MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! 
All The Single Furries! FLUFFOGRAM!Måndag!

Nu börjar körsbärsträden så smått att blomma här på Finjabo!

Fixade en del hos Mor också i Måndags som att organisera om i hennes datorrum.

I tisdags så assisterade Zebra och var hos Sixten och pratade, vi pratade bland annat om Nordic Fuzz Con och att jag har haft det bra i Stockholm med mina furryvänner. Sixten är glad att jag mår betydligt bättre sen jag flyttade till Finja och lämnade Handihand och har frihet med min nya dator och tillgång till mycket mer furry än jag någonsin haft tidigare!

Var sen ut till Narismiral och hängde med Sergalen Gustav!Det finns en stjärnkikare i Narismiral nu också!På kvällen såg jag och mor ett program på TV om mörk materia, vetenskapsmännen säger att ca 85 % av universum är mörk materia men man kan inte se eller ta på den men den finns och håller ihop universum!

Har också under veckan tvättat samt sorterat en del papper med mera hos Mor, hittade dock inte så roliga saker men det rev vi och slängde. Bland annat att min lärare Rune i gymnasiet hade skrivit saker som att jag skulle vara mentalt sjuk för att jag anser mig vara en räv och inte förstår skillnad på människor och djur samt att kuratorn Lena på skolan hade skrivit att jag skulle genomgå en sinnesundersökning och utredas för att jag anser mig vara en räv.
Okunskap kanske ja eller ren ondska! Nå väl så är jag glad att jag kom ifrån den skolan!

Men hittade också intressanta och bra saker, bland annat en del tidningsurklipp om när jag lämnade in Jack på hundpensionatet i Slättaröd när Mor och jag skulle till Gran Canaria och Norra Skåne gjorde ett reportage om hundpensionatet och jag var med på bild tillsammans med Jack och berättade om hur glad Jack var över att vara på hundpensionatet med andra Hundar!

Jag har varit på Second Life länge en kväll i veckan och hade kul!

Var många Furries på klubben!Träffade en Drake bland annat!


Hängde med några Vargar också!


Samt träffade en Sergal


med flera Furries!


Var bra musik så jag dansade tillsammans med några andra Furries!

Igår kom min matsmart så¨den hämtade vi hem, var Svagdricka x 2, apelsinjoicekoncentrat, 2 flaskor vanlig apelsinjouice, blåbärskräm, blåbärsdryck, tryffel, must, Ohojsås, strössel, dillfrö och nötter.


Idag har jag fortsatt att tvätta upp det sista samt Mor och jag har bakat!

Hembygdsnostalgi!

Göingemetropolen Hässleholm!

Finja Socken Wiki!