Hej! Smirre vid datorn.

Flyttprojektet!

Har hyrt ett stort släp och kört flera saker till mors lägenhet och några grejor till min. Av Danne har jag fått ett fint ledlysrör som skiftar färg i grönt och lila ljus. Liknar en ljussabel typ. Den ligger på glasskivan överst på min räv/stereohylla. 

Ska fixa förlängningssladdar och kontaktdosa sen så jag har ström både till stereon, Tv,n, TV-spelen, DVD-recordern, ledlysröret och lampan på den fina tavlan med oljemålning av en räv - som jag fått i 30 års present av en mycket fin vän.

Satt upp den fina drakplanchen i lägenheten och hängt upp min stora kotte i hallen. Plockat upp och satt ihop mina vapen (airsoft och leksaker) och satt dem i vapenstället. Fixat dit ett par bordslampor så man har lite ljus på kvällen.

Igår var jag och Zebra där och fäste vitrinens tipp skydd och jag satte alla mina prydnadsrävar i den, samt jag då packade upp alla DVD-skivor, TV-spelsskivor och CD-skivor och satte dem på sina platser.

Till mors lägenhet har vi tagit dit en del möbler och elorgeln med mera nu när vi fick låna ett stort hästsläp - så man kunde ta stora saker. Blårävs grabb hjälpte också till med de tunga sakerna. Han är lite över 20 och råstark.

Rävar från FaceBook! =^.^=

FURRY!

Reportage där Jake och Trax är med och berättar om  furrykulturen och varför det är så fascinerande och kul med att leva ut sin djurkaraktär!

Surf to Keenoras hemsida! 

VÄRNA DJUREN!

Snart dags att knoppa!

*Kram!*