Yipp! Smirre här.
 LITE NYA TECKNINGAR FRÅN LEXY!
 I am a Wolf traped in a human body!
 
VINN ETT KATTORN!DAGEN!

Jobbat hos Grävling idag.Både på förmiddan och eftermiddan så var Måsen och jag ute och gick med hårig Schäfer, var fint väder och vi gick stora rundan som är 2,4 kilometer. Gick den två gånger så vi har gått 4,8 kilometer totalt. Nästan en halv mil. Hårig Schäfer fick medel mot fästingar, som Grävling droppade i pälsen i nacken på Schäfern.

Åt lunch här hemma, sill och päror. Gott med sommarmat nu. Men får variera mig lite. Magen protesterar även om det är gott. Jobbat med Blomguiden också och är klar med alla Orkidéer nu, så nästa gång ska jag jobba med lökväxter som är en avdelning för sig. Såg att Grävling skrivit by paw med skrivstil, så jag får fråga honom om vad det står. Men det är en bit fram i listan. Skönt nu att alla Orkidéer och andra vanliga blommor är klara. Då är det lökväxter och gröna växter som är två olika grupper.

Hittade denna fina vargbild, som jag har som skrivbordsbakgrund nu!

Sen varit en stund i Luskwood!

Träffade en drake där.

Samt en annan räv

och ytterligare en drake och Clinton som ibland har vit päls och vit kostym.

Apropå rävar så har vi rävar ett "Yipp-Hål" som vi säger "Yipp" igenom när vi hälsar på varandra! Det är helt fantastiskt!

NYHETER!

Ica-butiken slängde allt de hade!

En grupp EU-migranter förlorade alla sina viktiga ägodelar när Ica-butiken tog bort förvaringsskåpen. Bland annat försvann medicin, pass, pengar, kläder, skor, hygienartiklar, tält och filtar.


LÄNK!

I förorten växer männens diktatur!

Tivolianställda greps för att ha antastat flickor!

Efter flera attacker mot EU-migranter – nu ber polisen allmänheten om hjälp!

Luna, 4, dog i bilexplosionen – här hedras hennes minne!