Hejsan! - Smirre är online.


MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! 


 FLUFFOGRAM!


I fredags var Zebra och jag i badhuset, jag simmade 8 längder. Starkt gjort med tanke på att jag är svag i ben och rygg. Dock gjorde jag "Torpeden" från bassängkanten och det skulle jag inte gjort, har duktigt ont sen dess. Sådant kunde jag göra när jag var 20 år men inte idag.

Hjälpte Mor sen lite och Zebra hjälpte mig att städa. På kvällen var jag på GYC och umgicks med andra Furries!

Träffade Draken Kaii och några andra Furries.Träffade också Kanisto Fox med flera.Kollade sen på Beck - Mannen med ikonerna.

En kvinna med rysk bakgrund, Nadya Vasileva, hittas styckad i Långsjön. Från början verkar fallet svårlöst, men efter hand börjar uppgifter göra gällande att ryska underrättelsetjänsten ligger bakom, och fallet tas över av säkerhetspolisen. Då kommer andra omständigheter in i bilden, som medför att Beck beslutar sig för att fortsätta sin utredning, medveten om att hans jobb riskerar stå på spel, allt för att rätt man ska ställas till svars för mordet.

Igår Lördag assisterade Fjällräv, kelade lite med hans Hund och vi kollade på TV. Sen på eftermiddagen så var jag hos Mor. Vi gjorde kyckling som var marinerad med b.la. julmust. Var lite speciellt ja.

Sen kollade jag och Mor på en film från Destination Världen som handlade om Madagaskar och livet där, b.la. om Lemurer och det finns 21 olika underarter av Lemurer där den finaste har gyllne päls och är väldigt skygg och svår att få syn på.

På kvällen var jag på Second Life igen med andra Furries!

Träffade en ny Drake.Samt en Get ochen till Räv samtjag hängde med några Vargar.Träffade också en lång ståtlig Varg.Idag assisterar Helena och vi har Handlat samt fixat med akvariet, det är mycket bättre men inte riktigt rätt balans än i akvariemiljön. Nästan alla alger är borta. 

På seneftermiddagen har Mor, Helena och jag kollat på den nya Okänd soldat!

Berättelsen om en finländsk kulsprutepluton vars kamp vi följer i tre år under fortsättningskriget, från 1941 till reträtten i Karelen 1944. Filmen skildrar Rokka, Kariluoto, Koskela, Hietanen och deras vapenbröder. Den visar hur vänskap, humor och viljan att överleva förenar dem. Kriget förändrar inte bara livet för dessa män, utan även för deras nära och kära som går hemma och det sätter sina spår på en hel nation.VARGKUL! HA HA!   :-D