Om

En Samuraj och Furry!

Smirre Kirax är mitt furrynamn, Mitt riktiga namn är Mikael! Jag är deltagare på Second Life som Smirre Kirax och allmänt aktiv i subkulturen Furry Fandom samt  engagerad i djurrättsaktivism och dylikt.

SmirrNet!

Smirres Furrysida!

FurAffinity!

FAF!

Smirres Resor!

Smirre Online!

FaceBook!

 YouTube!

Gästbok!

Mjuka tassar, Vassa klor! Tass! Tass!

  Rävarnas Seger!

FOXES OF THE RAVE!

Rävarna stampar och dansar på Lassemattan 24/7 under glada gläfsanden!

Jag ser mig som Shintoist och tror på rävguden Inari för att jag gillar rävar och identifierar mig själv som en räv! Jag tror på Vargguden Fenrir också samt att jag högaktar och prisar även ledarräven i De vilda djurens flykt - Räv från Gamla skogen!

Furrykulturen och Djurrätten är centrala begrepp för mig och det jag utgår ifrån i mitt ställningstagande.

Jag ser Shintoism som vördnad och kärlek till djuren och naturen, att vara furry och stå upp för djurens rätt osv är bra saker och god karma om man ser sig som Shintoist.

Jag älskar alla sorters djur men känner en stark samhörighet med främst Rävar, men även Vargar, Lodjur, Hundar och Katter med flera djur ser jag som heliga och vill värna om dem. Att skada eller döda ett hunddjur eller kattdjur anser jag är lika fel som att skada eller döda ett barn och jag tycker att den människa som skadar eller dödar exempelvis en räv, varg, lodjur, katt eller hund har försatt sin rätt att leva. Det är min personliga värdering om att skydda liv och stå upp för djurrätt.

Jag gillar även Sergaler, Drakar och Gripar, men vet att de är mytologiska djur.

Shintoism!

Jag är stridspilot i Foxylvanska Flygvapnet & Furry Air Force!


Ålder: 43

Indiannamn: Rävtass

Tecken: Vattuman

Kinesiskt årsdjur: Hare

Status: Bor i en större lya i Finja!

Finja Socken!

Militär: Jag är officer i Fox Power Rangers och min gradbeteckning är överste. Jag har behörighet att flyga stridsflygplan i Foxylvanska Flygvapnet och i Furry Air Force, jag får även flyga helikopter. Jag är utbildad marinkårssoldat, drönaropperatör och sniper i Fox Power Rangers internatoinella specialstyrka och i Furry Defence Force.

Husdjur: Akvariefiskar och 2 bondkatter som heter Gustav och Tussi.

Favoritdjur: Rävar, vargar, katter, schakaler, coyoter, hundar, tigrar, lodjur, tvättbjörnar, drakar, sergaler osv.

Religion: Shinto.

Idrott: Skytte och simning.

Fursona: Antropomorf rödräv vid namn Smirre Kirax. Stridspilot, sniper, agent och marinsoldat.

Politik: Vänsterliberal med fokus på Djurrätt, Vargar, IT och Vetenskap.

Medlem i: F-10,s Kamratförening, Jaktkritikerna & Rovdjursföreningen.

Jag är Skåning! Ättling till Friskyttar och Kosacker - så jag har krigarblod i mig. Har dock bot i Vingåker några år av mitt liv och har släkt och furryvänner i Stockholm.

FaceBook: Jag är med i flera olika grupper på FaceBook kring Furry, Rovdjur och Djurrätt samt Flyggrupper etc.

Stad: Hässleholm.

Besökta länder: Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Gran Canaria och Japan.

Favoritkanaler: Animal Planet & Discovery.

Favoritbilar: BMW, SAAB, Lamborghini & Koenigsegg.

Lyssnar på: Rock, elektronisk musik och rave.

Spel: PC, Playstation 2 och Gamecube - Spelar helst krigsspel eller djuräventyrsspel.

Sexigt: Jag känner mig attraherad av Rävar, Vargar och Sergaler och njuter av tanken på att gosa med Rävars, Vargars och Sergalers tassar. ><3

Funktionsnedsättning: Aspergers Syndrom och AD/HD.


