FOX NOSEBOOP!

THE FANDOM!

NFC!

FURLUMINATI!

ZABU!

KOBRA!

RINN!

TIMMY!

TRAX!

HASSEL!

PIXALINES ARTS!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

FLUFFOGRAM!
Fredag!

I fredags så assisterade Zebra. Vi var till Kvantum och hämtade en Matsmartlåda och här är mina varor.

Ninjaplast- alltså plastpåsar som är gjorda av återvunnen plast från havet. Via fläckborttagare, rosa öronrensare, jordnötsbågar, chokladägg, 5 Bounty, Delamonte jouice, 2 x blåbärssaft, Jock blåbärsdyck, kalvfond, tvål och chipps.

Sorterade en del papper hos Mor under dagen, hittade papper om dessa beställningar som Jonas Norgran har gjort i mitt namn på jaktfilmer, nazistsaker, vit makt musik, kondomer, bröstpump, tidlagsfilmer osv. Samt nedlagda polisanmälningar om Lölles skriverier på Hästnet och på ridforum där han falskt och sanningslöst skylt mig för att göra hemska och perversa saker mot hästar när jag hade Fox Power. Man kan bli arg för mindre!

Iaf så rev jag och slängde detta också!

Jag tog ett långt och skönt bad och fick sen massage för min rygg och min skuldra så det blev bättre.

Lördag!

I lördags så var Fjällräv tillbaks från sin sjukskrivning, hunden var kortklippt, väldigt kortklippt men såg kul ut.

Var hos Mor en del och hjälpte mor med en del saker på datorn samt att organisera om en del saker.

På kvällen kollade vi på en bra film på TV!

Kong – Skull Island!


En udda samling forskare och militärer skickas på ett hemligt uppdrag till en outforskad ö i Stilla Havet, lika vacker som förrädisk. Vad de inte inser är att de trampat in i fel djungel och är på väg rakt mot den mytiske Kongs områden.

Sov sen några timmar men vaknade under natten, var då på Second Life.

Träffade Kaii och några andra så jag var med dem.

Träffade även en ny Drake

och en Snöleopard samt en Varg med flera.

Träffade Blackwolf också.

Samt ytterligare en Drake.

Söndag!

I söndags så assisterade Blåräv, jag badade och fick taktil.

Vi kollade hos Mor på några gamla filmer, bland annat från när jag var på Bornholm när jag var 14 år med mina kompisar Ranja, Anna och Tom samt Yvonne och Olle Wallström var också med, Olle lärde mig om båtar och vi rökte fisken som jag fångat, var i badhuset med vågmaskiner och Yvonne tog fram gitarren och vi sjöng och hade kul. Det kom också med på filmen att jag blev sur över att Ranja slog ut mitt kaffe, brände mig på tassen och fick kaffe på jackan och byxorna för att Ranja hoppade rundor och latjade när vi var i ruinen.

Var sen på Second Life en stund när vi kom hem från Mor och jag var med Umeko och några andra.

Sen också till Narismiral och träffade en grön Sergal där.

Samt Krysune och några andra Sergaler.

Sen på kvällen tittade Blåräv och jag på en bra film!

Under belägring!


Den före detta elitsoldaten Casey Ryback (Steven Seagal), numera kock ombord på örlogsfartyget USS Missouri, hamnar mitt i händelsernas centrum då fartyget kapas av ett gäng banditer ledda av William Stranix (Tommy Lee Jones). Banditerna är i maskopi med kommendörkaptenen Crill (Gary Busey) och har för avsikt att tömma fartyget på dess tomahawkrobotar för vidare försäljning till Nordkorea. Ryback tar upp jakten på banditerna och tillsammans med Playboymodellen Jordan Tate (Erika Eleniak) erövrar han meter för meter av skeppet för att stoppa en pågående raketattack mot Honolulu. Därtill går Ryback sitt livs match mot Stranix.

FAKTA!
TOMAHAWK!

Måndag!

Idag måndag så assisterar Helena, vi har handlat en del. Bland annat en flintastek som jag tänkt grilla på lördag och jag köpte över 3 kilo potatis för fjällräv och jag ska göra en fin potatissallad då.

Hjälpt Mor att fixa i köket med mera idag.

Var sen till Narismiral igen, var med ett par Sergaler där.

Jag gillar Sergaler, vackara och intelligenta varelser. Duktiga krigare och de har även magiska krafter. Glad och tacksam över att få vara med dem.

*Kram!*