CUTE FOX THINGS!


NO ONE CARES ABOUT KSI vs. LOGAN PAUL!


Infurnity 2019 獸無限 Part II - ATLANTIS!


Furrnion 3 - Space Pirates - 2019!


MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

FURSUITING PÅ STAN!

NYA FURAFFINITYFAVORITER!

Smirre talar ut om Djurrätt!

Något som jag reagerar väldigt starkt på är om någon beter sig illa med Djur och även om man beter sig illa med barn. En del personer har genom livet försökt tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur, på olika sätt hånat mig för att jag är Furrie och försökt hindra och förbjuda mig att identifiera mig som räv, att ta del av Furrykulturen och vara med andra Furries osv. När jag ser saker om jakt, djurförsök och djurplågeri så reagerar jag starkt. Mitt sätt att hantera det är genom mina offensiva krigsfabler om djurens hämnd på människor och att jag kan skämta om att äta människokött och att ha saker som är gjorda av människoskin osv. Det är så jag funkar helt enkelt. Asperger i kombination med Furry kanske. Iaf så är jag djurvän och tycker illa om djurplågeri, det är så jag är.

Att jag skulle vara Satanist eller högerextremist är inte sant. Jag är Furrie och djurvän som står upp för Djur och Furries. Vad beträffar religion så har jag lämnat Pingstkyrkan för flera år sedan och sökt trygghet i Shintoism och Indiansk naturreligion. Buddism tycker jag om också men ser det mer som filosofi än religion. Framförallt är jag Furrie. När det gäller politik så tar jag ställning i sakfrågor och mycket av politiken och det språk som myndigheter osv. använder är obegriplig rappakalja för mig. Frågor om att värna de vilda djuren, om skogar, försvarsfrågor och teknikfrågor är sådant som jag tar ställning i. Ämnen som är konkreta och som jag kan relatera till.

DJURNYHETER!

Hängde kattungar på grannes grind – frias!

Mathildas häst knivskuren i stallet – vill varna andra!

- Det är sådant här som man reagerar på och blir förbannad på! Så förbannad så att man skulle kunna skjuta dem som gör sådant! Men vet att man får inte ta lagen i egna händer!

FLUFFOGRAM!
DIVERSE INFO!

FRAMTIDENS FÖRSVAR!

AUTOMATISK DATABEHANDLING!

Söndag!

Zebra assisterade, har varit hos Mor en del under eftermiddagen. Har gått igenom lite ekonomi och vi har beställt lite från MatSmart.

Mor och jag lagade mat till kvällsmat. Det blev fisk och potatis. Skrivit lite på min Krigsbok om taktik och underrättelse för Oktober.

På kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Drake bland annat.

Med flera Furries!

Rävinnor dansade på scenen och

jag dansade med någon Leopard.

Måndag!

Vixey assisterade, hade väldigt ont i huvudet och är troligen en fökylning på gång. Var på APT i Klippan med assistansbolaget. Jäkla strul med taxin när vi skulle hem.

Lagat mat ihop med Mor och hjälpt Mor med tvätten.

Tisdag!

Blåräv assisterade, första snön föll på tisdagen men den smälte bort snabbt. Dimma och regn är typisk skånsk vinter.

Vi handlade en del på både City Gross och Kvantum. Under eftermiddagen höll jag på med en del jobb med mejl och filer osv. Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat och det tycker jag om. La mig sen för jag är på väg att bli förkyld och jag tog en kopp Kan Jang.

Onsdag!

Vargen assisterade, vi var mycket hos Mor och jag hjälpte Mor med några saker.

Kollade på TV på kvällen, såg två intressanta program.

Kalla Fakta!

Sverige chockades av historien från den lilla byn i Skåne där fem barn ska ha hållits isolerade. I media har det beskrivits som att barnen spärrats in men när föräldrarna träder fram i en exklusiv intervju med Kalla fakta visas en helt annan sida.

