Godkväll! - Smirre här.

<3 En Samurajräv! <3

Leipziger Buchmesse 2017!

NordicFuzzCon 2017 Compilation!

Nordic Fuzz Con 2017!

MILITARIA COMBAT FURRIES! (y)

Idag har Blåräv assisterat, har handlat till mor samt jag handlade till mig också. Gick dock utan kryckor, men det skulle jag inte gjort inne på det hårda golvet på Maxi, hade superont sen hela eftermiddagen.

Har spelat lite Delta Force också idag och sen varit på skyttet i kväll. Ronny assisterade under kvällen och nu under natten.

Jag sköt följande!

Serie1: 48, 49, 49, 49 = 195 poäng.

Serie2: 48, 47, 50, 48 = 193 poäng.

Har kollat på en bra film ikväll, Natural Born Killers. Den är rätt otäck men sann om hur samhället ser ut och hur underhållningsprogram påverkar människor och skapar mördare utan spärrar. Klart sevärd men inte lämplig för barn.

Filmen handlar om det unga paret Mickey och Mallory Knox. Paret kommer från en mycket enkel bakgrund och har båda haft en svår barndom. Mickey, ett varubud, blir förälskad i kunden Mallory. De bestämmer sig för att rymma och hjälps åt att mörda Mallorys brutale far. Mickey och Mallory ger sig ut på en resa längs Route 66 där de mördar efter samma mönster: de ger sig på alla inom synhåll och lämnar bara en person kvar som kan berätta vad som inträffat. Media får snabbt fatt i nyheten och paret blir berömda, något som späder på deras verksamhet. Mickey och Mallory jagas av den våldsamme detektiven Jack Scagnetti som så småningom lyckas fånga dem och ställa dem inför rätta.

Vet ju med mig själv att jag tänker ibland i banor som Mickey och Mallory Knox, att skapa rättvisa med vapen osv. Men jag vet vad som är rätt och fel enligt lagen nått så när och att ta lagen i egna händer och skipa rättvisa genom att skjuta dem som gör onda saker - det gör en själv till en mördare. Så sant det som Frenzee sagt till mig - "Två fel gör inte ett rätt och om alla levde efter öga för öga så vore snart hela världen blind!"

Nu är det dags att knoppa.

*Kram!*