Yipp! Räven är online.

Har rejäl infektion i tån så jag har varit och lagt om den idag och går nu på extra starkt pencilin. Doktorn sa att jag får hålla mig stilla en vecka till och inte belasta tassen. Sovit en del idag och i kväll kollade jag och Camilla på Vägen ut och jag har läst nya sidan i Malmerfors rävserier! 

Har också satt upp min ljusslinga i taket och det blev superfint! =^.^=

Och i förmiddas blev jag färdig med min 6:e F-16 som oppererar för Fox Power Rangers! ^___^

Igår så sov jag mest också och hade rejält ont i tån. Iaf var jag uppe ett par timmar på kvällen och hängde på Second Life! =^.^=

Träffade Tengu bl.a. ^__^

Lungt i Luskwood! ^__^

Var på Raveklubben också! ^__^

Där jag dansade med ett par trevliga katter och hade kul! ^__^

Hängde sen lite på The Ark också! ^__^

Kram från Smirre