Smirre här!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Rinn - 1,000 Subscribers!


Rinn - Bonus Fruit!


Furry Video for Otnalei Komodo!


Anthrocon 2014 - Compass!


Japan Meeting of Furries!


FurDU On Top of the World!


Anthrocon 2014 Con Video!


Majira & Aiko Fursuit Swap!


Kotte! Lol!

Human on right place!

BARTON FOX TWITTER!

ANUBIS COSPLAY!

SKATA SOM BADAR!

FINJA SAKURA BLOSSOM!

DAGBOKSTRÅDEN!

FILMTRÅDEN!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

GREAT WORK!

FLUFFOGRAM!


KLIMATHOTET! - NÅGOT SOM BERÖR ALLA!

Så här kommer jorden se ut om 100 år - om vi har tur!

EU VALET 2019!

Jens Holm står tyvärr ej med på Vänsterpartiets valsedel viket är synd för han driver en mycket bra Djurrättspolitik och Vargpolitik!

Vänsterpartiets valsedel!

Det finns andra partier som jag kan rösta på också som har bra frågor. Redan på EU nivå finns ju den fattade Bernkonventionen som skyddar Vargar och andra vilda Djur. Att denna konvention följs är av mycket stor vikt, Vargjakterna senaste åren som drivits på bland annat genom Centerpartiet och jaktlobbyn riskerar ju att dra Sverige inför EU-domstol för just brott mot Bernkonventionen. 

INTERNATIONELLA AVTAL!

LAGAR OCH REGLER OM VILDA DJUR!

Alternativa partier till Vänsterpartiet som jag kan tänka mig att rösta på eller som jag sympatiserar med mycket!

LIBERALERNA!

VALSEDEL!

Jag tycker det är bra att Liberalerna hjälper och stödjer personer med funktionshinder och vill utöka funktionshindrades möjligheter. Att vi ska gå med i NATO, stärka förvaret och ha ett gemensamt EU-försvar är viktigt tycker jag. Där med tycker jag också att varje laglydig medborgare ska få ha vapen hemma dels för att skydda sig själv, sin familj, sina vänner och sitt hem men även att vid händelse av krig eller terrorattack kunna göra civilt motstånd. Därför stödjer jag Vapenrätten enligt den modell som man har i USA men det betyder inte att jag stödjer vansinnesskjutningar eller massmord.

PIRATPARTIET!

HEMSIDA!

VALSEDEL!

PARTIPROGRAM!

Piratpartiet är ett parti som gynnar det moderna samhället, som gynnar utvecklingen och möjligheterna med Internet och olika subkulturer på Internet och det är mycket bra.

Det jag tycker är väldigt viktigt här är punkt 4, rätten att vara olika! Därmed så stödjer självklart INTE Piratpartiet trollning/mobbning, hatkampanjer och chansidor etc. Utan stödjer religionsfrihet, sexuell frihet och kulturell frihet med mera. Det är självklart att man får vara Furry, Shintoist, Gotare, Homosexuell, Satanist, Vegan, Vargälskare, Gamer, Djurrättsaktivist, Raggare, Punkare, Hårdrockare osv. eller vad man vill i Piratpartiets samhälle.

DJURENS PARTI!

HEMSIDA!

VALSEDEL!

PARTIPROGRAM!

Deras politik är bra och viktig men de är ett litet parti med litet inflytande!

DATORREKLAM!

Fredag!

Fjällräv assisterade, kollade lite på TV samt städade och vilade en stund.

Var på Second Life på kvällen. Träffade en stor Varg bland annat.

Träffade en annan Räv och där var en Varg med stort hår.

Samt fler Furries kom under kvällen.

Lördag!

Vixey assisterade, fortsatte med städningen. Skrev på Krigsbok 4 och om den nya offensiven "Operation Freedom" - som innebär diverse olika speluppdrag och rollspelande med modeller och kartmål. Fixade också med akvariet och sen bakade hos Mor, vi gjorde fingerborgskakor med hallonsylt och glasyr.

