Yipp! Smirre här.

FLUFFOGRAM!

Måndag!

I Måndags så hjälpte jag Mor att sortera och slänga en del papper, hittade bland annat papper om detta med "Smirrekoll" och låset på gamla datorn som jag hade i Norra Sandby. Detta var helt vansinnigt, fel och skadade mig psykiskt.

Smirrekoll var alltså ett program som Jocke hade satt på datorn så han kunde styra min dator hemifrån sin. Jag hade typ bara tillgång till bloggen, SveaFur och min FA. Han spärrade de flesta sidor som hade med furry, djurrätt, politik som han ansåg vara fel, om shintoism osv. Han spärrade också flera andra furries från att ha kontakt med mig och plockade bort en del av mina poster på SveaFur och FA som Jocke ansåg olämpliga, poster som andra furries hade svarat på och det blev en del bråk om detta.

Detta var på order från Handihand för de ville skydda mig mot andra furries, för deras uppfattning precis som Jockes, Connys och Jannes uppfattning är att furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag ska akta mig för. Fullkomligt fel och vansinnigt.

Tindra och de assistenter som jag har nu förstår att furryvärlden och mina furryvänner är något som är väldigt viktigt och centralt i mitt liv och inget som är ont eller farligt. Min nya dator är utan lås och sådant och jag har tillgång till hur mycket furry som helst och när jag själv vill.

Naturligtvis så slängde jag dessa papper men det river upp ilska och sorg att läsa om det och deras felaktiga och hemska åsikter som de har om mina vänner och om furrykulturen.

BLACK OPS 4!

På kvällen så uppdaterade jag och fixade med Black OPS 4, men jag kommer inte åt några uppdrag, man kommer bara runt runt i en meny där jag kan utrusta min gubbe olika.

Har läst på om Black OPS 4 och som sagt inget kampanjläge och hela upplägget är annorlunda sen Bizarrd köpte upp rättigheterna. De satsar tydligen bara på onlinespelande och man måste betala för att få tillgång till bättre vapen osv. Ingen av mina vänner spelar Black Ops 4 heller men de gamla Black OPS 1,2 och 3 som är på Steam så spelar 3 av mina vänner dem.

Hade ju dock fått reklam om att man kan spela ett uppdrag på Alkatraz men då måste man tydligen sätta in pengar på Bizard och ha kompisar att bygga upp ett lag med.

Här är iaf video om uppdraget som jag aldrig kunde spela!


På kvällen var det sen Vetenskapens Värld om Svarta hål som Zebra och jag kollade på!

Jakten på det svarta hålet. En rykande färsk film där man har följt en grupp internationella forskare som med hjälp av att koppla ihop nio olika teleskop hoppas på att få en bild av universums mest mytomspunna fenomen - ett svart hål. Hur ser ett svart hål ut? Bilden kommer att förändra vår kunskap om universum.

Tisdag!

I tisdags så assisterade Blåräv.

Vi handlade till mig och Mor och jag åt sommarens första jordgubbar till lunch, dock inte Svenska utan Spanska men de var goda.

På eftermiddagen så åkte vi till tippen och slängde en del skräp, 6 stycken säckar med alla papper som rivits och slängts + en del annat skräp, bland annat den gamla rostiga grillen som jag hade med från Norra Sandby. Jag har en annan grill som jag kan använda, en riktigt bra klotgrill som jag fått låna av Fjällräv.

Fanns en del kul att kolla på på tippen!

I lamplådan hittade jag bland annat en grisalampa, en sådan här IR lampa som bönder använder till att hålla smågrisar varma.

Samt en lampa med små LED-dioder och skruvsockel.

En stor lampa av den typ som sitter i gatlyktor.

En kronljuslampa som var formad som en låga.

En lampa med skruvsockel och små lysrör som är en gång i iden köpt på Ikea så det stod Ikea på sidan av den med liten text.

En 4 rörs lampa.

En rörlampa som är spiral.

Ännu en lampa med små gula LED-dioder.

I elektroniklådan låg en rejäl skrivare.

Samt en symaskin

och yterliggare en symaskin samt en brödrost.

Samt tjock-TV apparater.

Samt en kasserad dator.

På kvällen var det Peter Jide på TV 3!

Peter Jihde besöker Palace Mobile Home Park, ett område där det bara bor sexförbrytare. Peter träffar också Christopher Scott som satt oskyldigt dömd 13 år i fängelse för ett mord han inte begått.

Att sitta i fängelse i USA är ingen höjdare, straffarbete och kedjor till exempel. Man ska inte sitta i fängelse för att ha kul utan på grund av att man har gjort något väldigt dåligt. Sexualbrottslingar som pedofiler efter avtjänat straff får fotboja och får bo i speciella områden där de inte får vistas nära barn och det är bra tycker jag. Pedofili och Djurplågeri är några av de mest vidriga brott man kan begå och för sådana handlingar finns ingen förlåtelse. Jag anser att Barn och Djur har ett mycket starkt skyddsvärde och som Furry så är jag för rätten att få bestämma över sitt eget liv och få vara annorlunda - det är de främsta anledningarna till att jag står upp för GunRights! Sheriffen som var med i reportaget pratade just om GunRights också som är starkt förankrat i den Amerikanska själen, att en god man med ett vapen kan stoppa en terrorist eller annan våldsverkare med vapen. Sheriffen förstår värdet av att skydda laglydiga medborgare mot terrorister, sexbrottslingar och kriminella, han hade också NRA tatuerat på armen. Dock är det absurt att rättsystemet dömer en brottsling olika beroende om han/hon är vit eller svart. Alla är lika inför lagen, ett rättssystem som inte följer det är inget rättssystem.

Onsdag!

I går onsdag så var jag mest hos Mor, vi sorterade upp gardiner och tyger samt sorterade upp och gick igenom en del saft och sylt. En del är faktiskt helt okej och vi hittade flera burkar med Sveas Gurka som är sen 2012 men som är helt okej.

Mor och jag kollade sen på en film på eftermiddagen som heter Swing it, Magistern. En gammal svartvit film men som var rätt rolig.


Alice Babs spelar skolflickan Inga Danell och Adolf Jahr hennes musiklärare, lektor Bergman. Skolan drivs av rektorn Agda Löfbeck, en gammaldags kvinna som gör allt för att stoppa den moderna swingmusiken som Inga och magistern ägnar sig åt på kvällarna. På dansrestaurangen Shanghai sjunger nämligen Inga under namnet Linda Loy och lektor Bergman spelar piano i jazzorkestern.

Festade till det lite på kvällen med flintastek och klyftpotatis med rönnbärsgelé! Nomnom! =^__^=

På kvällen var jag sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Var flera Furries på  klubben.

Sergalen Fluffy bland annat.

Samt Skunken Harry.

Träfffade också en Varg och en feral Tiger.

Samt yterliggare en Varg.

Och en Varg i hatt.

Samt en Räv.

Torsdag!

Idag Torsdag assisterar Blåräv, jag har tvättat och har badat samt fått taktil. En hel del av mina spänningar i skuldran och axeln har släppt efter det och under eftermiddagen så har jag sovit väldigt djupt under några timmar. Kändes verkligen skönt då jag i ca 4 veckor har haft stora problem med smärtor i skuldra, axel och arm och därför sovit dåligt för jag har haft ont hur än jag har legat.

NYHETER!

Djur!

Här är kronhjortarnas egen motorväg – över E65!

Kultur!
1:a Maj!
Barnafödande!
Vapen!
Mat!