Yipp! - Smirre är online.

Fox on his First Car Ride - Cute and Funny! <3


Sergdom:2

Sergdom:3

Sergdom:4

Ave Gloria Fenrir!

Nya FurAffinity Favoriter!

Vapen!

Som djurvärnare, Furry och religionsfrihetsförespråkare samt motståndare till sexuella övergrepp på barn, våldtäkter, djurplågeri, utrotning av djur, översitteri, förtryck, mobbning, lärares/chefers pennalism/hjärntvätt med mera – så står jag upp för frihet och rättvisa!

Därför stödjer jag GunRights och tycker detta är en bra deal!

Köp bil i Florida – få automatvapen på köpet!

En sådan är här annons är mycket bra! 8-)

RYMDEN!

Tre planeter med en snäll sol nära jorden!

Funderingar om rätt och fel!

Jag har själv funktionshinder och jag känner en del personer med funktionshinder, därför är jag emot abort och tycker att abort är fel. En del anklagar mig för att inte bry mig om kvinnors rättigheter, det är inte sant.

Jag är för både Djurs, furries, kvinnors, barns och HBTQ-personers rättigheter. Det är den stora anledningen till att jag stödjer GunRights och tycker att barn, tonåringar och kvinnor ska få lära sig att försvara sig - exempelvis hur man sparkar en våldtäktsman eller pedofil på pungen, slår upp näsbenet i hjärnan på honom eller fäller honom och stampar honom på halsen. Samt jag tycker att är du över 12 år så ska du få lära dig att använda vapen och att skjuta.

Däremot att döda små bebisar innan de föds för att de har ett funktionshinder är fel.

Socialdemokraterna genomförde tvångssterilisering för ett par decennier sedan och det tycker vi idag är helt fel att de gjorde, att förespråka fri abort är lika fel, abort är ingen kvinnorättsfråga utan förakt för liv och förakt för personer med funktionshinder.

Måndag!

Vixey assisterade.

Windows-uppdateringar och omstart av datorn.

Det har blåst och regnat hela dagen. Har städat med mera. Sen legat och vilat och sovit djupt, hade ont i huvudet.

Vixey och jag har handlat till Mor och mig.

Var på Second Life och umgicks med andra Furries!

Draken Kaii samt några andra var där och en stor fin lila Drake.

Träffade Vargen GreyPaw samt en Skunk också.

På kvällen kollade Mor och jag på första delen av Spitfirepiloterna!


För tolv unga RAF-piloter blir September 1939 tidpunkten de alla väntat på. Med sina Spitfires i perfekt formation på väg mot Frankrike är de redo för action. Men där väntar en fiende som är mycket tuffare än de någonsin kunnat ana. Detta är berättelsen om Hornet Squadron.

Tisdag!

Zebra assisterade. Har hjälpt Mor med disk och annat. Fixat med att fakturor ska komma till rätt instans och har suttit i telefon angående min hemförsäkring.

Har kollat på Vetenskapens Värld om Slemsvampen!

Världens smartaste slem. Det är inte ett djur, inte en växt inte eller en svamp. Den är en gigantisk encellig varelse, som kallas för Blobben eller Physarum polycephalum. I höstas ställdes den ut på zoo i Paris och fascinerade många. Forskare i flera länder utforskar dess funktion, beteende, minne och smarta lösningar. Den kan lära sig saker och dela med sig av kunskapen - ett geni utan hjärna.

Kollat igenom Telegram och FurAffinity samt gjort Liberalernas Enkätundersökning!

Gjorde Flintastek till kvällsmat med klyftpotatis och rönnbärsgelé, invigde min nya stora tallrik. Det var mycket gott. Nom! Nom!

La upp några teckningar på min FA och de finns under SmirrFurAffinity!

Mor och jag kollade sen på del två av Spitfirepiloterna.

Hunden Reily pinkar på allt och alla, Amerikanen som flög för RAF omkom när han igen skulle flyga under bron, trots att befälet och andra avrått honom från att flyga under bron. I slutet kom en Messerschmitt lågt flygande vid gården i Frankrike där RAF-divisionen Hornets (Getingarna) håller till, den Tyske piloten kastade ut något vitt föremål från sin Messerschmitt och när Britterna kollade vad det var så var det en potta. Alltså det finns folk till allt men befälen i RAF menar att detta är en provaktion att Luftwaffe verkligen vill ha strid.

Onsdag!

Blåräv assisterade och jag sov större delen av dagen för jag kände mig inte bra. På kvällen hämtade jag medicin till Mor samt chattade jag med andra Furries och kollade saker på FurAffinity samt favoriserade.

Mor och jag gjorde kotletter med potatis och Sveas gurka till kvällsmat.

Senare kollade vi på Wallander Kuriren!

En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb. Klubben anlitar MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret var en av dessa kurirer förstår Wallander att det finns krafter utanför MC-klubben som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen. När Wallanders kollega, Isabell blir överfallen i sitt hem som förstår han hur långt de är villiga att gå för att uppnå sina mål.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vi gjorde fint på min uteplats och Vixey tog hit lite växter. Trallarna som jag oljade innan med träolja lade vi ut samt la på den nya utomhusmattan, passade precis och blev hur fint som helst.

Mor, en av hennes hemtjänst och jag var ute på en promenad ca en halvtimme.

Mor och jag gjorde mat ihop, kokade revben och kokt potatis till.

