinnan att utföra oralsex på honom genom att ta tag i hennes huvud, men misslyckats.

Hoten har bestått i att båda invandrarna gjort uttalanden med innebörden att de skulle döda målsäganden om hon inte var tyst och att de skulle skjuta henne om hon inte betalade dem pengar. Hotet har förstärkts genom att den ene mannen sagt att han hade en pistol.

– Våldtäkten bör bedömas som grov eftersom två personer deltagit i övergreppet och tillsammans förgripit sig på målsäganden. De har visat särskild hänsynslöshet eftersom de gått in i lägenheten då målsäganden sovit, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

Båda nekar till brott och hävdar att kvinnan var med på det hela.

Enligt Lokaltidningen ska den yngre av gärningsmännen, 16-åringen, även vara misstänkt för inblandning i en annan grov våldtäkt i Holma i Malmö den 28 april. Där ska en så kallad sexsäljare ha blivit inlåst i en lägenhet samtidigt som hon utsattes för en rad övergrepp, skriver tidningen. Polisen larmades om att någonting pågick i lägenheten och skickade insatsstyrkan till platsen. På plats mötte de tungt beväpnade poliserna 16-åringens äldre släkting med en pistol, varför han sköts med verkanseld. I det fallet handlar det om både kidnappning och våldtäkt, med en fortfarande pågående utredning.