Onda Andars Hus!

En familj som precis har flyttat börjar oroa sig för att dotterns osynliga vän har en negativ påverkan på henne. Snart är det uppenbart att de har att göra med en ond ande. Frågan är om någon kan hjälpa dem innan det är försent.

Torsdag!

Blåräv assisterade, teamchefen har varit på besök och vi har pratat om en del viktiga saker. Vixey assisterade under kvällen och natten.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Ekorre bland annat.

Samt Kaii och några andra.

Och en stor Varg.

Handlat lite på kvällen, på Kvantum. Var bara jag och Vixey i hela affären. Skönt att ha affären för sig själv och slippa trängas med andra. Yay. Fick tag i de varor som Mor och jag skulle ha och det blev billigare än jag räknat med också.

Tvättat med mera också.

Gjorde spagetti och köttfärssås till kvällen!

Var dock inte UFO-programmet Contact på kvällen utan något annat på Discovery.

Gick och la mig istället för jag var trött.

Fredag!

Zebra assisterar. Sovit en hel del under dagen för jag är förkyld samt deppig som jag ofta brukar bli under november när det är så mörkt och grått.

På sen eftermiddagen har jag tagit ett långt och skönt varmbad och hade mina badljus som skiftar färg. Har städat tillsammans med Zebra och fixat med akvariet.

Beställt nya patroner till min HP-skrivare samt en bra ritpenna och ett par praktiska mappar för diverse furrymaterial. Hoppas bara jag har råd att betala det, patronerna var rätt dyra för det måste vara HP,s egna och inte InkClubs, då skrivaren inte accepterar annat än HP,s chippade.

Zebra och jag hämtade medicin till Mor på kvällen, vi pratade i bilen om Zenugrejer som sprids på nätet och som vissa tycker är roligt att sprida runt. Zenu var alltså en enklare databas som Handihand, min läkare, Janne och mina dåvarande assistenter i Handihand skulle ha tillgång till. Zenu var gjort på uppmaning av Lena på Handihand och hon menade på att jag kan data och vet hur jag gör en databas och att det är bättre än att jag ringer till Handihand och sitter och pratar länge i telefon om mina problem, ångest och frustration för de har andra brukare också att hjälpa. I Zenu fanns bland annat läkarutlåtande, papper från försäkringskassan, brev jag skrivit till olika instanser om mobbning osv. Samt teckningar som jag gjorde i terapin på Furuboda 2007 och vilka teckningar föreställer hur mobbare, djurplågare och furryhatare osv. blir utsatta för Djurens brutala hämnd på samma sätt som de beter sig mot rävar och katter, samt vad dessa mobbare, djurplågare och furryhatare uttryckligen sagt att de vill göra med Furries, djurrättsaktivister, veganer, utlänningar och HBTQ-personer med flera som de hatar av olika anledningar, så förtjänar de att bli utsatta för det samma själva – iaf på teckningar och i fanatsifabler. Men det är ju inte bra att varken terapiteckningar och dokument om min omsorg ligger ute till allmänt beskådande med hånfulla kommentarer på olika chansidor och på mobbningssidor osv. Dock är ju det svårt att göra något åt det. Handihand tror ju att det är mina Furryvänner som gör sig roliga över detta och som tycker om att ha roligt på min bekostnad för att jag har Asperger och har haft psykisk ohälsa som jag idag medicinerar för. Enligt Handihand så kommer aldrig andra Furries att acceptera mig som en Furrie för att jag har Aspergers. Mina Furryvänner har klargjort att det som Handihand, Conny, Jocke och Janne påstår är inte sant, att jag är lika accepterad som andra Furries. Att det inte är Furries som mobbar anonymt, utan med största sannolikhet andra som jag gått i skolan med och jobbat ihop med tidigare, personer som själva har psykisk ohälsa och som är utvecklingsstörda och inte förstår bättre än att hålla på så.

