Yipp! Smirre här.

I går var jag på Second Life en bra stund. ^__^

Hängde med Nerezza och några andra lurvisar i Luskwood.

Träffade en vargsoldat också! =^.^=

ShadowFluff bjöd in mig och några andra till party på Rainbow Tiger. ^__^

Y-fox var bl.a. där, vi dansade och hade kul. Var bra musik och en ära att få dansa med Y-fox! =^.~=

Sedan kom det världens ösregn på senkvällen och Internetförbindelsen bröts, verkar som att när det är regn och oväder så funkar Internet obra här på landet, beror väl på att ledningarna är gamla från typ 50-talet. :p

MIN FÖRSTA DAG PÅ JOBBET EFTER SEMESTERN!

Har haft 4 veckros semester men idag så cyklade jag och Vixey ut till gården och Nilla blev jätteglad när vi kom. Jag har städat båda hundhsuen idag och borstat en Mastiff som aldrig ville sluta fälla hår. Det var 16 dagishundar inne så jag och Vixey har gått många hundpromenader i skogen under dagen och det har varit duktig varmt idag.

Peach har fått sitt föl nu också, ett brunorange föl sa chefen. Tyvärr har vi inte sett fölet då Peach går med sitt föl en bra bit från gården. Men ska ta med kameran i morgon om jag nu kommer ihåg det och fotografera fölet. ^__^

Jag blir så arg på personer som hatar/plågar djur och som hatar furries osv. Jag vill ge en stor eloge till de modiga och tappra djurrättsaktivister som verkligen tar djurens parti i vått och tort. I Kenya så har en man stulit potatis och byfolket straffar honom, så tycker jag man ska göra med de peroner som plågar djur och som hatar furries osv! >.<

Kram från Smirre