Hej!

Känner mig trött och sliten, allting är så jävla jobbigt och jag är less, trött, arg och bitter. Nå väl, behöver nog sova ut ordlentrigt men ska försöka göra något vettigt av bloggandet i kväll!

Lite Nyheter!

Nej till flyktingboende!

Finland skärper invandringspolitiken ytterligare!

Tiggarna vi träffar är fattiga – men utnyttjas inte som slavar!

Många yngre personer vill dock se dödspatruller som rensar samhället från tiggare, uteliggare, muslimer, judar, funktionshindrade, narkomaner, prostituerade, homosexuella osv.

Tycker dock det är en otäck utveckling mot ett ännu mera borgligt, hårt och kallt samhälle.

SveaFurs syn på avvikande personer eller på personer med funktionshinder är inte unik, hela samhället genomsyras av en iskall, hård och cynisk syn på medborgaren och det är en otäck utveckling.

Kanske jag också har lite av den stålhårda sveafur-blå nyansen - när jag är för GunRights, för USA,s krig mot terrorismen, dödsstraff för djurplågare och sexualförbrytare - men dock den skillnaden att det är inte makteliten jag vill skydda utan jag vill skydda furries, djur och barn!

Åklagare misstänks för våldtäkt av barn!


Skadad häst i Blekinge kan ha blivit skuren!

- Plogbillsaktivisterna och vapenmotståndarna kan ju se dessa barns föräldrar i ögonen och se hästägaren i ögonen och säga - "Vi tycker inte du ska ha rätt att skydda dina barn / skydda dina hästar!"

Kan ni som är vapenmotståndare se Englas mamma i ögonen och säga att ni tycker att en mamma inte ska ha rätt att skydda sin dotter, kan ni som är emot dödsstraff se Englas mamma i ögonen och säga att Anders Eklund när han suttit av fängelsestraffet ska släppas ut igen och vara en fri man, kanske tom få jobba på ett dagis eller en förskola.

Jag tycker iaf att man ska värna djuren, barnen och värna dem som är utsatta! Därför är jag för GunRights och står för det!

Hade inte USA bekämpat terrorister och radikala muslimer osv, så hade vi i Europa och större delen av världen inte varit fria. Vi hade levt under sharialagar och hård Koranskolning. I ett sådant samhälle hade jag och säkert nästan ingen annan velat leva.

Vi i Europa och Västvärden kan tacka USA och dess militärer, stridspiloter och sjömän - att vi lever i någorlunda frihet och öppen värld!

*Kram!*