Pip i Nosen! - Smirre här.

En Rävinna & Hennes Bil! (y)

Is "Poodleing" Bad?

<3 FOR WOLFES SAKE! <3

DJURNYHETER!

12 hästar rymde från Södertälje ridklubb!

Utryckning för att rädda Kaja ur skorsten!

Äganderätt viktigare för C och M än skydd av skog!

Klart med fartfylld tävling för fyrfota!

Hejsan!

Igår så assisterade Zebra, vi var och handlade. Handlade på Kvantum för ovanlighetens skull och gjorde en del fynd. De hade flera olika varor för 10 kroner. Vilade en stund när jag kom hem. Duschade och chattade med en av mina furryvänner som skapat en databas för att hantera 100 000 Furryarts. Yay. Visade honom också att jag gjort ett blad på min Furrysida om NFC 2018, med material som jag samlat. Jag var ju dock aldrig på det conet p.g.a. min skada.

NFC 2018!

Annars under helgen så har jag varit hos mor en del och hjälpt Mor med att sortera VHS-er. I Söndags assisterade Rasmus och vi kollade även på en del saker på Internet.

I Lördags så hjälpte jag också Mor med att sortera VHS-er och jag spelade lite också. Dock mitt nya Vietnam var ju inte riktigt vad jag tänkt mig. Det är inte First person shooter som jag är van vid, utan man ska klicka på olika saker så går min trupp dit men vi möter inga fiender. Jag är ju van att spela/strida i det som kalals first person schooter eller enkelt utryckt som man "ser själv genom sina ögon." Typ som Call of Duty och Delta Force är upplagt. Så jag spelade en del Delta Force istället.

Ska strax gå till Mor och vi ska fortsätta att sortera VHS-er samt jkag ska ta min medicin och tvätta.

NYHETER!

Mysteriet med Amelia Earhart nära att lösas!

Scania Sverigeledande inom patent – tyder på "hög innovativ förmåga!"

Scania firar V8-motorns dag – med hyllningsfilm: "Den är unik i sitt slag!

Krossade kommunens rutor – krävs på stora belopp!

Kvinnor får slå i självförsvar!

Ungdom jagade folk med elpistol!

- Jag tycker att i synnerhet ungdomar och barn ska ha rätt att få bära elpistol eller pepparsprej för att få försvara sig mot exempelvis pedofiler eller någon annan vuxen som ger sig på barnet/tonåringen, men det är inte rätt av denna 15-årige pojken i Kristianstad att skrämma och hota folk med elpistolen!

Stor ilska efter planstopp!

Vi gör världen bättre!

Järnason står bakom högerextrema Granskning Sverige!

Bar busshammare i tingsrätten – polisanmäls!

Den judiska konspirationen – igen!

Systembolagets nya placering!

Man attackerade polisstation!

Larm om rökutveckling från elskåp nära pendeltågsstationen!