Jag är stridspilot och flyger för Furry Air Force och Foxylvanska Flygvapnet!

Flygplan: P51 Mustang, A-10 Thunderbolt, JAS-39 Gripen, J-35 Draken, F4e Phantom, F-15 Strike Eagle, F-16 Figting Falcon, F-18 Super Hornet, F-22 Raptor, F-35 Lightning, F-117 Nighthawk, F/A-37 Talon, Fox Raven, PAK52, MiG-31 FireFox,

Bombers: B-1 Lancer, B-2 Spirrit & B-3 Fox Daimon. - Pilot / gunner på C-130 Spectre.

Helikoptrar: Black Hawk, Airwolf, AH-64 Apache, RAH-66 Comanche, KA52 och Scorpion.

Grad: Överste.

Övrig militär behörighet: Stridsvagnsförare, S.W.A.T-soldat, Sniper, Drönaroperatör. Samordnare och stridsledare för Fox Power Rangers. Taktisk OPS-soldat.


Furry Defence Force!

Civilkurage är att stå upp som soldat och försvara det man tycker är rättfärdigt, rätt och riktigt!

Att försvara det man tror på och dem man älskar!

FDF! -FA

Forum!

Facebook - FDF

KRIGSVIDEO!


Krig är en kul och stimulerande hobby!

Animal Liberation! - Furry Revolution!FURRYPUNK!

=^.^= PARTY! PARTY! =^.^=


´

FurryNet!

 NFC!

 SVENSKA TASSAR!

FURRY FANDOM! 

FURAFFINITY!

DEVIANT!

WEASYL! 

 RÄVSERIER!

SVEAFUR!

FCHAN!

YCHAN!


Jag svär trohet till vargen, att i tanke, ord och handling värna vargar och andra vilda djur!

TERIANTROPI I VARDAGEN!

Rädda en Varg! - Skjut en Människa!

DAMMSDAL!

- På Dammsdal gick jag 1986-1991. Vi jobbade med varg som tema, lekte krig i skogen att vi var vargar som krigade mot samerna, för vargars och andra vilda djurs rätt. Vi identifierade oss med vargar och lärde oss viktiga saker som att vargar och andra vilda djur är våra bröder och systrar och att djur är minst lika värdefulla som människor!


SERGAL POWER!

Sergals Info!

Sergal - Wikfifur!

Sergal Racial Guide!

Sergal Nation Forum!

Karamelldansen! :-D

Snurr! Snurr! Snurr! :-D


BEKÄMPA DJURHATARNA!


Smirre gonna Smirr!

Jag tassar hårt på alla djurhatare!

FURRY REVOLUTION!

Sidor

Fluff, DR, Revolution, Handla, Krigsfartyg, Bruna Bönor & Second Life! =^__^=

Yipp! - Smirre är online.

Teknik!

Asus ROG Strix B350-F Gaming!

HIGOLE GOLE10 Mini PC!

Colorful NVIDIA iGame GeForce GTX1080Ti!

Dags att avväpna jägarlobbyn!

Älgjakten har nu börjat i norra Sverige. Men var finns de politiker som vågar utmana jägarlobbyns särställning?

Kom nu ner från jakttornet till jorden, skriver Eric Erfors.

Det vore otänkbart att Sveriges Trafikskolors Riksförbund utfärdade körkort. Intressekonflikten skulle vara uppenbar: Här finns ju ett intresse av att så många undervisningstimmar som möjligt säljs. Uppkörningskraven skulle med största sannolikhet skärpas.

Men Svenska Jägareförbundet (och lillebror Jägarnas riksförbund) har beviljats rätten att uppträda som en myndighet när de godkänner vem som har klarat en jägarexamen. Här har vi ännu en klockren intressekonflikt: Jägarorganisationerna vill ju samtidigt ha så många medlemmar som möjligt.

Utan jägarexamen - ingen licens för jaktvapen. Det är polisen som ansvarar licensgivningen och då kommer ytterligare exempel på poliskrisen.

