FLUFF!

Furries Donate Thousands To South Hills Pet Rescue!


Under gågna veckan så har jag hjälpt Mor en hel del, min dator har varit på service hos Barondator i Kristianstad. Var orolig att grafikkortet pajat men det var så att F-secure inte var tillräckligt bra utan jag hade fått in Trojaner och virus i datorn som saktade ner den rejält och fick grafiken att krångla. På Barondator så satte de in ett betydligt bättre virusskydd och optimerade allt på datorn, så nu går den som tåget. Yay.

Sett ett par intressanta program på Discovery, det ena om vilket precisionsarbete det är bakom att tillverka Snipergevär, vilket är utrustning som jag ofta använder samt  de visade tekniken och kunskapen bakom att avslöja falskspelare på kasinon samt om Yamahas elgitarrer. De visade från fabriken i Japan där gitarrerna görs och det var mycket intressant att se vilket hantverk som är bakom.

HÄR KAN MAN SE YAMAHAS ELGITARRER! 

Jag har spritsat grön kristyr på mina pepparkakor och gjort dem lite kul med inspiration från furryvärlden och spelvärlden etc.

Har igår hjälpt Mor att baka både Röingekakor och vörtbrödslimpa samt vörtbrödsbullar. Man ska ha både julmust och Porter-öl i degen i detta receptet.

Idag är det Lucia och vi ska göra lussekatter idag samt göra en del för att få ordning i vardagsrummet och flytta om några skåp hos Mor. Assistenten behöver hjälpa mig att flytta dessa skåp etc.

Sen jag fick hem datorn så har jag uppdaterat Second Life klienten.

På Seond Life känns alltid bra att vara!

Hängde med ett par Vargar!

Samt träffade en stor hybrid Lejon/Varg med blå och grå päls.

Hängde med FoxFair en stund.

Samt träffade en Varg till.

Träffade en hund som hade tomteluva och solglasögon inomhus.

Ja, och Hunden hade två hål i nosen! Yay!

Träffade även en vit Rävinna.

Och en rosa Drake.

NYHETER!

Jul!

Djur!
Miljö!
Militärt!
Vulkaner!
Trollning!