Iaf så är jag inte kvar i Handihand och inte i Pingstkyrkan heller längre, därför att de varken förstår sig på Asperger och för att de har uppfattningen att Furries är onda, perversa och kriminella personer och att de skulle vara dåliga kompisar som mobbar mig bakom ryggen. Så vill jag inte ha med Handihand, Pingstkyrkan, Janne, Conny och Jocke att göra när de ljuger och pratar illa om mina Furryvänner och försöker spela ut mig mot dem.

Zenu bestod av en mapp på Telias server med adress telia.se och en lång rad siffror och denna adress gav jag ut bara till dem som skulle ha tillträde till mappen. Men tydligen så är det så enkelt att mina antagonister från skolan och tidigare arbeten bara behövde Googla mig så hittade den mappen och vad den innehöll.

Att en del personer tror att jag är superbra på IT är fel, jag kan sådant med en dator som vilken tonåring som helst kan idag. Jag har gått officekurs på Komvux och IT-linjen på Furuboda. Det är rätt basic grejer som hur man sköter en blogg, bygger enklare hemsidor enligt mallar, hur man gör videos för YouTube i Moviemaker och Videostudio osv. hur man använder FaceBook, Skype, FurAffinity, Diskussionsforum som SveaFur och Svenska Tassar till exempel. Second Life har jag lärt mig en del själv och lärt en stor del av mina Furryvänner hur det funkar. Annars är det ju just militära spel och Furryvärlden som är min grej och som jag har hyfsat bra kunskaper om. Jag är hyfsat bra på militära spel som Call of Duty, Delta Force, Counter Strike osv. Spel som 12-åringar också klarar av att spela. Att Lena på Handihand och att mina äldre mostrar tror att jag är IT-ingenjör och att jag lätt skulle kunna få ett välbetalt jobb på något stort dataföretag som Ericsson eller på Micro Soft, är lika tokigt som att säga att för att jag klarar av att spela Call of Duty så kan jag bli marinkårssoldat, sniper, soldat i special forces som SAS och Navy Seals eller på riktigt hantera en attackhelikopter eller ett stridsflygplan för sådant gör jag ju i spelen och det ser ut som på riktigt. Men det är INTE på riktigt utan en lek/enklare simulering av stridens konst.

Lördag!

Vixey assisterade. Är förkyld och har rejält ont i nosen och bihålorna. Vilat på förmiddagen. Vixey och jag kollade på TV sen, var någon film om en U-båt under Andra Världskriget.

Under eftermiddagen har jag hjälpt Mor att sortera papper. Hittade papper som någon myndighetsperson hade skrivit om min pappa och det han ställde till med när vi bodde i det stora vita hyreshuset på Stobygatan. Att pappa hade förstört saker och gjort rena sabotage så att grannarna var vansinniga på honom. Bland annat så hade pappa skruvat ur säkringar så en lägenhet var utan ström och de som bodde där var bortresta, detta hade resulterat i att deras akvariefiskar hade dött och att all mat de hade i frysen var förstörd. Att pappa hade gjort inbrott i förråden och stulit verktyg med mera, att pappa ofta är full och stökig och skriker oförskämdheter från balkongen åt grannar och folk på gatan. Att pappa hade förstört den gemensamma tvättmaskinen och förstört en cykel för en granne. Att flera grannar ville att pappa skulle flytta där ifrån för att de känner sig rädda och otrygga med honom i huset.

Inget roligt att läsa sådant om sin pappa. När spriten går in så går vettet ut. Jag hade ju inte mycket kontakt med min pappa och mor och far skildes redan när jag var 5 år. Så detta som stod i pappret var saker som hände på 70-talet när vi bodde i det stora vita lägenhetshuset på Stobygatan.

Läste också papper som Conny hade skrivit, att han var av åsikten att han inte skulle betala för maten på Furuboda eftersom han måste äta tillsammans med mig och inte hade någon rast. Att Mor löste det genom att betala Connys matkuponger.

