Yipp! - Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

<3 DJURENS SEGER!  <3

Den modiga och rättfärdiga Fenrisvargen, den store Vargkrigaren! Han står segrande på Människosonens sargade och blodiga lekamen! Djurens Seger är kommen! Furry Pride! World Wide! Var hälsad lord Fenrir! =^.^=

FWA 2018: Galactic Gunslingers!

Furry Weekend Atlanta 2018!

MCFC2018 Fursuit Parade!

MCFC 2018 - Doon The Fox Dance!

FWA 2018 Fursuit Games!

ALEXA STOP!

40 Awesome Fursuits!

Amazing fursuits!

Fursang 2018 - Budapest!

How To Take The Perfect Selfie!

Caramelldansen with Andy!

FLUFFOGRAM!Jag är djurvän och står upp för Furry Pride och Djurens rätt! Om andra försöker tvinga på mig djurfientliga värderingar så är det något som gör mig riktigt heligt förbannad!

I torsdags så var jag ut till Luskwood på morgonen.

Träffade Räven Tengu, Skunken Ardi och Räven Clinton som skaffat hatt.

Träffade en Lemur och några andra.

En lila Drake b.la.

Blåräv assisterade i Torsdags. Jag spelade lite Sniper Ghost Warrior.

Vi körde runt lite, till tippen och var och handlade lite till Mor.

Jag lekte stridspilot i passagerarsätet som jag brukar. Slog ut flera Tupolevbombare på marken samt slog raffinaderier, Katushas och scoudramper. Slog ut Människornas flygbas vid Adam City och slog ut hamnen och järnvägsförbindelsen samt pipelines och de båda kraftverken vid Androssa. Slog även ut HOG-kvarteret, serverhallar, raketbas och STRIL-anläggning norr om Androssa samt den norra HOG-militärbasen. Mina två rotlar Vuk och Zeke fällde napalm över byarna intill och eliminerade flera hot där samt vapenförråd. Zeke slog även ut flera stridsvagnar och bunkeranläggning med sina extravapen samt Människornas bränsledepåer nordväst om den ena byn samt slog ut en viktig broförbindelse i djungeln till byarna och radaranläggningen i djungeln.

Åter till verkligheten!   

Sen körde vi till tippen med en del skräp från Mor! Fanns en del kul att se på tippen.

En dator som ena sidan var borta på så man kunde se komponenterna inuti datorn.

En laptop och en hushållsassistent och ett moderskort med mera i en vagn för elektronikskrot.

I lamplådan fanns en del kul.

En stor glödlampa.

En reflektorlampa.

En avlång ovanlig glödlampa.

En citronfärgad glödlampa.

Ett lika dant lysrör som jag har till min arbetslampa.

Ett lyssrör av annan modell till troligtvis en plafond.

En LED-spot.

Ett litet lysrör men med 4 rör i ett.

En lågenergilampa med spirallysrör.

En stor lampa med en halogenlyskropp inuti. Ja, jag vet att den ser ut som en urinblåsa. Lol.

En liten lampa och av infattningen så är den för 12 volt i exempelvis en bil.

En softtone lampa.

Glödlampa till en blinkers.

En lågenergilampa till med smala lysrör.

Vi handlade också lite till Mor.

På kvällen så kollade vi på The Lost Word på DVD!