Vixey och jag var och handlade lite till Mor och sen satt jag i telefonsamtal länge åt Mor på Eftermiddagen.

Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffadde Blackwolf med flera.

En vacker Rävinna med fluffig svans och vit cowboyhatt dansade runt stången.

Träffade en ny Räv.

Samt en ny Varg.

Träffade också en Tigrinna

samt andra Furries.

En Tiger/Hyena hybrid och ett Syxdjur också.

Samt en Drake till.

Mor och jag kollade på Spitfirepiloterna del 3 på kvällen.

De såg pottan med humor och hade rugbyspel med pottan i salongen och de var i luftstrid med Tyska Luftwaffe vid ett par tillfällen. En av Spitfirepiloterna omkom då Tysk eld antagligen skadade bränslepump eller bränsleslang då hans Spitfire blev övertänd och piloten brändes till döds, hemskt sätt att dö på ja.

Fredag!

Vargen assisterade, har hjälpt Mor större delen av dagen med papper, räkningar och telefonsamtal. Hämta medicin till Mor men allt var inte med, henens hjärtmedicin var inte med denna gången heller trots att Mor kontaktat vårdcentralen och påpekat att hon behöver den.

Vargen och jag har städat. Mor och jag gjorde lättare middag, kokt korv med sallad.

Chattat med andra Furries, Favoriserat på FurAffinity.

På kvällen kollade Mor och jag på filmen Snapphanar!


Filmen utspelar sig år 1678. Danmark hade i september 1675 förklarat krig mot Sverige. En avsikt är att återerövra Skåne, Halland och Blekinge som man år 1658 förlorade i Roskilde-freden. Kriget förs på skånsk mark.

Danskarna har på sin sida ett antal friskytteskaror, kallade snapphanar, som alla vill tillbaka till tiden då de tillhörde Danmark. I första hand rekryterades dessa män från bygderna i Göinge. Danskarna kallade dessa snapphanar för fosterlandsvänner, svenskarna kallade dem för förrädare. På Grimme torp i Göinge bor bonden Grimme-Jens med hustru och tre söner.

En av sönerna, Ored, är svensk soldat, medan Jens och hans två andra söner, Per och Nils, ofrivilligt hamnar på den danska sidan i kriget. Ored uppträder som falsk, svensk kurir och träffar på så sätt den svenske ryttmästaren Hellsings vackra unga dotter Kerstin. Tycke uppstår, men utan att hon egentligen vet vem han är.

Kerstin följer i hemlighet efter sin far till Skåne, men transporten hon reser med blir överfallen av en samling snapphanar. Ored kommer som tur är till hennes undsättning. Alltmedan detta så fortsätter striderna, snapphanarna blir allt hårdare ansatta av de svenska trupperna. Men nu börjar de dessutom förlora befolkningens stöd. Vad skall det bli av regionen, dess jord och innevånare?

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så tog jag ett skönt bad, samt hjälpte Mor med AV-programmet och att köra igenom Mors dator.

Hjälpt Mor med en del pappersjobb med mera.

På kvällen kollade Mor och jag på del 4 av Spitfirepiloterna. Det är en del bråk inom gruppen och flera av Spitfirepiloterna hade omkommit eller förlorat sina Spitfires. De kom till ett nytt ställe i Frankrike och fick nya Spitfires och rätat upp en bas, sen strax innan de ska göra sig klara för att möta Tyskar i luften så kommer Tyska bombplan och slår ut det mesta innan Britterna hinner lyfta.

Söndag!

Vixey assisterade. Har handlat lite till Mor samt Vixey och jag kollade på ett intressant program på TV om Australien.

Den Australiska kusten!

Från stor ingenjörskonst i form av Seacliff Bridge till avgörande ögonblick i kontinentens flyghistoria, kusten söder om Sydney har länge varit i händelsernas centrum. Det är en av Australiens mest befolkade kustremsor, men också med plats för det avskilda och vilda. Alice Garner besöker det isolerade men uppfinningsrika samhället i Sydneys Royal National Park, och Neil Oliver följer i fotspåren av Australiens mest berömda flygkapten, Charles Kingford Smith.

Mor och jag gjorde blodkorv med lingon till kvällsmat. Har hjälpt Mor att tvätta.

På kvällen kollade Mor och jag på filmen Nu blåser vi snuten!


Filmen börjar med att de rika texasborna Big Enos Burdette (Pat McCormick) och hans son Little Enos (Paul Williams), försöker att hitta en lastbilschaufför villig att smuggla öl till Georgia, då deras vanliga chaufför redan blivit gripen. Bo "Bandit" Darville (Burt Reynolds) och hans kompis Cledus "Snowman" Snow (Jerry Reed), blir tillfrågade. De får i uppdrag att hämta 400 lådor med Coors-öl i Texarkana i Texas och smuggla tillbaka dem till Atlanta, fram och tillbaka på 28 timmar för 80 000 dollar. De antar uppdraget, men det är lättare sagt än gjort, när en viss sheriff Buford T Justice (Jackie Gleason) jagar dem ända från Texas. Den kvinnliga huvudrollen spelas av Sally Field som Bandit tar upp som liftare. Hon är på flykt från sitt eget bröllop med just Buford Justices son.

NYHETER!

Trångt när Getingmidjans sista pusselbit passerade Södertälje!