Vet när vi var i Åre 2007 så serverades det Röding på hotellet och Conny var av åsikten att fisk inte är tjänlig människoföda vilket han framförde till kökspersonalen på hotellet i Åre.  Att Conny gick ner på Åre by och köpte en hamburgare, som Lena sa till mig att jag fick betala med mina fickpengar. Det känns inte riktigt rätt att det gick till så. Men Handihand hade i förskott betalat maten på hotellet, skidskola och boende på hotellet för samtliga assistenter och brukare, då för att min assistent inte vill äta fisk utan valde att äta en hamburgare, så fick jag stå för hamburgaren till min assistent.

Jag ville komma ut i naturen, besöka Sambebyn och eftersom jag är kass på skidor så hyrde jag en snöskoter som jag bekostade själv, så det stod aldrig Handihand för. Gick bra så länge jag körde men när vi skulle hem så lät jag Janne köra snöskotern som han naturligtvis körde sönder och det åkte jag på 7000 kronor för jag var skriven på snöskotern och hade ansvaret för den. Jag skulle aldrig låtit Janne köra snöskotern, för jag vet ju att Janne och teknik är ingen bra kombination. Borde ju insett att kan man inte ens öppna ett mejl, vet hur en CD-rom fungerar eller kan spela in ett TV-program på en VHS så är man inte kapabel att köra snöskoter heller.

2006 sändes programmet ”Djurlika Människor” men jag var på utbildningsresa med Handihand på Ronneby brunn, ringde Janne och bad honom att spela in det men han talade om att han inte vet hur videon fungerar och hur man spelar in. Handihand ville se programmet eftersom det handlade om Furries och de ville veta vad det är jag är med i. En av mina Furryvänner spelade in det till mig på en DVD och Handihand har fått den DVD,n. Jag har själv ett exemplar av programmet på min Foxy Movie DVD där jag har mest Vulpint material men även Djurlika Människor från USA.

Programmet visar en del rätt extrema saker som killen som byggt om sig till en tiger osv. så Handihand fick ju kanske uppfattningen att Furry är något väldigt extremt och i och med att jag lämnade Pingstkyrkan och intresserade mig för Shintoism, Indianer och UFO,n så såg Handihand Furry som något ockult och Sataniskt som de ville skydda mig mot. Sen då i Maj 2008 när Zenumaterialet hamnade på SpChan och andra Furries på SveaFur berättade det för mig, det var ett himla hallå kring det, så fick Handihand, Janne, Conny och Jocke uppfattningen att det är Furries som gjort det och att Furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag inte ska vara med. Därför som Handihand beordrade Jocke att spärra de flesta sidor som hade med Furry att göra, spärra flera furries från att kontakta mig, delitade bilder och filer från hårddisken som hade med Furry att göra osv. Detta var ju klart helt fel agerande och ett direkt övergrepp. Samt att de krävde tillgång till lösenord, delitade en del av mina poster på SveaFur där de tyckte att jag berättade för mycket om mig själv och Jocke krävde att han ska sitta med när jag skypar och är på Second Life, att Handihand ska veta med vilka jag är med på nätet och vad som sägs osv. Att Handihand ska ta reda på vad Furries är för några och vad de är ute efter. Hela situationen var absurd och inte konstigt att jag blev som jag blev ute i Norra Sandby. Helparanoid och skulle beväpna mig, kopplade in ström i dörrhandtaget och kontaktade Hells Angels för beskydd och hjälp med att skaffa vapen osv. Skulle ha vapen på Rävninge för att skydda Hästar, Katter och Hundar samt mig själv och familjen Söderkvist som har Rävninge hästgård/hundpensionat mot Lars Ohlsson och andra som ville skada och döda Djuren på Rävninge, sätta eld på stallet, komma ut till Rävninge och misshandla mig för att Lars Ohlsson ansåg att ”en pälsbög ska inte få jobba med djur” osv. som var mycket obehagliga hot som bland annat framfördes från Lars Ohlsson både i kommentarsfälten här på Rävskogen och på olika hästrelaterade forum. Familjen Söderkvist undrade ju vad det var frågan om, vem Lars Ohlsson är och började ställa en massa frågor om honom. Berättade för Söderkvist en del om honom och vad han gjort. Lars Ohlsson är avliden sen 2013 så jag och andra Furries behöver inte vara rädda för honom längre. Han används nu som matta på Rävarnas raveklubb! He he!

