DIFERENT TYPES OF FURSUITS!

Igår så såg jag en bra men rätt läskig film på TV. Den heter "A Cure For Welnes!"

En ambitiös, ung man skickas till ett idylliskt men mystiskt wellness center på en undangömd plats i alperna för att hämta hem sin VD. Han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mirakulösa spa-behandlingarna men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han får samma udda diagnos som de andra gästerna. Och de längtar alla efter botemedlet.

Idag har Blåräv assisterat, på förmiddagen var vi och handlade och jag köpte lite TV-godis. Råttor och Drakägg. Mor skulle ha Mjölk, pålägg och så var vi till Grävling och köpte två tjog ägg. Det är ju snart Påsk. Tiden rullar på.

Linnea från sjukhuset i Lund ringde och sa att proverna var klara, det är en fettknuta jag har i ryggen och ingen tumör. Fram över blir jag kallad till en dagsoperation till antingen sjukhuset i Kristianstad eller Hässleholm för att ta bort den.

På eftermiddagen har vi haft Tindramöte hos mig, hade en del att prata om. Jag hoppas ju att bli bra så att jag kan gå och stå utan hjälpmedel och kan åka på NFC 2019 så.
Har också skapat ett blad på min Furrysida för NFC 2018 med material som jag fått via Internet.  

Vilat sen en stund på eftermiddagen och sen åt jag pangkakor som Blåräv gjort till mig. Mycket gott. Jag har alltid tyckt om pangkakor.

Varit på GYC ikväll och umgåtts med andra Furries.

Träffade min vän Drake Kaii som jag inte sett på ett tag.

Med flera Furries.

Träffade en ny Hare, en rosa Hare.

Samt en stilg Sergal

och en Långsvans samt

ståtlig Varg med lysande päls.

Träffade också en trevlig Rävinna.

Ikväll är det en spännande actionfilm på TV 6! Sicaro.

En idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

NYHETER!

Miljonär: Lågavlönade och fattigpensionärer har sig själva att skylla!