Vapenbutiken Småländska vapen i Ingelstad gick i konkurs på egen begäran, rapporterar Smålandsposten. Med handläggningstider på uppemot 20 veckor för en licens är det blytungt att sälja vapen.

Och apropå bly; efter maktskiftet 2006 firade jägarlobbyn en stor triumf. Man lyckades få alliansregeringen att dra tillbaka ett tidigare beslut om att förbjuda all blyammunition från och med 2008. Nu är jakt med blyhagel endast förbjudet i våtmarker.

Jägareförbundet har ett suveränt passerkort till riksdagen. Dels på grund av organisationens hybridstatus med myndighetsuppgifter, dels på grund av att riksdagsledamöterna har en egen jakt- och fiskeklubb. Klubben jagar vid Jägareförbundets anläggning i Värmland och skjuttränar på Jägarnas Riksförbunds skjutbana i Södertälje.

Så det är inte märkligt att andra särintressen på påtryckarmarknaden är gröna av avund på jägarlobbyn.

Rovfåglar äter i skogarna av kadaver som har skjutits med blyammunition. Var sjunde havsörn dör nu av blyförgiftning. För några år sedan larmade norska myndigheter om att bly i älgfärsen gör att små barn riskerar lägre IQ. Det gäller att skära bort allt kött på älgen som ser ut att vara påverkat av bly. Men blott några få procent av landets jägare har övergivit blyammunitionen.

För dess halvofficiella myndighetsställning ställer politikerna vissa krav - att förbundet utför det så kallade allmänna uppdraget. Av återrapporteringen till riksdagen, 2015, framgår att förbundet har fått 52 miljoner kronor i statsbidrag och har 109 anställda. En del medlemmar ser det säkert som återbäring. Pengarna kommer från det statliga jaktkort som varje jägare måste köpa för 300 kronor.

Men faktum kvarstår. Statliga miljoner trillar ut år efter år för att förbundet ska kunna lobba mot blyhagelförbud, eller för att få chansen att skjuta ännu fler vargar. Låt mig betona att det är välkommet att jägarna - precis som andra - organiserar sig och driver sina frågor. Men det kan ske via medlemsavgiften.

Det statliga beroendet blir närmast skrattretande när förbundet sida upp och sida ner uppger att de "jobbar för att säkerställa objektivitet i informationen" och att "utveckla metoder som garanterar objektivitet."

Kom nu ner från jakttornet till jorden. För rent objektivt är blyammunition skadligt.

Nej. Befria särintresset från dess myndighetsuppdrag. Låt Naturvårdsverket som administrerar jägarregistret också ansvara för "uppkörningen" av nya jägare.

Ninna ser dold film på fästmannen och hundarna – ställer omedelbart in bröllopet!

Ninna Mandin trodde att hon hade hittat kärleken i pojkvännen och nu fästmannen.

Men när hon fick se på en övervakningskamera hur han behandlade hennes hundar – ställde hon in bröllopet direkt.

För 26-åriga Ninna Mandin, från Rio de Janeiro i Brasilien, fanns inga moln på himlen. Hon skulle snart gifta sig med pojkvännen och Ninna trodde hon hittat den stora kärleken.

Tillsammans hade paret skaffat två franska bulldoggar. Men Ninna upptäckte att hundarna började få oförklarliga blåmärken och sår. De två valparna verkade även vara rädda för hennes fästman.

Till slut blev oron för mycket, och Ninna bestämde sig för att installera en dold övervakningskamera för att avslöja sanningen.

Djurmisshandel

– De blev väldigt rädda för honom. Efter tag började jag hittade sår på dem och veterinären hade ingen bra förklaring till vad som kunde ha orsakat dem. Det var då jag bestämde mig för att installera en kamera i vardagsrummet, berättar Ninna Mandin för Animal Channel.

Det som filmen fångade var fruktansvärt.

Hennes fästman slog och misshandlade hennes två hundar. På en film kan vi se hur mannen sparkar till en av hundarna och sedan lyfter upp och slänger iväg hunden.


Så fort Ninna såg filmen ställde hon direkt in det planerade bröllopet och polisanmälde pojkvännen.

