NYA FURAFFINITYFAVORITER!

FUN FENNEK FOX VIDEOS!

Fox Kits Annoying Cats!


Baby Fox vs Mini Inflatable Flailing TubeMan!


Baby Fox Keeps Messing with my Camera!


Blowing Bubbles for Lucy the Fennec Fox!


FLUFFOGRAM!


Idag har Zebra assisterat, har hjälpt Mor med att plocka en del saker i förrådsrummet. hittade en låda där i laptopen, 2 videobandspelare och den DVD-rekordern låg. Kanske det går att laga de gamla apparaterna så att de fungerar. Har också hjälpt Mor att sortera mer saftflaskor och syltburkar.

Under eftermiddagen varit ut till Narismiral och träffade en Sergal där.

Snäll som jag är så fick hon tassa på mig och hon tyckte jag var mjuk. Sergaler har mjuka tassar och är inte så värst tunga så. Lol, min pawfetish.

Var sen hos Mor igen, vi sorterade en del papper och slängde gamla papper om ekonomi och körningar osv. Dock hittade inga tråkigheter, skönt det. Däremot hittade jag mitt Tigerfadderskap från WWF och instruktioner kring SRF,s arbete då jag var supelang där.

Varit på Second Life en del ikväll. Träffade några nya Furries.

Draken Kaii och några andra.

En stor Varg bland annat.

Samt en Drake till.

En ung Räv, samt en Varg och en Hjort.

Där var också en stor Drake.

Träffade ytterligare en Varg.

Ikväll kollat på en bra film på TV som heter Con Air!


Cameron Poe, en välmeriterad soldat, blir dömd för dråp då han skyddar sin fru i ett barslagsmål. Efter åtta år blir han villkorligt frigiven. Han sätts på ett plan med USA:s farligaste fångar som skall föras till ett nytt supersäkert fängelse med det specialbyggda transportflyget som har smeknamnet "Con Air". Plötsligt blir han indragen i ett kapardrama där vakterna tas som gisslan under ledning av Cyrus "The Virus" (John Malkovich). Kapningen går inte riktigt som de tänkt sig och planet närmar sig Las Vegas.

*Kram!*