Var på Second Life en stund på kvällen. Träffade en trevlig varg med flera Furries!

Träffade också en ny Drake samt en del andra som är nya, kul att fler använder Second Life!

Senare på kvällen kollade Vixey och jag på en bra film som heter SPIONERNAS BRO!


Filmen utspelar sig under kalla kriget där piloten Gary Powers spaningsplan skjuts ner över Sovjetunionen under ett rutinuppdrag. Powers tillfångatas av de sovjetiska myndigheterna, och när nyheten når Amerika kallas advokaten James Donovan (Tom Hanks) in för att förhandla för Powers frihet.

Söndag!

Zebra assisterade och jag hjälpte Mor med en del saker.

Har läst igenom bioprogrammet och har tänkt går och se två filmer på bio fram över. Pikashu och en som heter någonting med hotell som jag tror är en bra actionfilm. Pikashu går först om någon vecka och sen den med hotell går i juni eller juli.  Hjälpt mor organisera och gå igenom en del, vi hittar dock inte Mors filmkamera. Reportage på TV om ett UFO som kraschat i Mexiko och polismannen som bar utomjordingen blev mycket sjuk och dog. Under sen eftermiddagen spelat lite uppdrag och skrivit på Krigsbok 4.

Second Life på kvällen!

Träffade en vit Långsvans samt en ny Räv med flera.

Samt en Fjällräv och en stilig lila Drake någonting.

Var med BlackWolf och en annan Varg, hade trevligt!

Måndag!

Idag har Fjällräv assisterat.

Städat och organiserat om i mitt kylskåp, sorterat en del av mina papper, gått igenom tidningsurklipp och Fox Power saker samt papper från Dammsdal med mera. I tidningspärmen hittat saker om detta som SIVO-killarna gjorde mot djuren i Hembygdsparken, vilket jag och Annette åkte och pratade med Laila om detta och Laila kunde berätta mycket mer än vad som framkom i Norra Skåne. Detta var under tiden som jag jobbade på SIVO och dessa killarna som också jobbade på SIVO och gjorde detta tyckte att det var roligt och tufft det de gjorde i Hembygdsparken och att de hade rätt att göra det eftersom jag är Furry och har en ”Rävklubb” osv.

I tidningspärmen finns även en hel del heta debatter mellan mig och flera andra på insändarsidorna om bland annat Furry, Shintoism, Kristendom, Djurrätt, Vargar, Jakt, Darwin, Mobbning, GunRights, Irakkriget och NATO mycket mer. Den pärmen är riktigt tjock om allt som diskuterades offentligt på insändarsidorna och kanske alla ämnen inte var så bra att ta upp offentligt då det är rätt så laddade ämnen som alla möjliga har starka åsikter om och då i kombination med min svårighet att hantera ironi och satir som ofta tidningsdebattörer använder sig av, samt svårighet att förstå abstrakta ords betydelse - så var det kanske inte så bra att jag var med i debatterna då min paranoia och sjukdomsbild förvärrades.

Varit på Second Life nu i kväll!

Träffade en Varg, en Drake och två andra Furries!

Samt uttern Rico med flera.

Träffade också en röd Hare

och en trevlig Sergal som jag dansade med.

NYHETER!

Rymden!

Den nionde planeten är ingen planet!

Något verkar ha rivit upp ett massivt hål i Vintergatans kant!

Pokémon!

Forskning visar att mycket Pokémon förändrar hjärnan!

Teknik!

Så hackas dina grejer!

Sverige kan lära av de japanska tågens punktlighet!

Pride!

Här har HBTQ-individer det som bäst och sämst i Europa!

Prideparaden i Eskilstuna – på 38 sekunder!

Folk kollar när två tjejer håller hand på stan!

Militärt!
Skogen!
Dödsfall!