– Det kom som en chock. Man tror att man känner en människa, men i verkligheten känner vi dem inte alls. Just nu vill jag bara att rättvisa skipas.

Efter att Ninna polisanmälde pojkvännen flydde han och gick under jorden.

Ninnas två franska bulldoggar klarade sig tack och lov utan allvarliga skador eller men, och mår bra idag med sin matte som älskar och tar hand om dem.

hundar

Nu hoppas vi att rättvisa skipas för de här två hundarna och att ex-pojkvännen får sitt straff!

https://i.pinimg.com/736x/af/f1/24/aff124b921629fa310a90e3b46f98ba1--dog-leg-social-justice.jpg

Hunden Chaplin avlivades – med flera hugg i hjärtat!

Sopgubben vet inte att hans möte med hunden spelas in – det kameran fångar visar hans riktiga jag!

<3 REVOLUTION! <3

VÄRNA DIN FRIHET, DIN FAMILJ, DJUREN, BARNEN, HEMMET, VÄNNERNA! VÄRNA FURRY FANDOM OCH ANDRA SUBKULTURER! VÄRNA HEDENDOM OCH OCULTISM! VÄRNA HBTQ RÖRELSEN!

STOPPA FÖRTRYCK OCH ÖVERSITTERI! STOPPA DJURPLÅGARE, TJUVJÄGARE, VARGHATARE, FURRYHATERS, MOBBARE, PEDOFILER & ANDRA FÖRTRYCKARE! STOPPA ORÄTTFÄRDIGT MYNDIGHETSUTÖVANDE!

SUPORT GUNRIGHTS! (y)

Idag har fjällräv assisterat, vi har varit och handlat på City Gross. Köpte mjölk, frukt, blåbärssoppa, koskratt och snus med mera.

Jag hade glömt ta hand om mina badgrejer sen Zebra och jag var i badhuset så de har jag hängt upp på tork.

Fundering!

Aftonbladets Lena Mellin råkar göra det samma som jag gör ibland och vilket jag ofta är omedveten om att jag gör, kanske hon är det också? Är det rätt eller fel att göra en stor artikel om en sådan sak? Jag tycker det är dålig media-etik att göra så. HÄR ÄR ARTIKELN!

Under eftermiddagen var det ett intressant program på Discovery om ett toppmodernt krigsfartyg och hur de övar och tekniken bakom.

Målsökande robotjagaren USS Gravely är det senaste nytillskottet i den amerikanska flottan. Se hur besättningen och fartyget förbereder sig för strid.

Har hjälpt Mor med att flytta, lagra och organisera filer i hennes dator och vi har lagat mat ihop, gjorde bruna bönor med fläsk.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Snöleopard och någon Hybridfurry.

Samt en Sergal.

En blå Drake dansade runt stången.

Träffade en ståtlig vit Räv.

Samt ytterligare en Sergal.

Och någon hybridfurry till med detaljer som lyste i mörkret. Fint.

UTMÄRKELSE!

NYHETER!

Ny IT-skandal – Denna gång: Regeringskansliet!

Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna!

När tänker Löfven bekräfta den sanna bilden av Sverige?

“Fatemeh Khavari 17” finns inte – det är namnet på ett psykologiskt vapensystem!

Ett förbud tvingar fler tiggare till prostitution!

Förslaget: Förbjud heltäckande slöja i all offentlig verksamhet!

Stöldliga sprängd: Elva personer sitter anhållna!

Därför vägrar regeringen utreda invandrarnas brottslighet!

Regeringen vägrar idag att låta Brottsförebyggande rådet, Brå, göra en ny studie av invandrarnas brottslighet. Men om man uppdaterar marknadsandelar för kriminella av olika kategorier från studien från 2005 visar det sig att personer med invandrarbakgrund av allt att döma numera begår de flesta brotten i Sverige. Det skriver ekonomen Jan Tullberg i denna artikel, som bland annat DN, SvD och GP valt att inte publicera.

