Yipp! - Smirre är online.

FLUFFOGRAM!















Novemberdeppet börjar sätta in men man får göra det bästa av dagarna ändå och ta en dag i taget. Är ju snart jul så och julen behövs verkligen när det är som mörkast. 

Har under helgen hjälpt Mor en del med att få ordning på en del saker och förbereda för julen och jag har fått upp min julstjärna också. Julgranen sätter jag upp längre fram.

Sen i går kväll så var jag på Second Life med andra Furries!

Träffade en ny Drake b.la.

Samt ytter liggare en Drake.

Träffade en Varg också.

Samt en Räv till.

Och en Gråräv och en Tiger.

Idag har Zebra assisterat. Vilat på förmiddan och på eftermiddan varit hos Mor och gjort en del papperssorteringsjobb med mera, såg ett intressant program om UFO-teknologi och hur man tänker sig att teleportering över stora avstånd i rymden funkar och vilket gör det möjligt för aliens att besöka oss trots de stora avstånden, samt hur materialet i UFO,n är beskaffat med nanoteknologi där man kan ändra atomstrukturen vilket gör att UFO,n kan flyga genom solida material, kröka ljuset och göra sig osynliga och inte går att skjuta ner med de robotar och vapensystem som vi har på Jorden idag.

Detta låter som rena sience fiction men tänker man att de är 1000 år före oss så är detta fullt möjligt, hur var det här på Jorden för 1000 år sedan och hur är det idag. En enorm skillnad och tiden är konstant i hela universum så är de 1000 år före oss så har de kunskap och teknologi som vi knappt kan ana.

Ikväll fixat med min FA och sen varit på Second Life!

Träffade Rävar och ett vitt Lejon b.la.

Samt en rosa Hare

och en Syx.

*Kram!*