Öarna Isla Nublar och Isla Sorna har, efter förödelsen i djurparken "Jurassic Park", lämnats åt sina öden. Parkarbetarna har flytt och den lokala industrin har avvecklats. Det genetikföretag som stod bakom projektet, InGen, står nu inför en finansiell kris. För att undvika konkurs så beslutas det att ön Isla Sorna, varifrån ursprungligen dinosaurierna framodlades ifrån, skall exploateras. I stället för att återuppbygga denna enorma attraktion på dessa avlägsna öar företaget har hyrt utanför Costa Ricas kust, så har man tagit det kontroversiella beslutet att flytta djuren till fastlandet i stället, mer bestämt till San Diego, USA. Företagets före detta styrelseordförande John Hammond (Sir Richard Attenborough) har mist kontrollen över företaget och för att värna om de djur han en gång stod som ansvarig för, så skickar han i hemlighet en mindre dokumentärstyrka till ön i ett försök att hinna före InGen:s officiella insatsstyrka. Dessa skall, med kamera och video, dokumentera djuren "i dess naturliga miljö" i ett sista desperat hopp att vända världsopinionen så att isoleringen av De Fem Dödens Öar blir lagskyddade och i fortsättningen förbli obesökta. Men saker går inte som planerat och John Hammonds expedition och InGens expedition blir strandsatta på ön. De båda grupperna måste slå sig samman för att komma hem igen. Men snart inser de att denna förlorade värld hyser hungriga jägare i mörkret och bara de mest utvecklade människorna ur gruppen överlever utmaningen.

FREDAG!

Igår så assisterade Zebra, hjälpte Mor att sortera papper med mera. Bankpapper och papper om bilen osv. Zebra dammsög och våttorkade i min lya och jag tvättade två maskiner med kläder som behövde tvättas.

Spelade lite Sniper igen på eftermiddagen.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en trevlig Långsvans.

Samt en blå Drake med flera.

Var bra musik och jag träffade en Tvättbjörn så vi dansade länge.

Det var en cool Räv där också.

På kvällen sen var det Vägen Ut på TV4 Film, så det kollade jag och Zebra på. Zebra kollade på sport medans jag var på Second Life. Jag kollar nästan aldrig på sport då jag tycker både sport och ekonomisk politik är rätt så tråkigt, antagligen för att jag inte förstår mig på det.

Skådespelaren Reine får nog av teatern när hans kamrat blir varslad om uppsägning. På arbetsförmedlingen får han erbjudandet om arbete som fritidsledare på Kumlaanstalten. Han vill sätta upp en pjäs i fängelset trots motstånd från fängelseledningen. Fångarna är måttligt intresserade tills de inser att genom att delta i pjäsen ges de en möjlighet att rymma.

Idag har paketet från Matsmart kommit så Blårärv och jag ska köra och hämta det sen och jag ska byta plåster och duscha idag lördag. Ska bli skönt att få nya smärtplåster för jag har duktigt ont.

NYHETER!

Naturskyddsföreningen: Helt sanslöst att göra så utan tillstånd!

Trafikverket ska räkna grodor på vägarna – vill ha din hjälp!

Transportstyrelsens it-affär: Detta har hänt!

Nya människor bakom uniformen!

Väljar­baro­metern!

Jonas Sjöstedt talar i Södertälje första maj!

Färre bilbränder i Södertälje – kriminella nätverk kan ha skrämts bort!

Här är nyckelstaterna i Syrienkonflikten just nu!

Storbritannien kan stötta Syrienattack!

Ord står mot ord – ung man döms för sexuellt utnyttjande av barn!

Misstänkt blottare på pendeln fastnade på film!

Socialutskottet säger ja till gårdsförsäljning av öl och vin!

- Helt horribelt och vansinne tycker jag, säkert många fler. Det måste vara en strikt kontroll på alkohol och på vilka som köper alkohol. Att göra alkoholen mer tillgänglig är katastrofalt, hur många fler kvinnor ska bli sönderslagna av sina män? tvingas fly och gömma sig själva och barnen för sina fulla män? Hur många barn ska mer få stryk av sina fulla pappor? Hur många fler äktenskap ska gå i kras? Det skulle vara mer befogat att öka försäljningen av vapen och avskaffa krav på licens och lobba för en friare vapenlag som man har exempelvis i USA - för att skydda familjer och hem, än att lobba för att sälja produkter som gör att familjer går i krass, att kvinnor och barn blir misshandlade och tvingas fly och gömma sig!

Nu är försäljningen av majblommor igång!