Regeringen anser att vi inte behöver utreda kriminalitet bland invandrare ytterligare. Alla påstås vara överens om att de är överrepresenterade i brott, men att skillnaden minskar om man tar hänsyn till diverse socioekonomiska faktorer. Vi bör enligt regeringen inte utreda invandrarnas kriminalitet ytterligare utan fokusera på att hjälpa dem med bättre socioekonomiska omständigheter.

Här presenteras ett mer konstruktivt förslag.

Kontentan i Brottsförebyggande rådets utredning 2005 var att jämföra kriminaliteten hos olika grupper med invandrarbakgrund – utlandsfödda, svenskfödda med två utlandsfödda föräldrar samt svenskfödda med en utlandsfödd förälder – med den för personer som har två svenskfödda föräldrar. Den svenska gruppens kriminalitet gavs värdet 1,0. De utlandsföddas kriminalitet beräknades till 2,5, det vill säga 150 procent högre än svenskarnas. För svenskfödda med två utlandsfödda föräldrar var överrepresentationen 2,0 medan de med en utlandsfödd förälder hade en kriminalitet på 1,4. Detta gäller brott totalt, men granskar man istället grova våldsbrott som rån, misshandel och våldtäkt så är överrepresentationen för olika invandrargrupper väsentligt högre.

Den senaste rapporten från Brottsförebyggande rådet, Brå-2005, analyserar kriminaliteten under åren 1997-2001, så det kan vara dags med en uppdatering. Invandrarna har ökat med en miljon från 2000 till 2016 vilket naturligtvis ökat deras andel av kriminaliteten i Sverige, och redan den förändringen kräver en uppdatering.

En ytterligare anledning till uppdatering är att de utlandsfödda idag har en förändrad sammansättning vad gäller ursprung vilket kan få ett stort genomslag på kriminaliteten. Brå-2005 jämförde med Brå-1996 och kommenterade att ”överrisken” för utlandsfödda ökat från 2,1 till 2,5. Rapporten konstaterar: ”Att överrisken för de utrikes födda har ökat beror inte på att vissa invandrargrupper i dag i större utsträckning är registrerade för brott än för 12 år sedan. Ökningen förklaras i stället i huvudsak av att antalet personer i Sverige som tillhör de flyktinggrupper, som redan i tidigare studier visat sig ha en särskilt hög överrisk, har ökat” (s 11). Denna uppdatering har därför också tagit hänsyn till dessa förändringar vid beräkningen av kriminalitet med invandrarbakgrund för år 2016.

I analysen 1996 finns underlag enligt vilket de utlandsfödda kan delas upp i tre grupper, de med låg, medelhög och hög kriminalitet. Undersöker man fördelning mellan de tre grupperna så finner man väsentliga förändringar över tid. Förändringen av mixen har fortsatt från år 2000 till år 2016 med en högre andel personer från invandrargrupper som visat sig ha en högre andel kriminella. Andelen utlandsfödda i gruppen med medelhög kriminalitet är rätt oförändrad på 47 procent, medan gruppen med låg brottsaktivitet har minskat till 19 procent och gruppen med hög kriminalitet har ökat till 34 procent, en förändring på omkring 10 procentenheter. Detta har medfört att överrisken för kriminalitet för utlandsfödda invandrare i Sverige fortsatt att öka, nu från faktor 2,5 år 2000 till 2,9 för 2016. Invandrarkriminaliteten ökar genom att invandrarna blivit en större andel av befolkningen och genom att invandrargruppen fått en ändrad sammansättning.

Utlänningar utan svenskt folkbokföringsnummer utgjorde 7 procent av de kriminella i studien Brå-2005. Uppdateringen räknar med oförändrad andel av de kriminella från den här gruppen. Detta kan vara alltför optimistiskt eftersom andelen ökade från 3 till 7 procent mellan de två studierna Brå-1996 och Brå-2005. Antalet illegala personer och deras brottsliga aktivitet kan mycket väl ha ökat ytterligare.

