Godkväll! Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

Bugatti Chiron!

FLUFFOGRAM!


Har fortfarande problem med min ländrygg och vänstra benet. Det har blivit värre sista dagarna så jag kan knappt stå eller gå. Den 18e ska jag få träffa doktorn och få svar på proverna samt framföra min önskan att komma till magnetröntgen och få ländrygg och höft samt benet undersökt. När Blåräv och Helena har assisterat och hjälpt mig med Voltarensalvan, så har de sagt att jag är väldigt varm på ländryggen och höften - vilket kan tyda på inflammation. Vilket kan förklara att smärtan är mycket stark men går ner när jag tar mina starka Alvedon för ca 1 till 1,5 timme men sen återkommer. Jag hoppas ju att få någon medicin och har jag tur så är det inte diskar i ryggen som är problemet utan fettknutan som trycker på nerverna till benet och då går den lättare att ta bort. Jag hoppas ju att vara så pass bra till slutet av Februari så att jag kan åka på Nordic Fuzzcon, det är ju redan betalt Atendee-biljett och X-2000 tur och retur till Södertälje. Men vet att det är mycket att gå i både Södertälje och Stockholm. NFC är en gång per år och det betyder mycket för mig att få vara med de andra Furrisarna IRL och få titta och delta på NFC. Få personer förstår nog hur högt jag värdesätter Furrykulturen och hur central den är i min tillvaro.

Igår så assisterade Fjällräv. Vi fixade med akvariet och Fjällräv skar till av kolkakan som vi stoppade i  pumpen och vattnet är betydligt klarare. Vi var också till glasmästaren och fixade en glastäckskiva till akvariet. Fjällräv dammsög.

Idag har Helena assisterat, har haft extremt ont idag och det är glashalt precis utanför min dörr så man är livrädd att gå och halka. Gått med kryckorna idag. Helena och jag har varit till Hässlezoo och fixat fiskmat. De här tabletterna som är gröna och sjunker till botten är speciellt för Malar. Malaviciklider och Ciklider över huvud taget ska ha animaliskt fiskfoder, det finns i stor burk för 150 kronor, sen har ju både Fjällräv och jag trott att vattnet blir grönaktigt beror på den mycket bra LED-armaturen jag köpte på Stoby Akvarieaffär för 1100 kronor men det mest troliga är dessa sjunktabletter som är av torkade alger, ska bara lägga i 2 på morgonen och inte 5 då det är Malen i huvudsak som äter det.

Helena och jag har kollat färdigt på Rasken, hände en del i slutet. Axel som gjort Ingrid med barn blev ihjälslagen av Oskar för att Ingrid tappade förståndet av hög feber i barnsäng och barnet var dödfött. Klangen levde som luffare och Rasken gav honom sina stövlar och förfrös själv ena foten och fick kallbrand. Han vägrade doktorn att låta amputera benet och det slutade med att Rasken dog. Han lämnade efter sig Ida med flera barn som började bli vuxna. Det har varit en intressant och både med glädje och sorg man sett Rasken och det hårda liv som småbrukare levde på 1800-talet. Rotebönderna var sällan snälla mot knektar. 

Mor och jag har lagat mat ikväll och suttit och pratat.

Ska snart knoppa.

*Kram!*