Godmorgon! Smirre här.

FURSUITPARADEN NFC 2019!Charader/Teater - Fursuits!
Datorn som jag använder här i Södertälje har tyvärr inget ljud men jag hoppas att ljudet funkar för mina följare!

Har det bra här i Stockholm med mina vänner och trivs. Jag har varit på ett föredrag igår om mjukisdjur och handdocksmjukisdjur. Såg även fursuitparaden och fick många bra foton.

I förrgår var jag på ett föredrag om hur man kan göra olika furryvideos för youtube och att om man ska fånga tittarens intresse så ska det vara korta sekvenser med bra filmning, vinkel, hur man rör kameran och ljuset är viktigt samt hur man panorerar och zoomar. Fick även se exempel på om man springer med kameran och filmar hela tiden, det blir inte så bra nej. Så bra tips på hur man gör bra furryvideos som fångar youtubers intresse. Fick också veta att det finns ett bra program på BlackMagic med en videoredigerare som liknar moviemaker och som funkar till Windows 10. När jag gick på Furubodas IT linje så jobbade vi ju en del med både Moviemaker och Videostudio 12 på deras XP-datorer.

Jag träffade bland annat Sergalen Kobra samt 2 andra Sergaler, mycket sympatiska och trevliga. Kul att Sergaler är med på NFC och kul att vara med dem, träffade också en 4bent Husky när jag var med Sergalerna. Huskyn har ett brunt och ett blått öga. Speciellt hund. Ja och den är också alldeles hårig och har två hål i nosen. Lol!  :-D 

Träffade även KiroFox, Vitvargen, Mickel, Rico, Åke med flera av de gamla greymuzzles och var med dem en hel del. Är själv greymuzzle nu, 44 år och har varit med furries sen 1997.

Här är Kobras twitter!

NFC har ju som rutin att varje konvent så stödjer vi djurrättsverksamhet, denna gången till DJURAMBULANSEN!

NFC - Twitter!

Furluminati - Twitter!

Här kan man också läsa om vårt ÖPPET HUS - då allmänheten får komma in och se vad vi gör på NFC och få en inblick i något som är annorlunda men helt fantastiskt och mycket fint!

Foton och mer info kommer upp på min furrysida när jag kommer hem till Finja.

*Kram!*