Grupperna svenskfödda med två utlandsfödda föräldrar och svenskfödda med en utlandsfödd förälder beräknas med samma överrisker som i Brå-2005, 2,0 respektive 1,4. Detta är också optimistiskt. En högre kriminalitet i föräldragenerationen drar troligen upp siffrorna för den andra generationen. Brå har tidigare framhållet det positiva i att andra generationens invandrare i Sverige är mindre kriminella än den första generationen, medan förhållandet i många andra länder är det motsatta. De stora sociala problemen i invandrartäta områden kan tolkas som tecken på ökad kriminalitet i den andra generationen invandrare. Men här nedan räknas inte med någon ökad kriminalitet per person, bara att de två populationerna har blivit större.

Om vi uppdaterar marknadsandelar för kriminella av olika kategorier från Brå-2005 får vi en ny bild. Bäst hade naturligtvis varit att göra en ny studie. Gärna en som inspireras av studien 1996 som är mer ambitiös än den som gjordes 2005. Innan en sådan framtida studie presenteras bör man använda uppdateringar som denna analys, istället för att använda siffror från Brå-2005. Den undersökningen har ett historiskt intresse, men nu har bäst före-datumet passerat sedan länge.

Två bifogade diagram
Det bör också betonas att statistiken gäller antalet kriminella, inte antalet brott. I genomsnitt har dessa personer kopplats till knappt två brott per person. Men antal anmälda brott ligger på fyra gånger fler än de som har knutits till en misstänkt. En stor del av brotten med okänd förövare har rimligtvis begåtts av personer som ”redan är kända av polisen”. Den här artikeln söker dock inte fördela den totala brottsmängden utan stannar vid Brås målsättning att ringa in gruppen kriminella och fördela den mellan olika befolkningskategorier.

Generellt gäller att överrepresentationen för invandrare ökar om man granskar specifika grova brott som rån och våldtäkt. Det har också uppstått en rad närmast nya brottskategorier med mycket hög invandrarandel: gruppvåldtäkter, bilbränder, attacker mot poliser och annan blåljuspersonal – och det kanske mest oroande, terrorattentat i Sverige. Men även för en bred samling av olika brott, grova och mindre allvarliga, begår personer med invandrarbakgrund av allt att döma numer de flesta brotten i Sverige.

Artikeln fram till och med föregående stycke har skickats till Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Göteborgsposten, Fokus och Dagens Samhälle. De har alla tackat nej till detta försök att ge ett bättre faktaunderlag för analys och diskussion. I många frågor önskar det politiska etablissemanget okunskap och tystnad. Media borde uppleva att de har ett uppdrag att motverka denna veritofobi. Men dessvärre sviker de ofta idealen om att fylla en granskande och informativ funktion. Detta är ett exempel.

JAN TULLBERG

Rabani infiltrerade vänstern: ”Föraktet mot polisen märktes lång väg!”

Stenkastning mot civilpersoner och hotfull stämning. Medborgarjournalisten Bechir Rabani, som uppmärksammades stort i media när han med filmkamera åkte hem till Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för att ställa frågor om medias journalistiska metoder, infiltrerade vänster­extremisternas motdemonstration i Göteborg den 30 september. Utrustad med kamera stod han i frontlinjen bland vänsteraktivisterna, och i en intervju med Nya Tider säger Rabani att medias bevakning av motdemonstrationen var under all kritik.

”Ni är värre än nazisterna!”, skriker en medelålders man åt den hetsiga vänstergrupperingen som kastar sten på polisen och ropar ”antirasistiska” slagord. Då träffas mannen av en sten och poliser rusar fram för att föra honom i säkerhet.

Den dramatiska händelsen kan ses i den video som medborgarjournalisten Bechir Rabani filmade när han infiltrerade motdemonstrationen i Göteborg iklädd palestinasjal och solglasögon. Bechir säger att det var ett tjugotal våldsamma vänsterextremister kring honom, men att de andra motdemonstranterna i fronten gjorde föga för att stoppa våldsamheterna mot ordningsmakten och vanliga göteborgare.

– Föraktet mot polisen och samhället märktes på långa vägar. Motdemonstranterna hade till och med ”sjukvårdspersonal” med röda kors på väskorna. Som om vi befann oss i ett krig. De var förberedda på kaos, kommenterar Rabani.