När allt detta drama var som värst under 2011 så pratade öppet på SveaFur om att ta hjälp från Hells Angels med att skaffa vapen för att skydda djuren på Rävninge och att jag inte tvekar att skjuta om okända människor skulle dyka upp ute på Rävninge. Att jag ville skjuta lärare och kommuntjänstemän, spränga Norräng, Röingegården och SIVO. Att jag vill anlägga bränder på gruppboenden osv. Dumt och offensivt prat från mig för jag var arg, frustrerad och ledsen på hela situationen. Dock så detta resulterade i att jag blev hämtad av polisen på T4 Vux där jag studerade Engelska och fick ha ett väldigt alvarligt samtal med polisen inne på polissstationen, poliserna hade sett detta jag sa på SveaFur. Var en nu mera pensionerad assistent som var med mig då och han blev inte heller glad av vad jag ställt till med. Detta var verkligen inget kul nej. Polisen insåg rätt snabbt att det var inget alvarligt menat från mig och inget jag hade möjlighet att genomföra, utan just saker som jag sa för jag var väldigt frustrerad och arg på olika saker, datorlåset, mobbning, djurplågeri, furryhat osv. och att det var sådant hallå och drama kring mycket. Polisen klargjorde att det inte är okej att hota med sådant för andra som läser det blir rädda och arga, inte minst mina furryvänner. Att skjuta personer och spränga saker osv. är sådant man kan göra i spelens värld men absolut inte får göra i verkligheten för då är man kriminell och ska vara bakom lås och bom, för man då ses som farlig för samhället.

Mappen med Zenuteckningarna som stod i bokhyllan skulle Jocke ta hem och bränna upp. Enligt den nu mera pensionerade assistenten så hade bonden i Norra Sandby berättat att han hade hittat Zenuteckningar uppsatta i kostallet. Jag har iaf inte satt upp dem i kostallet och vet inte hur de hade hamnat där men bonden hade blivit chockad när han fick se dem i kostallet och bonden hade sagt till den nu mera pensionerade assistenten att jag var inte välkommen till bondgården för dessa morbida teckningar som satt uppsatta i kostallet och att bonden var rädd för mig efter att han hade sett dessa rätt så våldsamma och råa teckningarna om personer som är djurplågare, furryhatare och mobbare.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Söndag!

Vargen assisterade. Jag är fortfarande förkyld men kurerar mig med Kan Jang och lök. Vilade på förmiddagen.

Var sen ut till Narismiral och var med Sergalerna.

Har hjälpt Mor med en del pappersexercis med mera under eftermiddagen. Sorterat upp inköpspapper och kvitton, ingen tråkig läsning den här gången utan om ekonomi, onlineköp och fakturor. Var en hel del.  Samt broschyrer om gamla skrivare och kameror med mera.

Fick en del utskrifter som var felaktiga och en del av dem kan jag ha att rita upp bombmål på baksidan av som jag kan ha sen när jag sitter och krigar med mina modellplan.

Var på The Ark där jag dansade med en Drake som också ska vara med på NFC i Malmö nästa år.

Hon var trevlig att prata med och visade henne min Konventsida, Furrysida och FurAffinity.

Har hjälpt Mor att sortera diverse fakturor och kvitton under kvällen samt gjort kycklingklubba med pommes i ugnen.

Skrivit på min Krigsbok 4 om FurMil uppdrag och flyginsatser i November 2019.

*Kram!*