Mest slappat idag, har regnat större delen av dagen. Silverräven och jag har varit ut till huset och kollat, huset är nu tipp topp inne men i garage och vedbod ligger en massa skräp som ska köras till tippen. Tog posten vid huset och märkte att F-10,s kamratförenings tidning går dit istället för hit till Finja där jag nu mera bor. Skrev ett mejl till Lars på F-10 om  adressändring. Kollade runt lite på F-10,s hemsida och hittade FLYGVAPENBLOGGEN! - Här kan man följa allt som har med militär Aviation att göra. Mycket intressant om man nu är intresserad av militära saker och stridsflygplan i synnerhet.
Hälsat på mor på sjukhuset och sen här hemma var ute i regnet och plockade i ordning en del på sakerna på mors uteplats. Silverräven har klippt pälsen på sin Cockerspaniel så han har sommarpäls nu och han ser kul ut!

Ikväll är det en bra actionfilm på TV6 klockan 21!

HUMINGBIRD! (Betyder Kollibrie på Engelska.) 

Efter att ha bevittnat hela sin pluton bli massakrerad i Afghanistan lever veteranen Joey Jones nu på Londons gator, där han försöker glömma sitt förflutna och undvika problem.

Varit på Second Life en stund i kväll, träffade Sergalen Scitters och några andra furries, kitsunerävar med mera.


   FÖRBJUD VILDA DJUR PÅ CIRKUS!LÄNK TILL FURAFFINITY!

Keenora är en lila/blå vargfurrie från Tyskland, vän med honom på FaceBook och fick en kram av honom på NFC 2015. Han är mycket aktiv i Furryvärlden och syns i flera olika furry-sammanhang.

Att rävarna har varsin nos med två hål i och morrhår, det är kul tycker jag. Alla däggdjur har en nos med två hål i, förutom delfiner och valar - för de lever i vatten men andas luft - så de har ett andningshål i nacken istället. Men både rävar, vargar, hundar, katter, lodjur, tigrar, hyenor, lejon, schakaler osv har TVÅ HÅL I NOSEN och MORRHÅR på sina nosar. Dock morrar de inte med morrhåren, utan morrhåren är känselspröt. Men just formen på nosen och att morrhåren gör att nosen liknar en borste och att det framtill är två stycken hål - gör att nosar ser extremt kul ut och man blir glad av att se en nos!  NYHETER!

På TV har de pratat om någon kille som gick in i en kyrka i USA och sköt flera stycken. Man undrar varför. Silverräven sa att det var en vit kille och ingen från Mellanöstern. Kanske killen var Satanist. Vad vet jag. Får kolla nyheterna sen och få veta mer. Jag gillar varken Kristendom, Islam eller Judendom - därför att dessa tre religionerna ger människan en särställning före andra djur och det är något som jag och säkert vilken Furrie eller djurrättsaktivist som helst ser som avskyvärt och motbjudande. Jag tar avstånd från de Abrahamitiska religionerna och konverterade till Shintoismen istället och tror och tillber Inari! Velat göra det i många år men 2012 hade jag råd och tog jag mig till Japan och besökte Inaritemplet och valde min rätta väg. Sen är jag väldigt öppen för så väl New Age, Wicca, Buddism och Asatron eller "Forn Sed" som asatroende idag kallar det när man följer fornnordiska konceptet och tror på Thor, Oden och Frej osv.

De sålde hunden till en okänd man. 2 dagar senare fann de den övergiven med fasttejpad mun!

Tusentals liter jordgubbar stulna. Nu vill polisen ha hjälp att hitta skåpbilen!

*Kram!*