Yipp! Räven är online.

Mitt Internet funkar till och från igen, men hoppas det funkar nu.

Vill visa denna fina videon med rävar som leker i snön och fåglar och en ekorre! ^__^

Idag har jag vilat på förmiddan och sedan städat lite till och lagt på mitt nya härliga och mjuka, gröna överkast på sängen och lagt kramdjuren i ordning!

Blev snyggt ja och lyser upp lite! =^.^=

Camilla har varit här under eftermiddan och vi har hjälpt mor att flytta henens dator och andra saker, samt varit och handlat i Hässleholm.

Nu i kväll har Internetet funkat en stund och jag har varit på Second Life! =^.^=

Hängde lite med Luskwoodfurrisarna! ^__^

Dansade med katten Burr och hans kompis som är en zebra! löven yrde om våra tassar och det var bra musik. Alltid skoj att dansa i Luskwood! He he! ^__^

Annars idag så har jag spelat lite krigsspel på min gamla dator som inte har Internet och har letat upp kablar och annat som behövs för att installera videokamerna på min Internetdator, men skivan kan jag inte kunnat hitta. Se om mor har den bland sina skivor då. Min tekniker Mårten kommer på tisdag när jag är på dansen så ska han försöka få ordning på Internet och fixa så jag kan lägga över film i datorn och redigera det.

Kram från Smirre