I filmen kan man även se en äldre kvinna som hytter med fingret åt de våldsamma vänsterextremisterna och säger att de borde skämmas. ”Ni är precis som de, skäms, skäms!”

I media kunde man efter demonstrationen läsa många artiklar om en äldre kvinna som körde en kundvagn mellan Nordiska motståndsrörelsens aktivister, till synes obekymrad av vad som pågick runt omkring henne. Den äldre kvinnan som vågade läxa upp den våldsammaste klicken av motdemonstranterna och som fördömde våld och kravaller fick dock ingen uppmärksamhet alls av medierna. ”Ensidig rapportering”, menar Rabani.

Rabani tycker att Nordiska motståndsrörelsens demonstration fick oproportionerligt mycket medieutrymme, och menar att medierna trissade upp stämningen så till den grad att Svenssons enkelt kunde få intrycket att den så kallade ”nazismen” är det i särklass största hotet mot Sverige i dag – något som Rabani menar inte är fallet. Han anser att dagens Sverige har akuta problem, att politikerna och medierna är så rädda för att ta tag i frågor som radikal islamism, ett söndrat samhälle och våldet mot kvinnor att det är enklare att låtsas att ”nazismen” är det största hotet för att man då ska kunna lura folk att man minsann gör en stor insats för Sverige genom sitt ”antirasistiska” engagemang.

– Ser vi samma engagemang gällande de dagliga våldtäkterna, den destruktiva ”mångkulturen”, radikal islam, hedersbrott, barngifte, djurplågeri, klansamhällen, gängkrig mellan olika etniciteter…? Självklart inte, säger Rabani.

Rabani passar även på att påpeka hyckleriet från vänstern, som ofta vill ge sken av att de står på djurens sida när de samtidigt attackerar polisernas hästar med stenar och smällare. Han anser även att polisen använde övervåld mot Nordiska motståndsrörelsens aktivister, men att man såg mellan fingrarna när det kom till vänstervåldsverkare.

– NMR var isolerade och fick inte hålla sina tal eller stå på den plats som de fick tillstånd till. Polisen gick på dem hårt, men man tillät att vänsterextrema fick bete sig lite som de vill, både mot dem och mot civilpersoner. Och media hakar på, givetvis. Hade det inte varit för media skulle väldigt få personer ens vetat om att NMR skulle hålla en demonstration i Göteborg den dagen, säger Rabani.

På en annan film, filmad av studenter som gjorde ett skolarbete, kan man se hur en maskerad vänsterdemonstrant upprepade gånger sparkar på en uppsliten gatuskylt. När han ser att han blir filmad attackerar han studenterna och krossar deras kamera.

– Media rapporterar så ensidigt. Jag gav mig ut bland motdemonstranterna för att ge folket en bild som bättre stämmer överens med verkligheten, avslutar Rabani.

På Twitter har vissa vänstermänniskor försökt skylla våldet på Rabani, som ”spökade ut sig till vänsteraktivist och kastade sten på polisen”. Johannes Klenell, chefredaktör för den vänstersatiriska tidskriften Galago, spred den falska nyheten vidare: ”Visade sig vara infiltrerade höger­extremister som ville skapa kaos. En av dem har skrutit om det på Facebook”.

Det gick så långt att den tidigare AFA-ledaren Mathias Wåg genom en tweet sade till alla som kom med olika konspirationsteorier att skärpa sig: ”Alla ni som sprider teorier om att högertoken Bechir Rabani var bakom en false flag i antirasistdemon. Sluta. Bara sluta.”

Sanna Hill

Sanna Hill

sanna.hill@alternamedia.se

LÖFVEN OM SD! - BORDE LÄGGA NER PARTIET!

Personal sparkar ut störande 92-åring från banken, då tar polisen med honom tillbaka för att få jobbet gjort!

Från hotell – till kaos: Det är skadegörelse!

Debatt: Jag tycker asylsökande som ljuger om sin ålder ska straffas – det gör mig inte till rasist!

22-åringen förföljs och trakasseras av 3 mansgrisar i skåpbil – sedan ger hon dem en klockren läxa!

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: